aiwa 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 si vidu kok je simpl... hehehe sam želeti si morš Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. marec 2005 Prijavi Deli 2. marec 2005 ja znam, sej večina urokov deluje tako, zdej že tak obvladam tak da si samo zaželim im se mi izpolni želja Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pa še tukaj ena za osvežitev teme in nadaljevanje v nude.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 zamudila Mysticine "pijanske" bemti Joj Aiwa noro lepo, si drugi sploh ne bomo upali dat fotk gor Seal- no comment Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Selene Kako lepotičko maš!!!!! Pa čist ti je podobna!! Aiwa...... *brez besed* Matr si dobra no, pa prow na vsaki fotki!! Seal..........yummmmmmyyyy...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 Mystica, pol te bomo pa kr vsak dan napili, da jih boš dala nove in stare gor in jih pustila gor! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 To pa res, ta je pa res huda. Selene, tamala je cist teb podobna!! Itak, ze tud na drugih, na tej pa sploh! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 pa sej drugač sm čist nedolžen fantek Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 pajade... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo... zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... ... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 jade - Mybeline Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo... zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... ... nisem bojechke , nisem zvest, ker nimam za kaj bit, ker nimam punce, ne bojim se mine, sm jo že nabasal in še jo bom...takšno je življenje, me pač samo oblikuje in "otrduje" Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo... zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... ... meni se tudi tako zdi...glede mine pa...cist mozno, da jo lihkar baše Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 vam se vse preveč nekaj zdi :xx!: Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 3. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 3. marec 2005 hja... nisem tolk poucena, Chandra... mislim pa, da ne... da se mal tipa sceno pa tko... Ampak se kar drzi, kar dobro pinkponkira. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 če mu paše... naj... Seal če ti paše...go for it Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 ja vsak naj počne kar mu paše, samo da s tem ne omejuje drugih-tako kot nekateri počnejo Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 uff seal Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. marec 2005 Prijavi Deli 3. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo... zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... ... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 Saj bi z nekom drugim delila tole kar sem posnela danes na enem lepem nočnem sprehodu skozi park pa ni bilo odgovora no bom pa tukaj pripela, mogoče jo bo pa vseeno videl čeprav je sentimentalnost žal že krepko mimo By the sound of silence Prov luštno je, da se imamo eni še zmeraj možnost v miru sprehajati po parku ob 1h ponoči, ne da bi se oziral iz katere strani nas bo kdo "naskočil" Tistim, ki se boste mogli jutri navsezgodaj zjutraj odpravit na pot po zasneženih cestah pa obilo zimskega veselja ob pucanju take a bus, danes bo še orenk medlo Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 4. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 4. marec 2005 Superca, jaz sem ze tud nekaj kao da bom fotkala, se mi pa ne da na balkon. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 5rca ,super fotke Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa res, ta je pa res huda. Selene, tamala je cist teb podobna!! Itak, ze tud na drugih, na tej pa sploh! hm, zanimivo, vsak vidi podobnost z mojo sestro, z menoj redkokdo... hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hm, zanimivo, vsak vidi podobnost z mojo sestro, z menoj redkokdo... hvala A maš sliko sestre tud gor? Let us see....... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 4. marec 2005 Prijavi Deli 4. marec 2005 ne nimam in je ne bo ne bom njenih fotk dajala na internet.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.