Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sam če smem bit predrzna... mal bi te pofarbala drugač si pa itaq bejba in pol!!! Zakva??!! Aja, mislš mal narastka... Moram hodit k frizerju na 2 mesca, ker bi se mi drugače lasje preveč uničili..... (sam tko mal povem- v obrambo) Drugač pa hvala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 thx Electra , enako Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 no sej jz tud!hehehe sem mela pramene v mislih... bi te mal poživil... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ?? Pa saj imam pramena..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 uuu tinči ne bit zalostna... rabš sam neki mal bl konkretnega... bl divjega... hehehe ne nč slabo vzet... si tok kjut... sam babe bi mal ustvarjale... hehehe.. na seb smo že... pol pa hitr še koga najdemo... si lih mim pršla... ta prav cajt... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Haha Aiwa, moji divji cajti so mim... misl, da so šli z mojo rdečo barvo las....... A je ta kul!? Drugič si bom pa sam čupo fotkala... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Vau tinal Malo me spominjaš na prfosko od umetnosti na oni prejšnji, drgač pa si super Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mysti, tvoja rdeča je super! Mene je moja rdeča res mal bolj divjo naredila, tale svetla me pa sedaj ful pomiri... tako vizualno kot tudi notranje, se mi zdi... zato mi zaenkrat popolnoma ustreza.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta je pa kul. hehe, sem kot volk ... da te bolje VIIIDIM. Pol sem jaz še divja, k se na rdeče barvam? Pa še to mi ni dovolj, sem si še črne pramene gor ruknla ... saj mi je bilo žal ... dva dni. Zdej pa kul. Zgledam bolj žleht. Ma kaj črne pramene - na črno se podajvaj pa temno modre pramene. To mi je pri žesnki zelo Posebej če še ma dolge lase in postopno postrižene Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 ja sej jz sem misnla tko kšn rajv pramenček... tko kuuuulll nardi...eh tinči bom raj tih... k klele kompliciram... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Jah sej v tem je poanta, da si kao smrt Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja sej jz sem misnla tko kšn rajv pramenček... tko kuuuulll nardi...eh tinči bom raj tih... k klele kompliciram... Ma ne, sej je kul.... Men se tud čedalje bolj zdi, da sem presvetla... mam pramena zelo na gosto narejena.... Sam rjava bi se itak hitro sprala dol..... Sam bejbe, ste mi dale pa idejo. Bom naslednjič tako naredila! Ampak take ne preveč temne rjave, ampak take zlato- čokoladno rjave!Sej že prou... take kt ma Aiwa.... Kako nej pa jz vem kako zgleda njena čupa točno? Tuki na slikah ni čist dobro vidno.... Sej bi jo rada vidla v živo, pa noče z mano na kofe! (joke!!) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 evo se ena moja od danes... sem si lase fotkala za farbo, pa sem se eno - tako da se opravicujem, ko nisem nic urejena, nenasminkana, nenapudrana, gubasta in tko... a je nekak se kar ratala, da nimam cist popacenega ksihta, kot navadno, ko je tolk od bliz.voila. ** pa ne vem zakaj jih zadnje case v shirino vlece... v 'resnici' ni tolk ... 'siroka'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Marsica, men si pa čist fajna naravna, nenašminkana. Slikca je , ti si Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Ej hvala Chandra! (*se pa popravljam, sem si zjutraj, rpeden sem odsla od doma, mal ustnice nasminkala, pa je itak slo ze vse dol, a sem bila nasminkana skratka). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ne duha, ne sluha o šminki, no vsaj vidi se ne... Čuj Marsa, kakšna je tvoja skrivnost, da tako mlado zgledaš? Jaz sem vedno ful presenečena nad tem, da si videti tako mladostna, na tej fotki pa sploh. Zakon , pihhhh(kot bi rekla ti ), če bom le jaz pol tako kasneje, bom Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 hvala, ampak saj mam gube, sem skusala cimmanj se pacit (ko je proti soncu oz. svetlobi). sam sem se hotla vsaj nasmehnit pac mal - pol pa pac... se ne da izognit...V bistvu sem dost zmatrana, pa tud izsusena, ker zelo mal jem pa tko... mal zmatrana se od vikenda... tako da 'glede na' je pravzaprav se cist ok res. Thanx! x:Xx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo se ena moja od danes... sem si lase fotkala za farbo, pa sem se eno - tako da se opravicujem, ko nisem nic urejena, nenasminkana, nenapudrana, gubasta in tko... a je nekak se kar ratala, da nimam cist popacenega ksihta, kot navadno, ko je tolk od bliz.voila. Marsa, ti si smotana. Kaj hudiča se maš za opravičevat?? Men si ful všeč na tej sliki, tko toplo deluješ, bi te človk kr objel (sam te ne bi zato k vem da ne maraš ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Hej! Thanx Katja, pa se za 'uvidevnost'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo se ena moja od danes... sem si lase fotkala za farbo, pa sem se eno - tako da se opravicujem, ko nisem nic urejena, nenasminkana, nenapudrana, gubasta in tko... a je nekak se kar ratala, da nimam cist popacenega ksihta, kot navadno, ko je tolk od bliz.voila. ** pa ne vem zakaj jih zadnje case v shirino vlece... v 'resnici' ni tolk ... 'siroka'. Marsa,mislim, da nisi tip za maškare...men si tukaj čist cool, (prirodna) ! Sam mi bi rad vidli eno ( Fotke nude ) ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 mashkare Santos, ves kaksna sem bla vcas! :OO!: nude, saj je ena, kjer se nic ne vidi, ker sem v nekaksni vodi - zadnjic sem jo hotla izbrisat.. se mi je zdel, da ni kul, da se 'urednistvo' valja v 'nude fotkah'.. , pa je nisem nasla... torej ce je sama ne najdem.. pol ni sile... Nisem jaz za nude in za razkazovanje. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mashkare Santos, ves kaksna sem bla vcas! :OO!: nude, saj je ena, kjer se nic ne vidi, ker sem v nekaksni vodi - zadnjic sem jo hotla izbrisat.. se mi je zdel, da ni kul, da se 'urednistvo' valja v 'nude fotkah'.. , pa je nisem nasla... torej ce je sama ne najdem.. pol ni sile... Nisem jaz za nude in za razkazovanje. Komaj čakam poletje..., če te kje srečam...v hipu te zavedem na nudistično plažo !! Kar se tiče prej, kakšna si bila...nič čudnega...saj v osemdesetih so ble maškare čez celo leto...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 uuu marsek čist maš kratke lase!!! sam barva je pa oranžna - prov taka tvoja - ubitačna !! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 Oh aiwa, ne spet tolk kot tule zgleda... tko nekak so se mi tud malo nazaj obrnili.. Ja, barva pa direkt. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Marsa sem prijetno presenečena!!! Sploh ne zgledaš tako "nevarno" kot na tisti slikci s prstom in prav luštna si tukile čeprav ustka si pa tako stisinila kot da bi ti bilo grozno neprijetno v mislih >> no ja če že morem bom pa za lunatke že potrpela tole eno slikco tinal se strinjam s puncami o barvi ampak mislim da je pač najboljše da imaš tako barvico s katero se najbolj počutiš in blontna ti paše, mogoče bi probala le kak drug odtenek, kako svetlejšo mogoče ker imaš full svetlo polt, potem bi šele bla angelček, veš kaj bi ptički čivkal noben copat jih nebi prestrašil več Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.