Michelle 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Hvala! Zdaj pa dost! Zdaj imam pa zeljo free-ja vidit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ne...Michelle...koncno je cas, da ti povem, kaj se govori za tvojim hrbtom... U, KAKA RITKA Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Lustna Michelle, itak, saj smo jo ze videl, saj smo ze prej vedeli, sam tale je pa res huda fotka in se res vprasas - halo?? in ta pa se pritozuje?? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 u kaka ritka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 evo se ene (saj ta je bila ze gor, pa sem jo dala dol), kjer sva s tamalim. Lani na morju. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 O thanx ... a se tu nekak 'kljubovalno' gledam, se mi zdi.. drugac sem pa res se kar prijazna in taka tu. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 In se ena (zelo podobna oni prejsnji z Mimino hcerkico - tu se mal boljs vidi, je mal blizje, pa druga fotka je, pa spet imam en izraz nekaj, valjda nekaj cvekam glih ). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 lushna sta ,marsa.se spomnim da si zadnjich zhe dala to gor.....res sta cartkana jst pa se ne spomnim ,ce sem to zhe dalas gor,kjer se igram s pikapolonico pred meditacijo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>In se ena (zelo podobna oni prejsnji z Mimino hcerkico - tu se mal boljs vidi, je mal blizje, pa druga fotka je, pa spet imam en izraz nekaj, valjda nekaj cvekam glih ).uuuu,tu si mi pa ful dobra.res taka frajerska Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja, ta je ze bila, Cigichka, sam nic hudega, ce je spet, , je ena lepsih tvojih (zame), sploh so mi vsec tele naravne, v takih okoljih in tko, ta je pa prav posrecena, na tem colnu, vse zeleno, pa ti gor, ko si zelo cedna pa se fotogenicna. Jo, thanx, saj tu sva res kar fajn s tamalim, drugac znava bit tud mal na 'bojni nogi', ker sva oba popizdljiveza mal. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> taka frajerska heeej!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 kulerica Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Na zdravljotek! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Always cvick! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 Ampak sam TA oz. zelo zelo zelo redki so Pravi. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na zdravljotek! Ajd "stara".....u zdravlje Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja, baje... Kar je nad 700 sit ne kupujemo... Najboljs so uni na srauf... Das v nahrbtnik... Sm bla cist navdusena nad njihovo pogruntavsino...vin z zamaskom na srauf Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 super si marsek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 a sam tole s cvickom si videl, Behy?zadaj sta se dve, pa se ena cigancica zlo lustna.Ampak thanx! Mick, Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Aja Mesa, vse naj Polno sreče in zdravja Btw, one slike si itaq že mela gor tak da znaš da so super.Cigančica, super si, tam na primorskem se mate tak fajn opažam Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 evo danes sem ravno v elementi, pa se tole dajem... tako kot je (sicer je ze nekje, cist zblurana in predelana, pa na osebni fotki sem jo imela, tud cist zblurano).ta je pa taka kot je, cist od bliz (z gubami in nepravilnostmi, svetenjem in vsem), kako leto in pol stara... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ja, tale mi je ful vsec!! Taka topla ( sminka pa bluza ), pa tak lep izraz mas tuki. Cedna! Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>a sam tole s cvickom si videl, Behy?zadaj sta se dve, pa se ena cigancica zlo lustna. Uuuuuuu, jaz tud nism vidu. Pr uni cigumigu te tud kar mal zaščemi kje, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 13. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 13. marec 2005 O thanx, Devica, , ja mal sem taka 'nepravilna', a je tud men kar svec. behy, hej, hvala!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.