Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Evo, si me tak raznežila , da če enja pride, jo pa poprosim, da še mal fotko gor da.........sam zate. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 to je mick? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 OMG!!!! .....this could be dangerous..... a veš da si enmu mojemu bivšemu podoben.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Mick, pripravi oglje, saj veš kaj sledi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Totalno mu Strelec in Škorpijon ven sekata. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ...in v luni škorpijon.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Strelec in škorpijon......jaoooo meni.....ma lih na take padam..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 moje sožalje ribica.....spolzek teren....za kaj bolj resnega...za sprot so pa idealni Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ...hihi....mucica Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Sej vem Lia, jz sm pa tut vedno tok trapasta, da se zacopam.... Sej sem tut že za vodnarje napisala, da so mi ful ampak....no no... No za sprot.... .... .... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> moje sožalje ribica.....spolzek teren....za kaj bolj resnega...za sprot so pa idealni Larifari x!x....razen tist za sprot Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ampak mi bi še kako v stilu tvojega ascedenta..tako poglancano fotko , pa Micka ob dnevni svetlobi in ne iz kopalnice, je tak punce? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Hehe...take poglancane fotke še sploh nimam. A to misliš v obleki pa kravati pa to.....opicanjenega? Ah, nima smisla. K tak pa pol ful dobro zgledam. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Te se nam pa tak čist utrga če boš pa to naredu, več pa tak ne morš Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 mick je čist zakuru sceno klele Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Ne zezi. Kak ne.....lahko še eno naked postnem. Aja, to glede na moj sloves mickenga ne bi bla neka fotka glih Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mick je čist zakuru sceno klele Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pač ena 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>.......lahko še eno naked postnem. Aja, to glede na moj sloves mickenga ne bi bla neka fotka glih Ti kr daj ... da preverimo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 No, v tem primeru pa bom vztrajal........preverka možna sam v živo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 ha,ha kak bo eden bejžal... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. februar 2005 Prijavi Deli 19. februar 2005 evo moj črni pas iz kitareja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 joj,ne me hecat da je bil mick spet gor in spet sad ga ima sad ga nema.... nino,a si spet digitalca ulovu? lahko bi spet kaksno s kitarco gor dal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 kje maš črni pas od karateja? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Upam, da tokrat mi bo uspelo nataknit fotko...??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.