cigancica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 santos,congratulations to,miki,tako se dela Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Santos, čestitke!!!! (pa kaj če ni zlato, če si mel prebavne in kljub temu uspel prit do kolajne....... !!! ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behy, hudo tole!!! V resnici pa sploh ne gledam hudo (*tako gledam vedno, ko gledam v svetlobo, tud na oni fotki, ki je ikona, ki so sam oci, no tam gledam v sonce v bistvu, tu pa v luc, ker nisem hotla flasha in kakih rdecih oci).... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>jaz tud, pa oranzne in rumene celo!!Pa modre - imam obrobo0 modro, cist modro, haloo?hecno...vcas pa zelene, lesnikove (vcas pa kot 'tigrovo oko' - kamen). Jaz jih imam baje kot lev, je rekel moj fant. Ma, če je taka svetloba, imam temno rjave, take lešnikove, na soncu pa čisto rumenkasto rjave. Jesenski tip pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 meni pa so rekel da mam take ko satan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa so rekel da mam take ko satan Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>meni pa so rekel da mam take ko satan ma nimajo pojma... posluši ti mene tak si luškan dečko ko moj mlajši bratec evo tud lih ene tolk si star, ponosen bi mogu bit na to kako zgledaš zato precej dol tisti avtar pa sebe gor k si neskončno bolj kjut... ahja očki ma če se prav spomnim ma satan čist drgačne.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Rdeče? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> <{POST_SNAPBACK}>ma nimajo pojma... posluši ti mene tak si luškan dečko ko moj mlajši bratec evo tud lih ene tolk si star, ponosen bi mogu bit na to kako zgledaš zato precej dol tisti avtar pa sebe gor k si neskončno bolj kjut... ahja očki ma če se prav spomnim ma satan čist drgačne....iii ma kok si srček ma me prav zanima zakaj te babe odbijajo ok ti še zgleda nisis videl satana mah neda se mi sebe gledat kok je aiwa rekla da se ji ne da sebe gledat, tok se ne da mene <{POST_SNAPBACK}>Rdeče? ne mam pa temne Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Evo, da novte rekl, da ne upam.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 No vidiš!! Lušna bejba! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Kašna MAČKA uh uh a je sam meni vroče ratal.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, da novte rekl, da ne upam.... ...oooooo, glej jo piko pičkico Maš tam na ustnici še mal rumenjaka.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ja, sm hotla fajn zgrist tvoja jajčka....pa so bla ful žilava... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Ah, sem zdej blš pogledu, pa ni rumen je beu.......tak da ti nekam nežno grizljaš.... Dobra bejba , prav vid se ti kolk si freht.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 O, pih, lustna in sexy, Pikica!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, da novte rekl, da ne upam.... Hehehehe,PI(Č)KICA, a kar na šihtu se fotkamo? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 upas! ...ja, fajn macka si!! -----------Evo, da novte rekl, da ne upam.... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Negdje u akciji dve leti nazaj. Črno Jezero Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, da novte rekl, da ne upam.... ampak res si mačka hihihii... ma fantastišn zgledaš <{POST_SNAPBACK}>Negdje u akciji dve leti nazaj. Črno Jezeropoglej ga volkca...2 let nazaj ampak važn daje v akciji Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. april 2005 Avtor Prijavi Deli 1. april 2005 Volk, , Cist vedno v naravi! (*kaksen suhec si tle) Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 hehe zdej mamo pa že dve mački hjoj .... mucimucimucimuci Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Tukaj je bil Filip Mai star cca 5-6 dni.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Tole pa je v lupinci.. in tele copatke mu je spletla ena dusica iz tega foruma.. in se odejco.. Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 hehe kera šobica napihnena pa teli filipi so se kr namnožil zadnje čase, celo js sem hotla dat otroku tko ime (če bi ga imela seveda ) mai je pa drugo ime al kaj? kaj pomeni? kako ga boste pa klical? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.