Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

ja znam, sej večina urokov deluje tako, zdej že tak obvladam tak da si samo zaželim im se mi izpolni želja x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Deli na socialnih omrežjih

To pa res, ta je pa res huda. x^x :palec:

Selene, tamala je cist teb podobna!! Itak, ze tud na drugih, na tej pa sploh! :palec: x:Xx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo... zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... xscratchx...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo...  zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... xscratchx...

nisem bojechke , nisem zvest, ker nimam za kaj bit, ker nimam punce, ne bojim se mine, sm jo že nabasal in še jo bom...takšno je življenje, me pač samo oblikuje in "otrduje" x:Dx x;)x

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>saj si ceden, nic ne recem, sam... uh... ti imas pravo kombinacijo...  zvest glih nisi najbrz v lajfu... pa tko... sam v resnic si mal bojechke, vseen... morda najbolj sebe, se bojis, da bos na mino nabasal - ce ze nisi... xscratchx...

meni se tudi tako zdi...glede mine pa...cist mozno, da jo lihkar baše x:Dx

hja... nisem tolk poucena, Chandra... mislim pa, da ne... da se mal tipa sceno pa tko... :)

Ampak se kar drzi, kar dobro pinkponkira. ;)

Picasso

Saj bi z nekom drugim delila tole kar sem posnela danes na enem lepem nočnem sprehodu skozi park pa ni bilo odgovora :C: no bom pa tukaj pripela, mogoče jo bo pa vseeno videl x;)x čeprav je sentimentalnost žal že krepko mimo xrolleyesx

By the sound of silence :listen:

Prov luštno je, da se imamo eni še zmeraj možnost v miru sprehajati po parku ob 1h ponoči, ne da bi se oziral iz katere strani nas bo kdo "naskočil" :hepko: x:Dx

Tistim, ki se boste mogli jutri navsezgodaj zjutraj odpravit na pot po zasneženih cestah pa obilo zimskega veselja ob pucanju :wOOt: take a bus, danes bo še orenk medlo :palec:

5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gif

A charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds!

Superca, jaz sem ze tud nekaj kao da bom fotkala, se mi pa ne da na balkon. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...