El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Vidim da maš prav svoj motel... al ka je že to hihi 5rca praviš da maš eno Finko uh uh naravno blond in to hm hm ajajaj Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ni naravn blond....in sploh ni Finka! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Binch a ti jo poznaš... hm kašna pa je pol? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Ti bo 5rca povedala..... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Vidim da prihaja do nesporazumov in bom mogla začet v narekovaje vse dajat da se bomo razumel Eh zakaj se zmeraj motim in pišem Misty namesto Mysti No sej zdej ko sem vidla slikco tistega motela se mi bo vtisnilo v spomin 4ever - motelček a, a majo prjatli kej popusta Mystica drugače >> tut zgledaš full prijazno, tako kot sem enkrat za tinol rekla, okolju prijazno smeječe bitje...anyway samo zdej sem pa žejna ratala ko sem vidla tist sokec, pridm še nazaj Behemoth kje je zdj tisto kar si obljubil pa sploh nisi grd, ej...pariraš Sealu samo veš kaj je...Seal ima tepihček ti pa ne tako da si načeloma v prednosti zdej pa hitr slikco vrž že, ne daj se prosit Pa zaradi fingerja ti ne bo noben zameril, pwomise Ninci a te Finke zanimajo a...prov prov...pa nej te - Binch prjatlca, ne bom nč zamerla Uff potem si moram pa novo žrtev poiskat, vseznalci, kaj imamo na forumu slučajno kakega bjondeka ki izgleda kot Skandinavec Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Hehe 5rca, bom jo gor dal samo ne danes ker zdaj nisem na mojem računalniku Bom jutri. Ok Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Joj joj, sami izgovori..... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 5rca... js sem bjondec z modrimi očki in zgledam čist skandinavsko... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 kaj sami izgovori, nimamo časa v tem je frka. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 vsem...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kaj sami izgovori, nimamo časa v tem je frka. Aja, no, če pa ni časa, bomo pa že nekak zdržal do jutr Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 sončna kok si cute hihi s to mal dalšo frizurco mnjam tud rdeča uhjej Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 Jo, res, vsi ste lustni ko shus! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 hja Marsa... kr sebe poglej na tejle fotki si uh rdeča in navihana pa modra hkrati pa bela lih taglavne barve rdeča bela plava a hihi mnjam Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 jah, tukaj, ko se me nic ne vidi. :|||ampak thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 tak prst kot je tvoj hihi treniran na basu pa bobnih ko ti zažuga se kr ustraši človk pa pridno piše sam še lepe poste naprej.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 dejavu... tole je ze bilo, morda celo 2x ze... ampak faJN slisat tud 2x, 3x... 4x... -----> Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hihi Mysti,a morda ti delaš tam...??? Sončna,ko te berem, je milina...kaj šele, ko bi te gledal v živo...prav Sončna ! 5rca,ni panike...ti sam po občutku...kljub temu, jaz morja ne dam za nič na svetu...in se ne oziram na našo obalo...nasplošno !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sončna,ko te berem, je milina...kaj šele, ko bi te gledal v živo...prav Sončna ! ... tega si mors pa prav zapisat v temo (v ENO OD tem, pravzaprav ... ) komplimenti...da bos imel mushterchek. Haha, saj je res, Soncna je res lustna... tako v zivo kot na fotkah... Prav veselje vas je pogledat, kot itak skoz... lapam. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 ja hudo, sm na hitro preletela fotke.. toliko simpatičnih ljudi na "kupu oz. forumu " DIANA - zelo simpatična in sexipilna Tinal - luškana contesa - poseben "žar" AIWA - zelo srčkana Marsa - nagajiva(ikonca) posebna Seal - luškan in zelo sexy El Nino - simpatičen fant .........verjetno sm koga spustila, v glavnem ste vsi simpatiko no pa še jaz Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 Pih! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Electra,mene si pozabila ! ...sexy ta punca na fotki...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra,mene si pozabila ! ...sexy ta punca na fotki...! sorry hmmmm not bad p.s. hvala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Electra, dobrodošla na forumu. In takoj fotka ... in to kakšna. Fantje bodo kar dol popadali, a ne marsa? Super si, Electra! hvala tud teb Mystica in vsem v naprej ja po slikah sodeč, tudi tebi padajo na kolena Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 tisti pih je bil namenjen tvoji fotki, Electra, je pa sicer (navadno) vzklik... pozitiven skratka. *Mystique - itaq. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.