Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

V bistvu fotka je bila narejena z digjem 7.1 pix. in je kr precej velika...zato se ne da..., če pa jo pomanjšam...je full majhna...pa še takrat noče se nalimat...!! :o|o:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.
Deli na socialnih omrežjih

Vidim, da tokrat mi je zneslo...! x;)x

A bomo prilimali še eno !

Ta prireditev se je odvijala prejšnjo soboto v NM. Namenjena je bila Aziji...za podporo prizadetim cunamija ! x;)x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>:palec: :palec: Santos spet v stosu. xDDx

Zadnje čase utegnem vsake tolko si prebrat kak komentarček...drugač pa sem vedno v štosu...! x:Dx x;)x :palec:

<{POST_SNAPBACK}>btw, sam tistih tvojih "mišic" ko si ijh enkrat tako rad kazal nikjer ne vidim :o|o:

:eek: Kake mišice...kdaj sanjal o tem ??? :sleeping: :madpro:

tinal tebe se pa človek verjetno tut ko si jezna ustrašit ne more, zgledaš nadvse in povsem okolju prijazno x;)x

juj za laro croft hihi >> jst bi tut tako postavco imela x:Dx

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Okolju prijazno! xDDx :palec: x:Dx Kul.

Ja, se strinjam, ceprav zna bit morda kdaj kakemu neprijaznemu okolju tudi neprijazen, tud to zna obljubljat tale prijazen obrazek. ;)

Ajde, novinci, na dan s fotkami! :palec: xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hihi reciklirat, upam da ste pridni kar se recikliranja tiče, ohranimo naš planet čist x:Dx

Moj oči je škorpijon pa na vseh slikcah full prijazno zgleda potem pa ga kdaj ponesreči razjeziš je pa najbolje da kar šila in kopita pobereš...tiha vodica :vragec:

Gledam tele slikce od bojevnika Santosa in ne smem pozabit - vsakič ko zadnje tedne slišim na radiu RGL neko reklamo za neki turnir ali nekaj takega v borilnih veščinah se spomnim nanj! Santos, upam da se ti ne kolca preveč x:Dx

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>Hihi reciklirat, upam da ste pridni kar se recikliranja tiče, ohranimo naš planet čist x:Dx

Moj oči je škorpijon pa na vseh slikcah full prijazno zgleda potem pa ga kdaj ponesreči razjeziš je pa najbolje da kar šila in kopita pobereš...tiha vodica :vragec:

Gledam tele slikce od bojevnika Santosa in ne smem pozabit - vsakič ko zadnje tedne slišim na radiu RGL neko reklamo za neki turnir ali nekaj takega v borilnih veščinah se spomnim nanj! Santos, upam da se ti ne kolca preveč x:Dx

x:Dx Zaenkrat se mi še ne...ups...pa začenja... x:Dx x:px

x;)x

Juj El Nino, hitr kako kilco gor dat! Sej drugač si full fajn za pogledat, sploh s tistim klobučkom pravi cukr x:Xx res ampak vitek ja, se pridružujem Micku.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...