aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ne, sej je kul.... Men se tud čedalje bolj zdi, da sem presvetla... mam pramena zelo na gosto narejena.... Sam rjava bi se itak hitro sprala dol..... Sam bejbe, ste mi dale pa idejo. Bom naslednjič tako naredila! Ampak take ne preveč temne rjave, ampak take zlato- čokoladno rjave!Sej že prou... take kt ma Aiwa.... Kako nej pa jz vem kako zgleda njena čupa točno? Tuki na slikah ni čist dobro vidno.... Sej bi jo rada vidla v živo, pa noče z mano na kofe! (joke!!) čak ti prpnem mojo da boš vidla. sam jz ti ne bi dala tko tmne k men... k jz mam preveč rjave - zate. bi ti dala bl tanjše po celi glavi, rjave ... pa ne presvetlo, ker se bo itak spralo po dveh pranjih... k bo čez blond <{POST_SNAPBACK}>Pa pejta na pivo, boste se prej zmenle. zlato - čokoladno rjave bi bilo aja, sej jst je tudi še nisem videla v živo. sej sej... treba na pivičko pa se bomo bulile... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oh aiwa, ne spet tolk kot tule zgleda... tko nekak so se mi tud malo nazaj obrnili.. Ja, barva pa direkt. a da ni? no kewl. k je kr luštno met mal lask. paše ti oranzna... pa tako res svetlo polt maš (k jz) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 haha, , , thanx Petrca... to imam kar 10 grimas na sekundo, vsak hip drugo faco delam... tako da se mi nic ne zdi da kaj stiskam... morda pa tud... saj skoz se nekaj mrscim, stiskam pa tak, zhugam pa tko.. Jah, saj nisem glih nevarna... V bistvu sem cist krotka. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Iuuuuuuu...... Komi čakam frizerja, mam čez 1 mesec! Bom dala mal tanjših čokoladno-rjavih gor vmes .... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 O, Aiwa! Res ti pase tale farba, pa lepo barvo oci imas! In sploh vsa si lepa. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 veliko tankih uh... komi čakam da te vidim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Aiwa! Res ti pase tale farba, pa lepo barvo oci imas! In sploh vsa si lepa. hvala. tale je že bla gor. sam tok da bo tinči vedla o čem govorimo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak ti prpnem mojo da boš vidla. sam jz ti ne bi dala tko tmne k men... k jz mam preveč rjave - zate. bi ti dala bl tanjše po celi glavi, rjave ... pa ne presvetlo, ker se bo itak spralo po dveh pranjih... k bo čez blond sej sej... treba na pivičko pa se bomo bulile... Aiwa, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>** pa ne vem zakaj jih zadnje case v shirino vlece... v 'resnici' ni tolk ... 'siroka'. ampak evo... tle k pogledam direkt vidim ribico, nvem zakaj prec mi je asociacija ribica... hihi pa mal se spomnim da na eni izmed tvojih slik (tistih k jih ti rišeš, ikonce pa to) je ena lih taka... hehe huddo hm hm hja laski kratki kaj čmo zdej k itak ne padam več na tolk dolge laske so čist vredu marsika marsika... zdej maš pa že kr rjave očke.. hihi tale aiwica, prav kot ena zmedena mala deklica, ki ji mama noče kupit igračke... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 O thanx Nino - v bistvu so oranzkaste na tejle fotki - najbrz zarad las. *aiwa, ja, saj se mi je zdelo, da sem tole ze vidla... ampak saj je vseen. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Nekaj luštnih otroških sličic... (ampak kaka prava babnica (ali pa dec) se pa težje najde tuki gor!) Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 7. marec 2005 ? sploh ne stekam... kako da ne, Piko, madonca!? :| Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Hej hoj! Ej mene pa zanima vašo mnenje glede moje frizure. Mislite da bi mi pasala tako kot je na mojem avatarju? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Marsa, ste vsi baby face kul fotke vse, da ne naštevam posamično Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Behemoth take frizurce so najbl SEXY na tipčkih - ok stvar okusa spet ampak govorim iz lastnega mnenja in če bi ti pasala >> DEFINITIVNO!!! Tut sem videla eno tvojo slikco na kateri je zgledalo da si temnolas in svetlejše polti kar je kr primerjalno s temle tipčkom, go for it Drugače pa question - slikca spodaj - a kej takega kar se stila tiče ti je všeč Me čist informativno zanima http://www.levelx.at/pics/Ville-%20Valo_2.jpg :2src: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Ja je mi všeč, samo kapo se mora znebit, pa dolge lase postričt. Drugače pa je ql, ampka obleko še morm vidt Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 no jaz se tak: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 sam na sliki sem podbrit ker zdaj mam brado in zalisca pa sem čist drug tipček. Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Tnx mistek Samo ne znam kako bi si tako gor frizuro nardil ker mam full težke lase in mi dol gredjo. Ma kdo predlog kako naj si bolj lahke nardim? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Mnja frizer ti jih bo - zredčil najverjetneje oz. naredil tak da ti bodo stali lepo kot boš hotel. Res pa je da bo treba kak vosek za lase kupit al pa kak drug podoben utrjevalec / delajo čudeže verjami! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tnx mistek Samo ne znam kako bi si tako gor frizuro nardil ker mam full težke lase in mi dol gredjo. Ma kdo predlog kako naj si bolj lahke nardim?Jaz tudi mislim, da bi ti pasala taka frizurca!Mojega dragega skoz hecam naj si naredi "špičke".... in si ponavadi tudi jih.... V glavnem, on uporablja Fructis wet look gel, ki tudi utrjuje.... Try this! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Če maš res težke lase, pol je res najbolš, da ti jih najprej frizer "prav" postriže, pol pa kak res močn utrjeval, pa bo držal. Sj če si zdj še ne znaš sam nardit - vaja dela mojstra. Pa upam, da ti bo uspel in da maš "bolše" lase k js, k bi verjetn rabla lepil, ta močn, da bi mi kj držal... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Oh, Mystica, ravn sm okrog sprašvala, če je pss pss fructis kj močan in dobr. Pol pravš, da je???? Tko, full močan? K mam js daljše pa težje lase in sm že skor vse poskusla, da bi bla bl skuštrana, pa kr nč ne prime....bom pa še tega poskusla....mogoče pa bo! Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Bom! Pol bo pa mogoče ratala clo kaka dobra fotka, k jo bom lahko tle postala Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 7. marec 2005 Prijavi Deli 7. marec 2005 Behe, kok si lušn!!! In ja, definitivno ti sede takale frizurca kot praviš! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.