Behemoth 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 saj te lohka še :lol: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Binch 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 No, pol pa hitr povej še kj smešnga. Js bi se tut še mal smejala.... Citiraj I don't suffer from insanity. I enjoy every minute of it! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 santos veš kaj...ti si kot Nicholas Cage kaj praviš z Obale si Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. marec 2005 Prijavi Deli 9. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>santos veš kaj...ti si kot Nicholas Cage kaj praviš z Obale si Kdo...??? En od mojih najljubših igralcev...pa še Kozorog, kot jaz ! Aha, z obale ja...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 pa res!!!!!!!!!!!!!!! ja !!! kot nicholas cage!!! men je on tud najljubši igralc d best!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tjazy a ste že povil drugega?!?!?! Da bomo začel čestitke limat če bo odgovor prikimalen!!!No pa sem našla še nekoga, ki mi bo vajino punčkico pomagal mirkat, baje je strokovnjak za otroke, hvalospevi da vidmo kako bo v praksi uff sporočta če bosta rabila ! Ne nismo se... t'mali verjetno caka ugodne astrosloske aspekte.. Ravno vceraj bili na pregledu in so rekli.. domov pa pocakat.. Ja.. evo ze sporocava... Kdaj mas cas? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa res!!!!!!!!!!!!!!! ja !!! kot nicholas cage!!! men je on tud najljubši igralc d best!!! Kot bi Srbi rekli: Pljunut Nicholas Cage, pa ne ti Aiwa ampak Santos. . Ja, res je super igralec, Santos super fotka. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Santos Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kot bi Srbi rekli: Pljunut Nicholas Cage, pa ne ti Aiwa ampak Santos. . Ja, res je super igralec, Santos super fotka. uh sam da nisem jz. hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Fajn fotkica, Santos! Tolk nekam krotek pa ves nedolzen zgledas tule, pol pa sam flop! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa res!!!!!!!!!!!!!!! ja !!! kot nicholas cage!!! men je on tud najljubši igralc d best!!! <{POST_SNAPBACK}>Enkrat, že ful komentarjev nazaj, sem mu tud jst rekla, da je kot Cage, pa me je kr ignoriral. Mysti, <{POST_SNAPBACK}>Kot bi Srbi rekli: Pljunut Nicholas Cage, pa ne ti Aiwa ampak Santos. . Ja, res je super igralec, Santos super fotka. <{POST_SNAPBACK}>Santos <{POST_SNAPBACK}>Fajn fotkica, Santos! Tolk nekam krotek pa ves nedolzen zgledas tule, pol pa sam flop! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 evo sem se se jaz mal pohecala, ko sem glih bila v takih barvah vceraj. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Hej, ze odziv al kaj, thanx mystica!! Tu pa se 'original' farbe (sam je cist nejasna, ampak se pac vidi, pa butasto gledam, ampak saj ni vazno, saj vedno.. ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Marsa, waaaaaaaaaaaaaaaaaaaw, nice fotka, tako kot ti ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Thanx santos x:Xx (*najbrz seveda mislis ono prejsnjo xDDx9.... sem se tole dodala, ker ona je cist naturirana...Tole majico sem pa slucajno imela in sele zdaj na fotki vidim, kako je psoreceno tisto zeleno oz. zato sem se sla sploh poigrat. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Nisem, Mysti, nic, je pa tko kot da bi, je preblizu fotka, najbrz je zato tko nejasna. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 O,Marsa,cute! Mystica, kje so pa tvoje fotke? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Evo se ene.Ta mi je tud vsec, ker je ful dobra farba las izpadla in en uch je cist svetel. p.s. O, Triple, - a to si ti na ikoni al kako? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> p.s. O, Triple, - a to si ti na ikoni al kako? Hehehehe,moja malenkost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 saj, zato se mi pa pase igrat, Mysti! wow, triple, al so to spet kaksne fore neke... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem jih dol pobrala. Ma ne, zakva pa to? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Mysty,dej še ti men mal, da si oči spočijm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Hm, kdaj pa boš? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Prou, bom probu potrpet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanx santos x:Xx (*najbrz seveda mislis ono prejsnjo xDDx9.... sem se tole dodala, ker ona je cist naturirana...Tole majico sem pa slucajno imela in sele zdaj na fotki vidim, kako je psoreceno tisto zeleno oz. zato sem se sla sploh poigrat. To drži za obe oz. vse tri fotke...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.