Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 jaz jo bom pa zamenjala (ikono)...tale slika ni skladna z mano ta hip. tko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz jo bom pa zamenjala (ikono)...tale slika ni skladna z mano ta hip. tko. ...nude ??? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi, mene tut pozabla, če se že javljamo Ampak nevermind... Pa dobrodošla na forumu! Ful si huda bejbi, tole bo spet cel šprint naokoli po forumu, ko se te bo lovilo! Manekenka? Sončna sorry sončna, žal tvoje slikce nisem vidla bom še enkrat pogledala hmmm nisem manekenka sm pa plesalka(da ne bo kdo narobe razumel-plešem latino ameriške plese) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 Elektra,bratec te bo kmalu začel cmokat. Huda fotka,huda bejba! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 ne, santos, jasno. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Elektra,bratec te bo kmalu začel cmokat. Huda fotka,huda bejba! kdo pa je tvoj bratec-je tukaj na forumu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kdo pa je tvoj bratec-je tukaj na forumu? Je na forumu ja,zelo prijeten zna biti,sploh z besedami in poljubi jasno. ko se bo pojavil,boš vsekakor zasuta z komplimenti. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, Electra ... ko sem vidla tvojo ikonco, sem si rekla ... evo, ta je pa ziher metalka. Pa mislim, da sem se zmotla, ane? haha, ja res si se zmotila poslušam sicer vse,kar mi gre v uho in seveda odvisno od razpoloženja in dneva.. moj "imič" pa se spreminja.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že pozabila. da sem imela včasih tak nick. Jaz tud... to ni imelo zveze z njim, je bilo cist spontano, saj ves, jaz rada mal... preimenujem tko mal koga (vprasaj nina - pa moje sosolke pa tak. ) Marsa, jaz še vedno čakam tvojo slikco z novo barvo.:||| hvala za zanimanje.... porabila dve uri.. al kaj tacga... za neko pedencanje fotk klavrno tule... :\\\ nezadovoljna vse izbrisala... sam se neko faco tecno sem (NALASC, za nekaksen 'opomin') pustila. :|||sem si mislila, tolk sem pa ze face, da dam pac vse (cel ksiht pac)... sam... se mi ni dal (pa nekaj rezala kao sam lase pa tko... )...skratka, nisem v stosu... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je na forumu ja,zelo prijeten zna biti,sploh z besedami in poljubi jasno. ko se bo pojavil,boš vsekakor zasuta z komplimenti. hmmmm zdaj me pa zanima njegov vzdevek Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 zakaj?a ma kaj veze? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zakaj?a ma kaj veze? nevem koliko jo ima, bom pa vedla kater je ja kaka slikca tukaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 6. marec 2005 Prijavi Deli 6. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nevem koliko jo ima, bom pa vedla kater je ja kaka slikca tukaj? Ne nima slikce tukaj,brez skrbi boš že še izvedela. Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 6. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 6. marec 2005 Mysty () - meni tud... a zdaj mam pac to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Huh, smo imeli tule kar neki fotk... upam, da se bom vseh spomnla... Tjazyjevo in Selenino tamalo - obe sta ful lustni, in - Selene, tvoja tamala je izrezana mamica! Volkc, "kripl-freestyle" x:Dx za Aiwo sem itak dol padla že tam nekje zadaj... Nino, kolk si prijeten na tej slikci, daj si rajš tole v avatar (kukr je že kar nekaj nazaj rekla Marsa, na temu "špilaš" )5rca, ful si sonček, res, pismu, se mi skor zdiš znana Pa tvoja "kolegica" (a je treba bit še zmer tiho al kaj ) je prav lepotička, že cela slika je taka... shiny Misti - tebe pa že skor "poznamo" zdej po fotkah, bo treba enkrat še pravi meeting narest Luštna ful, pa tale rdeča barva las ti ful paše (mislim, in to govorim jaz, ki sem mahnjena na rdečo ) Evo, posebi za 5rco... da vas pozdravim še mal... Tule smo slikani na mojem poslovilcu iz privat stanovanja ene tri leta nazaj (al pa še več..? ), totalka sem se na cimro obesla, vsa blažena x:Dx SončnaOooo Sončna, prav rad bi te mau zmasiral po hrbtu ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> en nasmešek za moje lunatke Olalalaaaaaa vid' ti nju ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti Volk, a veš da jst tut ...dilcat no!Khmmm dilcat kaj ... ??? Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi Misti, Amis, hvala ... "bova lepi nevestici", to bi znal bit štos, ja x:Dx dve v belem, pa niti enga v črnem fraku zravn čeprav bi kar pasal kdo Sončna kwa zdej ni prov? a ti nisem dost? zdej bi pa še črn frak... sem mislna da me hočš lih zato k nočeš črnga fraka... sicer je pa teh kolkr hočeš... okol tebe zmer v vrsti stojijo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 volčiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tinal , Sončna Vila , Mystica ,Contesa , Aiwa , Electra 5rca Diana , Ribica Katja , Marsa hmm, koga sem pozabo, no pa tud tiste, ki sem vas izpustil , pa pubeci, Mick , Santos , Seal , Nino , Volk K.L. (sej razumete, zakaj vam nism lubijev pripasteal ). Kul "familija" Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 o milfič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Milf Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tnx za komplimente! Zdej pa še moja obljubljena fotka z malce drugačno frizuro, kot do sedaj... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 sam če smem bit predrzna... mal bi te pofarbala drugač si pa itaq bejba in pol!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.