Amis 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 same ful dobre fotke...sploh ne morem vsake posebej komentirat...dbest ste... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 pa daj pomanjsaj jo! daj image size ali pa resize pa 400 pixlov al kaj tacga, pa save as itd.Pol pa skines to semle not. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tihareka in jaz pred nekaj minutami! hihi sej sta si prav podobni obe ista šminka pa to hihi kjut kujt morem še js kaj uletet notr da vidim tole še v živo hihi kok nasmejani Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 22. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrba, me prav zanima kakšna si. Po mojem prav lepa oseba.jaz sem tud pomislila in tud to, da je najbrz prav cedna, da bom to napisala morda. Pošlji fotko na moj mail, če je ne znaš pomanjšat- Prijazno od tebe. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tihareka in jaz pred nekaj minutami! ql pa še obe nekako rozni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tihareka in jaz pred nekaj minutami! Lepi p(t)ički, jz pa tok dalč! Sm kr mal jezn,da me ni u Lublan! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 kje pa si? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Na Norveškem, po službeni direktivi! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 oho, a veš da še vedno vsi čakamo na tvoje "mišice" Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ja še misti bi te rada vidla Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Eh, boste mogl pa mal počakat s sabo nimam fotkiča,moj fiksn kompjutr pa je u Lublan ostau,tm mam tud vse fotke. Bom pa kako poslou, če me bo kaka norvežanka poškljocala! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eh, boste mogl pa mal počakat s sabo nimam fotkiča,moj fiksn kompjutr pa je u Lublan ostau,tm mam tud vse fotke. Bom pa kako poslou, če me bo kaka norvežanka poškljocala! mah kolko pa si sploh str ? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Maš podatke na moji os. strani! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Mhmmm,Mystica a ti pašm? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 uaaau, parket maš Nekje tko okol 30 v glavnem Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Nop, mi še dve let fali-no mal mn! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 sam res. Ah Don JUano so zmer mladi kao Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Pa velik razgibavanja tud nardi svoje! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 ja sej, sem bral da če sexaš do 3x na teden, zgledaš zelo pomlajen Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Kva šele če vsak dan po trikrat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, šur Sam kdo pa 3x na dan, pa svaka čast. Mislim škoda življenkse energije, rajš jo šparej Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Eh, sej počivam, pa bejba skače, veš kok energije pršparam, sm kt nov pol! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 mislim ko špricneš ti gre energija tko da.... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mislim ko špricneš ti gre energija tko da.... Joj Behe, kok si dober!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 bemu no, pa sam ene dve leti starejši od moje dečve Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.