Larsy 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Dejte spet kej fotk gor, no.... Moja malenkost..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejte spet kej fotk gor, no.... Moja malenkost..... tuki mi pa zgledas mal kriticno-sroga,kot kaka sefica Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 jst spet shtulim staro slikco gor.to fotko je fotkal samosprozilc,medtem ko sem pisala svoje misli v mocvirju ,kjer ni zive duse razn zeleznice.veckrat sem sama sem zahajala zbirat misli.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>tuki mi pa zgledas mal kriticno-sroga,kot kaka sefica Morm mal, da se ve kdo je šef!!! He he, hecam se.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Uff, cigančica, zgleda da ti tam ob morju ni nikoli dougcajt, vedno si na kakem drugem zanimivem mestu. Upam da ima MB kej takega tudi Drugače pa si tinal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uff, cigančica, zgleda da ti tam ob morju ni nikoli dougcajt, vedno si na kakem drugem zanimivem mestu. Upam da ima MB kej takega tudi Drugače pa si tinal to mash pa prav,nikoli mi ni doolgchasss.meni zmeraj dogaja,najbolj v glavi,zmeshani betici moji xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst spet shtulim staro slikco gor.to fotko je fotkal samosprozilc,medtem ko sem pisala svoje misli v mocvirju ,kjer ni zive duse razn zeleznice.veckrat sem sama sem zahajala zbirat misli.... Toto bi pa Mick takoj na finga sirčka pa njoke pelal..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dejte spet kej fotk gor, no.... Moja malenkost..... uf shit bratec mi je digitalca pobral.... ahja P.S.: dobr zgleda vaša malenkost.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Toto bi pa Mick takoj na finga sirčka pa njoke pelal..... vesh kaj ti njokec,dej she ti nahitrco gor eno fotkico dej dej....please Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>vesh kaj ti njokec,dej she ti nahitrco gor eno fotkico dej dej....pleaseja, sej tvoje še nismo vidli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, sej tvoje še nismo vidli bla,bla njegova slikca,sam je hitro dol zginla....nazhalost.a,vidish,zdej se je pa umaknu-sad ga ima sad ga nema....ja ja,tichek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Eh, neb rajš o tem k mi bo Marsa uheljčke navila. Sam tolk, trenutn fotke z mojga pc-ja še po majlu ne morem poslat, kaj šele na lnf dat. Ne vem kaj me zeza.... No, zdej bom pa tih, k mam svoje uhlje čist rad.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 vsak izgovor prav pride Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ...ej malček , nism več v fazi k b še kake izgovore rabu, pa to. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 upam da nisis meni rekel malček x!x Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 a zgodlo ze znamo? Teb pravim, ja! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 buaha sta me pa fajn nasmejala zdej vidva,thanks Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>upam da nisis meni rekel malček x!x Malček, a še ti vidiš tu kakega drugega malčka? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 glede na mojo velikost bi me moral drugače nazivat Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Mickeni...........je že zame rezervirano. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Aja, zato si Mick = Mickeniaja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Vidiš, saj znaš (razmišljat), če se potrudiš . Tak nekak, ja......pa še nekak. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Mick, jz te mam pa rada.... ...aja ups, v fotkah smo.....pardon.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.