santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Pismu, noče in noče...!! Zakaj, pojma nimam ?!?! Pa nič...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 V bistvu fotka je bila narejena z digjem 7.1 pix. in je kr precej velika...zato se ne da..., če pa jo pomanjšam...je full majhna...pa še takrat noče se nalimat...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Upam, da tokrat bo prijela...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Vidim, da tokrat mi je zneslo...! A bomo prilimali še eno !Ta prireditev se je odvijala prejšnjo soboto v NM. Namenjena je bila Aziji...za podporo prizadetim cunamija ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 :palec: Santos spet v stosu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 btw, sam tistih tvojih "mišic" ko si ijh enkrat tako rad kazal nikjer ne vidim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}> :palec: Santos spet v stosu. Zadnje čase utegnem vsake tolko si prebrat kak komentarček...drugač pa sem vedno v štosu...! <{POST_SNAPBACK}>btw, sam tistih tvojih "mišic" ko si ijh enkrat tako rad kazal nikjer ne vidim Kake mišice...kdaj sanjal o tem ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Men so pa glih take mishice vsec, ki niso naturirane totalno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Men so pa glih take mishice vsec, ki niso naturirane totalno. Marsa,enako...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Jz... najnovejša... od danes... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 tinal tebe se pa človek verjetno tut ko si jezna ustrašit ne more, zgledaš nadvse in povsem okolju prijazno juj za laro croft hihi >> jst bi tut tako postavco imela Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 20. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 20. februar 2005 Okolju prijazno! Kul. Ja, se strinjam, ceprav zna bit morda kdaj kakemu neprijaznemu okolju tudi neprijazen, tud to zna obljubljat tale prijazen obrazek. *** Ajde, novinci, na dan s fotkami! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Okolju prijazno..... sm mislila že, da se me da reciklirat... No, pa še ena današnja.......... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sveža. Kaj si Strelka?Ne, sem škorpijonček , drugač mam pa Venero v strelcu, ja. Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, saj se komaj učim, nabiram izkušnje. No, tako si jaz predstavljam tipično Strelko, takšno kot si ti. Potem ti pač Venero očitno ven tolče. Kaj si pa ti?? Sem opazila, da imava obe natalno karto pod sliko zraven... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Hihi reciklirat, upam da ste pridni kar se recikliranja tiče, ohranimo naš planet čist Moj oči je škorpijon pa na vseh slikcah full prijazno zgleda potem pa ga kdaj ponesreči razjeziš je pa najbolje da kar šila in kopita pobereš...tiha vodica Gledam tele slikce od bojevnika Santosa in ne smem pozabit - vsakič ko zadnje tedne slišim na radiu RGL neko reklamo za neki turnir ali nekaj takega v borilnih veščinah se spomnim nanj! Santos, upam da se ti ne kolca preveč Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi reciklirat, upam da ste pridni kar se recikliranja tiče, ohranimo naš planet čist Moj oči je škorpijon pa na vseh slikcah full prijazno zgleda potem pa ga kdaj ponesreči razjeziš je pa najbolje da kar šila in kopita pobereš...tiha vodica Gledam tele slikce od bojevnika Santosa in ne smem pozabit - vsakič ko zadnje tedne slišim na radiu RGL neko reklamo za neki turnir ali nekaj takega v borilnih veščinah se spomnim nanj! Santos, upam da se ti ne kolca preveč Zaenkrat se mi še ne...ups...pa začenja... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>kje maš črni pas od karateja? ne js mam črni pas od kitare evo tle moj budi hihi, lepo vitek... hm sam sveda sem stal preblizu fotoaparata tko da nisem notr cel.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Vitek Bemu, pa tebe je sama kost in koža. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 ja to bi bla strokovna ocena... od takrat sem se že zredil za 1 kilo jem na tem... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 Juj El Nino, hitr kako kilco gor dat! Sej drugač si full fajn za pogledat, sploh s tistim klobučkom pravi cukr res ampak vitek ja, se pridružujem Micku. Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 20. februar 2005 Prijavi Deli 20. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne js mam črni pas od kitare evo tle moj budi hihi, lepo vitek... hm sam sveda sem stal preblizu fotoaparata tko da nisem notr cel.... El Nino, kaj si ti vegetarianec ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 itak da je vegeterjanc. pa nč ne je. in pol se čudi zakwa je tok suh Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. februar 2005 Prijavi Deli 21. februar 2005 Vegeterjanci rulajo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.