Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

joj hvala Volk x:Xx... ampak vseen cist pretiravate (sory, ker ne sprejemam dobro komplimentov v tem trenutku, ocitno)... mislim ker so mal krevljaste pa konc. :|||

Iz takele blizine, en face.. mas pol kratke pa tak... mislim saj drugac so res kar dobre... tule sem v bistvu hotla, da me celo not dobi, niso bile tok noge point (morda prej skorenjci xDDx - sam itak so tu presvetli, ko glih sonce buta v noge, crtasto zaradi zaves, pa tko)...

Tako da - ni sile...

ampak ocitno je res tko - sam da jih pokazes (noge ali pac whatever x:o)x) je ze dbest.

Hocem pa sam rect - v resnici so boljse. x:Xx x;)x x:o)x :vragec: x:Dx x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

He, Macona, hvala ti. x:Xx :vio:

Katja skorpija, s to milo ribjo facico? :)

tukaj tko gleda mal... slabe skoraj.. pa ma zato tak mal nenavaden izraz zanjo.

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

joj,marsa mene je pa zdej mal sram xredx

men shele zdej ushtekal,da si mela rojstni dan ....eh sm smotana,pa she nazdravljala si ,pa te fotkice so kr letele gor....pa se mi je zdelo ,da si tko sijocha,sam res nisem ushtekala...tko da ti zdej z zamudo chestitam pa se opravichujem,ker sem bila vcheri zblojena(ja ,jebiga machkasta she od 12.k je mel moj mozh roj.dan) x:Dx x:o)x :palec: x;)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Cigančica, pismu.... :2src:  :2src:  x:px

Zdej mam pa že pomisleke, a nej sploh napopam al ne..... :o|o:  ma ajd, včeraj:

prov lushna si,ribica....

kaj naj bi pomenilo tisto...cigancica,pismu...

x;)x bejba si prava,

moja shlogarca bi ti rekla:ajmo,curo,digni glavu ponosno i mrdaj dupetom,jer te chuva andjelovo oko x:Dx x;)x

shakti gawain

Ej, Cigichka, pa daj ga srackat z opravicevanjem, saj sem jaz kriva, ko skoz poudarjam, govorim, da prakticno prisilim, da se kao zdaj temu posveti...

Niti najmanjsega problema, jasno, tud dons z veseljem sprejmem cestitko. x:Xx :vio:

Aha? Moz ima pa 12.? Saj res, si rekla da je riba... No, jaz tud cestitam njemu! :palec: x:)x

Picasso

O, kaksne lepe punce in barve!!! :flower: :2src: :palec:

katja, wow, kako si lepa tule, super fotka in super model!! x:Xx :palec:

Cigancica, ti tud, blazno cedna, postavna, pa se v takih totalno dobrih barvah!! :palec: x^x Pravis da je zame, tolk boljs, ker shizim na zeleno v kombinacijah takihle podobnih. :palec:

Ponesrecena je zato, ker nisi cela gor, drugace pa mi je zelo vsec, tud majcka, ne sam barva, ti pase zlo. xyesx

Ej, prav lustno vaju je bilo zdajle pogledat...

Kaj sta lustni! :palec: x:Xx

Picasso

ja saj... ne pa tko kot jaz ki kar stepam, pa ce je ok al pa ne. ;) :D

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>pa she ena ponesrechena x:Dx

Zeleno, ki te ljubim, zeleno....... :wub:

Bemu, na take bejbe sem vedno padal........mogoč k sem roker po duši :inocent:

Ti, na eni prejšnjih fotk sm opazu zapestnico na tvoji roki.....bi lohk to mal bliže vidu? :inocent:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

a mislish uno gadno,egipchansko,srebrno?sam na keri fotki pa je ta zapestnica? xrolleyesx je drgach del mene ta zapestnica...no dej fliknem zdej gor to che s to mislu........sam trenutek.....

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>a mislish uno gadno,egipchansko,srebrno?sam na keri fotki  pa je ta zapestnica? xrolleyesx je drgach del mene ta zapestnica...no dej fliknem zdej gor to che s to mislu........sam trenutek.....

Ja, ne vem, opazu sm, da jo imaš x:)x .......Jo imam jaz tud in je tudi del mene. Sam ni egipčanksa, čista mariborska x;)x x:o)x

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...