Chandra 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 iiiiiiiiiiiiiii, Marsa kake barve Noro x!x Lepa, lepa Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Opa Misty! Pa kr sama v postlo, pa to? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Ja Mysti in ti se braniš dat svojo fotko gor ... Men se zdiš lepa, pa pozitivna, kar žari iz tebe Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 Wow kok si lustna tu, mysti, tu si mi najbolj vsec, prima si, taka mehka, zenstvena, superca, barve, vse! Chandra, thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Yees! Misty! Men je vsec, ker si veliko v crnem Laske pa pegice smo pa ze obdelal.Prejsni teden sem bla na enem nastopu od Trkaja in sem videla punco, ki ti je bila na las podobna, pa sm premisljevala al nej grem do nje al ne....pa pol nisem. Zdej upam, da nisi bila ti, ker mi bo pol zal, da nisem sla tja Ps, ostalih se nisem uspela pogledat..samo par strani. marsi itak pase vsaka barva las, tako da je brezveze komentirat Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 uuu marsa kere dobre fotke!! hudejlaste! mistiiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 mystica, marsa..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kdo...??? En od mojih najljubših igralcev...pa še Kozorog, kot jaz ! Aha, z obale ja...! Malček raje sem začela imet morje good choice drugače, Nicholas Cage mislim, ulala ob tebi bi človek lahko imel svoj replay filma City of angels <{POST_SNAPBACK}>evo sem se se jaz mal pohecala, ko sem glih bila v takih barvah vceraj. Luštna frizurca, tele špangice so grozn fletne!!! Ti paše...Lahko predlagam zamenjavo avatarčka z nečim bolj živih barv kot je tale fotkica npr. ali si še zmeraj v "očke moodu" <{POST_SNAPBACK}>Hehehehe,moja malenkost! TripleX >> pravi DEC, tebe bi se pa prov bala ko si tak konkreten mačo po fotki sodeč <{POST_SNAPBACK}>evo ene fotke zdej grem pa v postlo Mysti upam da napreduješ z zdravjem!Drugače sem gledala slikco, veš kaj si ti ->> xrosex Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 WWWOOOOOWWW, Mysti, fuuuuuuul luškana!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Opa misti Zelo qjut Pa nice outfit Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 U za nekoga sem pa že full prej mislila pokomentirat samo zmeraj pozabim ker nikoli tema ne nanese >> Milf !!! Saj si to ti na ikonci ane?! Ker če ja ...a žihr povem da je kuj v oke padlo skori tok hitro kot tisti ...ne Zorro no Đon Vejn. Uglavnem, evo pa sm povedala :palec: Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Milf !!! Saj si to ti na ikonci ane?! Ker če ja ...a žihr povem da je kuj v oke padlo skori tok hitro kot tisti ...ne Zorro no Đon Vejn. Uglavnem, evo pa sm povedala :palec: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Milf je fejst ja , pa njegov bratec tudi...saj res kje pa "hodi", ga že dolgo nisem brala Mysti zate pa pa da boš čimprej ozdravela. Ne morem pa mim tega, da še enkrat Marsi povem, da je tak "barvna" ubijalska Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>...marsi itak pase vsaka barva las, tako da je brezveze komentirat To je valjda kompliment pol. (v crni me se nisi vidla, mi ne pase zlo). <{POST_SNAPBACK}>uuu marsa kere dobre fotke!! hudejlaste! Thanx, ja, tako je boljs, a ne, ce jih mal spedencam! <{POST_SNAPBACK}>IIIIIII, Marsa, tale kombinacija zelene in rdeče mi lomi srce. Na drugi fotki si točno takšna kot si te predstavjam in kar "slišala" sem tvoj glas, kolikor mi je ostal v ušesu z radijskega intervjuja. O, hvala macona. a pol si me slisala (sem postekala, da nisi)... ampak a glih tako s te fotke si si me morala predstavljat. <{POST_SNAPBACK}>mystica, marsa..... <{POST_SNAPBACK}>Uuuu Marsika (d.o.o.) ...ful lepo, fotke, meni hudo dopadljivo. Misty, prav tako, ful dopadljivo, hudo, fotke, meni lepo... Hvalsk! <{POST_SNAPBACK}>Ne morem pa mim tega, da še enkrat Marsi povem, da je tak "barvna" ubijalska Hvala, pol najboljs da z bojnimi barvami skoz okol hodim. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 lychka! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>U za nekoga sem pa že full prej mislila pokomentirat samo zmeraj pozabim ker nikoli tema ne nanese >> Milf !!! Saj si to ti na ikonci ane?! Ker če ja ...a žihr povem da je kuj v oke padlo skori tok hitro kot tisti ...ne Zorro no Đon Vejn. Uglavnem, evo pa sm povedala :palec: Đon Vejn je car ja. He he, Milf, Đon Vejn, te pa še nism čul . Sem na ikonci ja, sam bi prej reku, da je Nino bol Đon Vejna na ikonci s svojim klobukom. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 se mal sem se igrala... mal arty kao pa to... namenoma.. ni zblurana, pac pa sem se s kontrasti sam poigrala mal sem pa ke. pa namenoma je tko temna - ker je pac arty in tko. (*je pa sicer iz iste *serije* kot ona 'z lychki' - zaradi kontrastov so vse te oci pa tko... v resnici nisem nic namazana, razen ustnic, tokrat pa sem.. nasminkana, mislim ustnice, oz. ni mi slo se vse dol ) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Marsa, ful maš lepe oči na tej fotki. Kaj imaš novo barvo las? Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Milfič a veš da ti pa si facon zdej pa tale tvoj stavek malo obrni pa boš prišel do tistega kar sem povedala pa si ti narobe razumel Vse ostalo pa seveda DRŽI....drži? DRŽI Marsa temno vse zelo temno Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milfič a veš da ti pa si facon zdej pa tale tvoj stavek malo obrni pa boš prišel do tistega kar sem povedala pa si ti narobe razumel Vse ostalo pa seveda DRŽI....drži? DRŽI Marsa temno vse zelo temno Narobe razumu . Zdaj, ko pa razumem, pa tudi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, ful maš lepe oči na tej fotki. Kaj imaš novo barvo las? Jaz pa vidim samo temo.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa vidim samo temo.. Sej jo vsi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>na tej fotki. Thanx! petrca, namenoma, ravno zato... mal sem se hecala... pa sem sele tule nek izraz ven dobila--- Mysty, si rekla tamle, sem sele zdajle opazila, ces da se ti ne da svojih fotk pedenat. vem, men tud ne, skoz isti ksiht iz istga kota (ker pac imam tolk pa tolk dolge roke , pa sedim tule na tehle kvadratkih , tako da svetloba, *scena* je bolj ali manj vedno ista)..... ampak hocem rect... sam to mam oz. to pac mam... za obdelovat...)pa se soocam se s sabo pa tko... pac, kot bi risala al kaj jaz vem... tule je se mal za popravt pa tko... ... saj se ne gremo, saj vemo kaksni smo pa tko... ... pa tko...ampak zakaj se pac ne bi sli arty mal.. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 10. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz pa vidim samo temo..se boljs. pac ena nejasna fotka, brezvezna... ne rabimo se obremenjevat...meni se tud kaj ne odpre tkole (butasti flashi :xx!: ) pa tko... kaj bi se clowk sekiral... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 10. marec 2005 Prijavi Deli 10. marec 2005 Hehe marsa, luštna, pa zelo lepa barva las Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.