Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

jaz jo bom pa zamenjala (ikono)...

tale slika ni skladna z mano ta hip. tko.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Hihi, mene tut pozabla, če se že javljamo x:o)x Ampak nevermind... x;)x Pa dobrodošla na forumu! xsrcx

Ful si huda bejbi, tole bo spet cel šprint naokoli po forumu, ko se te bo lovilo! x:px x;)x

Manekenka? :inocent:

Sončna

sorry sončna, žal tvoje slikce nisem vidla xrolleyesx bom še enkrat pogledala x:Ix hmmm nisem manekenka sm pa plesalka(da ne bo kdo narobe razumel-plešem latino ameriške plese) x:Dx x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Hehe, Electra ... ko sem vidla tvojo ikonco, sem si rekla ... evo, ta je pa ziher metalka.  x:Dx  Pa mislim, da sem se zmotla, ane?

haha, ja res si se zmotila x:Dx poslušam sicer vse,kar mi gre v uho x:Ix in seveda odvisno od razpoloženja in dneva.. x;)x moj "imič" pa se spreminja.. x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>Sem že pozabila. da sem imela včasih tak nick. 

Jaz tud... to ni imelo zveze z njim, je bilo cist spontano, saj ves, jaz rada mal... preimenujem tko mal koga (vprasaj nina - pa moje sosolke pa tak. ;) :vragec:)

Marsa, jaz še vedno čakam tvojo slikco z novo barvo.

:||| hvala za zanimanje.... porabila dve uri.. al kaj tacga... za neko pedencanje fotk klavrno tule... :\\\ nezadovoljna vse izbrisala... sam se neko faco tecno sem (NALASC, za nekaksen 'opomin') pustila. :|||

sem si mislila, tolk sem pa ze face, da dam pac vse (cel ksiht pac)... sam... se mi ni dal (pa nekaj rezala kao sam lase pa tko... :D)...

skratka, nisem v stosu... :8): :o|o:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Huh, smo imeli tule kar neki fotk... upam, da se bom vseh spomnla...

Tjazyjevo in Selenino tamalo - obe sta ful lustni, in - Selene, tvoja tamala je izrezana mamica! x:Xx

Volkc, "kripl-freestyle" x:Dx x:Dx xokx

za Aiwo sem itak dol padla že tam nekje zadaj... x;)x

Nino, kolk si prijeten na tej slikci, daj si rajš tole v avatar xsrcx (kukr je že kar nekaj nazaj rekla Marsa, na temu "špilaš" x;)x )

5rca, ful si sonček, res, pismu, se mi skor zdiš znana xsrcx

Pa tvoja "kolegica" :vragec: x:o)x (a je treba bit še zmer tiho al kaj x:Dx ) je prav lepotička, že cela slika je taka... shiny xsrcx

Misti - tebe pa že skor "poznamo" zdej po fotkah, bo treba enkrat še pravi meeting narest xokx Luštna ful, pa tale rdeča barva las ti ful paše (mislim, in to govorim jaz, ki sem mahnjena na rdečo x:Dx x;)x )

Evo, posebi za 5rco... da vas pozdravim še mal... x:)x Tule smo slikani na mojem poslovilcu iz privat stanovanja ene tri leta nazaj (al pa še več..? :inocent: ), totalka sem se na cimro obesla, vsa blažena x:Dx x:Dx x;)x

Sončna

Oooo Sončna, prav rad bi te mau zmasiral po hrbtu x;)x ...

Ja sam ka mali pao s lipe

<{POST_SNAPBACK}>Hihi Misti, Amis, hvala x;)x ... "bova lepi nevestici", to bi znal bit štos, ja x:Dx x:Dx dve v belem, pa niti enga v črnem fraku zravn :vragec: x:o)x čeprav bi kar pasal kdo :inocent: x;)x

Sončna

kwa zdej ni prov? a ti nisem dost? zdej bi pa še črn frak... sem mislna da me hočš lih zato k nočeš črnga fraka... sicer je pa teh kolkr hočeš... okol tebe zmer v vrsti stojijo x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

Tinal x:Xx , Sončna Vila x:Xx , Mystica x:Xx ,Contesa x:Xx , Aiwa x:Xx , Electra x:Xx 5rca x:Xx Diana x:Xx, Ribica Katja x:Xx , Marsa x:Xx hmm, koga sem pozabo, no pa tud tiste, ki sem vas izpustil x:Xx x:Xx , pa pubeci, Mick :palec: , Santos :palec: , Seal :palec: , Nino :palec:, Volk K.L. :palec: (sej razumete, zakaj vam nism lubijev pripasteal x:Dx x:Dx ). Kul "familija" x:Dx x;)x x:)x
It's better be dead and cool than alive and uncool

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...