ribica Katja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Jaz sem se pa danes igrala s sončkom, ki je pol ure sijal v mojo sobo.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ..ribica katja.. ..lusna Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 kok si nezna katja, pa kok mas lepe ustnice! zelo mehka, nezna, ribja, sochna...Pa da se ob priloznosti pokomentiram tvojo ikonco, prejle sele opazila, ko je nekdo omenil, pa sem refreshala..,. si lustna, imas neko novo fazo... si bolj zenstvena postala... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ribica Katja predvidevam da ni bilo namenoma ampak ko si ravno ribica - si slučajno opazila da je senca tvoje roke nekako v obliki delfina ali bolj kita Full luštna fotka Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 O hudo!!! 5rca, vidiš kake dobre fotke delam! Drugače pa hvala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ja res si sweetheart Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 5rca kdaj bomo pa kšno tvojo vidli ? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. februar 2005 Avtor Prijavi Deli 28. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica Katja predvidevam da ni bilo namenoma ampak ko si ravno ribica - si slučajno opazila da je senca tvoje roke nekako v obliki delfina ali bolj kita Full luštna fotka hehe, clovecek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 zmanjkalo prostora za uploadat slikce Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 ena moja fotka v sožitju z "oazo" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Katja je med najbolj lusnimi ja Mislim, da sem jo v Kapitlju opazila Ja, aiwa ma fajn tipcka Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ribica Katja, fotka nič posebnega, razen tiste sence, kar je meni tud prišlo na misel (Riba). Ti pa si itak bonbonček ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Michelle, možno, glede na to, da sva kolegici.... Samo če si me videla tam pred kratkim, potem to nisem bila jaz. Santos, Ti sam naprej kaži svoje slikce..... Seal, Aiwa je našla fajnega ja! Mystica, čestitam za izpit! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. februar 2005 Prijavi Deli 28. februar 2005 Ja, lustna ribica Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Free, jaz pa se tebe spomnem z ene fotke, kjer si mi bil ful lušen.... sej ne vem, če je bla še kaka druga fotka od tebe gor, na tej se mi zdi da še imaš čik (si potem komentiral, da je kao stara fotka in da si nehal). Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena moja fotka v sožitju z "oazo" lepotec moj moj hihihi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica Katja v obliki delfina pa res... hudo hihi tele ribice kr nehote vn take vodne kreaturce mečejo Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hehehe katja... ti si itak tak cuker !!!! res bejbika in pol!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm.... koga ti zdej hočeš komu spelat? al hočeš met kr oba? heheheheheh, ja oba da bi šli v troje :lol:Jah saj si ti kriva, kaj pa si kao boginja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 ribica katja....hido Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena moja fotka v sožitju z "oazo"Si pa res ceden, Seal, madonca! Sicer se precej zavedas tega, a vseen si lusten in tud kar fajn, kot pac lohk do zdaj razberem. Ja, res sta lustna z Aiwo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 hvala Marsa in hvala vsem emmmm sicer pa zavedat se ali ne,ma sploh nima veze... važno da se mamo fajn pa se držimo topica in sm pa tja še kako fotko gor pripopamo ane,ane?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 res je, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. marec 2005 Prijavi Deli 1. marec 2005 Ah s topica lahko skinemo, ne pa da topic fotke spremenimo omalen v mučenje živali :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 1. marec 2005 o cem govoris, behemoth? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.