Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Itak, Sstanetova sol je zakon! :palec:  men jo je ena beyba prnesla, tko da jo mam za cerka pol leta s sabo na Norveškm. Pol bom pa prosu za novo dozo! x;)x  x:Dx

more bit kšn afrodiziak notr... od kar tole sol jem je prav noro :P

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>:eek:

:eek: lepo prosim, pri tvojih letih mora bit noro x:Dx  :vragec:

Pšp... namigujem na tripla :D hehe pr mojih letih.... hja nvem bi rajš vidu da bi se mal umirilo.. sam soli se pa ne bom kar tako zlahka odpovedal je preveč okusna...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Smo bli u Lendavi na zboru, je meu tip to mrcinco zravn....jaz pa čist hepi: iiiiiiiiiiiii lej keča.....pa mi jo je kr vrgu okol vrata, je mislu da bom cviknla al ka.... x:Dx pol je vidu da mi je kul mi jo je pa zaupov v varstvo in sm cel dan vlačla to kačo okol......ma kk je blo fajn....čist hepi sm bla.... xsmx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

<{POST_SNAPBACK}>Nino, ti kr Conti posluš, ma okus! :palec:  x;)x

seveda ima okus :) sam da js padem kšni take v roke me naredi za tazga lepotca da to sploh nebi bil več js pol pa kaj čm s sabo.... :inocent:

<{POST_SNAPBACK}>Ja svetovne so mi :palec:  x:Dx če se le da ulovim kero pol pa folk ob živce spravlam xDDx bi mela doma eno....sam mislim da me prisilno izselijo x:Dx  x:Dx

Js sm meu pitona zlo dolg cajta, pol je pa crknu, mi je blo pa preveč hudo, da bi nabavu novga! :C:

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>cela pozerka ...

a ne? x:Dx x:px :8): prav pozersko... :D

Ta je od dons, izpred... pol ure recimo...

Saj je je vec, sam mam krevlaste noge pa na o. :|||| ;|||

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Hooooo!

Thanx!! x:Xx :8):

*ni crna, oblekca je rjava (:eek: - edina rjava zadeva ki jo mam, je bila drekasto okrasto oranzna, sem jo pofarbala na crno, pa je zdaj rjava). :vio:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...