Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

kok si nezna katja, pa kok mas lepe ustnice! x:Xx

zelo mehka, nezna, ribja, sochna...

Pa da se ob priloznosti pokomentiram tvojo ikonco, prejle sele opazila, ko je nekdo omenil, pa sem refreshala..,. si lustna, imas neko novo fazo... si bolj zenstvena postala... x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

ribica Katja predvidevam da ni bilo namenoma ampak ko si ravno ribica - si slučajno opazila da je senca tvoje roke nekako v obliki delfina ali bolj kita :palec: x:Dx

Full luštna fotka x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

<{POST_SNAPBACK}>ribica Katja predvidevam da ni bilo namenoma ampak ko si ravno ribica - si slučajno opazila da je senca tvoje roke nekako v obliki delfina ali bolj kita :palec:  x:Dx

Full luštna fotka x;)x

hehe, clovecek. ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:inocent: zmanjkalo prostora za uploadat slikce x:Dx :vragec: x;)x

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Ribica Katja,

fotka nič posebnega, razen tiste sence, kar je meni tud prišlo na misel (Riba). :8):

Ti pa si itak bonbonček ! x:Ix x:Dx :vragec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Michelle, možno, glede na to, da sva kolegici.... x;)x Samo če si me videla tam pred kratkim, potem to nisem bila jaz.

Santos, x:Dx x;)x Ti sam naprej kaži svoje slikce..... x:px :vragec: x:Dx

Seal, Aiwa je našla fajnega ja! :2src: x:Dx

Mystica, čestitam za izpit! :palec: :palec: :palec: x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Free, jaz pa se tebe spomnem z ene fotke, kjer si mi bil ful lušen.... sej ne vem, če je bla še kaka druga fotka od tebe gor, na tej se mi zdi da še imaš čik (si potem komentiral, da je kao stara fotka in da si nehal). :vragec: x:Xx xDDx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>ena moja fotka v sožitju z "oazo"

Si pa res ceden, Seal, madonca! :palec: x:Xx

Sicer se precej zavedas tega, a vseen si lusten in tud kar fajn, kot pac lohk do zdaj razberem.

Ja, res sta lustna z Aiwo. x:Xx x:Xx :palec:

Picasso

hvala Marsa in hvala vsem w:Iw x:Xx emmmm sicer pa zavedat se ali ne,ma sploh nima veze... važno da se mamo fajn pa se držimo topica in sm pa tja še kako fotko gor pripopamo ane,ane?? x:Dx :palec:
honor and respect

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...