Tjazy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Hja.. eni ga klicejo Mai.. drugi pa Filip.. kar ti je ljubse.. Mi ga klicemo FLIP! Mimogrede ... Filip v grscini pomeni.. "Tisti ki se spoprijatelji s konji" Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hja.. eni ga klicejo Mai.. drugi pa Filip.. kar ti je ljubse.. Mi ga klicemo FLIP! flip Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 pikica, tko črna fullll luštna Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Pikica huda macka Volk Contesa Najbolj me je pa navdusil Filip Mai Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tjazy 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 A se vidi da sem zaspan? Citiraj *** SVET JE NAREJEN PREPROSTO *** Tjazy Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 nahhhhh Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A se vidi da sem zaspan? fuuullllll Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 bl hecen je to, k si ti tooooook velik - on pa tooooook majhen kjut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 to pa res ja :mejhna štručka Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 frizurce sta si pa takole na oko jako slichne zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 na oko a ne? tjažk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Uuu, kok ste mi na dušo pihnl...bom plučnco fasala....hehe. Hvala za komplimente...bom mogla še kšno nude dat...pol boste šele stokal...spet sm skromna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Čak, sam po fotkiča skočm, pa slečem se.... yeah, right! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 he he.. pa kwa sm sou enkrat s frendi auro slikat... pa jst kao najmanj skup mene, pa suhcan, pa svoh, pa bled, pa vegi pa tko... auro sm meu pa 2x vecjo k oni tko da wouk!! -----------Volk, , Cist vedno v naravi! (*kaksen suhec si tle) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ceu DalajLama zih je ze kristaln froc brez karme a ------------Tukaj je bil Filip Mai star cca 5-6 dni.. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 kle spa simpatichna!! -----------Volkec lušna fotka, samo malo večja bi lahko bila! Pa še moja mačja(mogoče sem jo že kdaj dala) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak, sam po fotkiča skočm, pa slečem se....nebi blo nič narobe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 sam men zgleda tyazy manjsi a vids to milino, pa mir v uceh... (tjazy to vzam kot kompliment!! )------------bl hecen je to, k si ti tooooook velik - on pa tooooook majhen kjut Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 sej se vid da nisem bil v šoli en teden Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Stane, kul Tebe pa ze dolgo nismo videli Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 wow Stane zmeraj bl fejst Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 to je od soli... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 hjaja walking talking reklama za sol... ampak res ne moreš oporekat k dobr zgleda vitek pa to prava redkost;) hjaja bo treba spet en party narest da se mal vidimo... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.