Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Wow aiwa, cute x:Dx :palec: ...na tistem starem avatarčku črno-belem si pa grozno Rupelci Anji podobna! S čim pa obdeluješ slikce? Full dobro pride, jst sem tut nagnjena k obdelovanju slikc - zasvojena bolj rečeno :8):

Pa kolk ste se razčvekal x;)x da vidim če se prav spomnim, o pegicah ste govoril - men so pegice ful sexi, zmeri sem si želela imet kako pegico pa...nič :xx!: samo sem pa zato dobila "mamine neizpolnjene željice" po vratu in hrbtu kar je čisto fer nadomestek :2src:

Misty frizurca je fuuuuull luštna :palec: pa tolk me na eno bivšo sodelovko spominjaš!

seal sem si ogledala tvoj profil ...potrjuješ da je res nekaj posebnega na vas Gorenskih dečkih, sem vedno znova očarana w:Iw

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Deli na socialnih omrežjih

Mystica, ze nekaj dni al kolk jo mam, saj sem ze imela obe, mal jih menjam pac. :) Thanx!

Ti me pa spominjas na mojo dbest frendico (sicer tud TZB), ki je sicer skorpijonka, ima pa Luno v Kozorogu.

V bistvu si ji zelo podobna, pa se *tak tip* si. x:Xx :vio: :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Pegice so všeč samo tistim, ki jih nimajo. A ni to zanimivo?  x;)x  Verjemi, če bi jih imela, ne bi bila tako navdušena nad njimi.  x:Dx

NE x!x ...to pa sploh ni res!...imam pege in jih ne zamenjam za nič na svetu. so mi čist kul in sem jih mela zmer rada...tud v oš...tko da, mysti, pege so zakon :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

pajade, Amis, ves kok cajta mi vzame zjutraj to, pa tecno je na fitnesu, moram skoz na wc hodit popravljat. x:Dx x:o)x

vse za pege! xyesx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>pajade, Amis, ves kok cajta mi vzame zjutraj to, pa tecno je na fitnesu, moram skoz na wc hodit popravljat. x:Dx x:o)x

vse za pege! xyesx

sam priznaj, marsa, bi bla pa dobra fora....si kar predstavljam...tko lepo sedeš na klopco al pa na eno mučilnih naprav, pa vzameš elegantno flomaster iz torbe, pa začneš risat...pol bi ti pa vsi pomagali...veš kolk bi bla hitr fertik... x:Dx x:o)x x:px

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Jah, odvisno kje bi jih hotla imet... mam majhen obraz, jih sama tistih par X 10 v 10 sekundah narisem... :D

ce bi pa hotla po vsem telesu jih imet, pol bi pa res skor rabila kaksnega pomagaca, dva, tri. x:o)x x;)x

Picasso

Mistyca sem prepričana, da si tele pegice že vzljubila, če bi ti jih kdo vzel bi jih sigurno pogrešala x;)x ...love the things that make you uniqe xokx

Huh, tisti tatoo za 4 tedne pa imaš za cel mesec sončnih peg x:Dx čeprav s klopco in flomasterčkom bi več ljudi spoznala, pomoje bi se tipčkov kar gnetlo okol :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...