Michelle 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Waw, super! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Todika , Nino res mal žalostno gledaš, daj kak nasmešek nam privošči, drgač si pa luškan vau Dianca, zelo lepa ikonca Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, pismu si huda no! Pih! Fokica, sicer se bolj slabo vidi..... ampak lušno lušno, pa je to tvoje oko v ikonci? Fuuul mi je všeč! O Rachek, tebe pa že dolgo nisem vidla..... Tale je pa moja s tortožerk... lih včeraj Nino poslal.... <{POST_SNAPBACK}>hvala, hvala Mystica in Lia... A mi lahko kdo pomaga, da bi vidla Todiko s Kačo? Za boljše nadaljevanje vam pošiljam še eno fotko: Ja pa tudi oko v ikonci je moje. Če so premale slikce res ne morem pomagat, ker mi pri večjih kr napake javlja. <{POST_SNAPBACK}>Tale je pa morska takale crkotina sm bla...še mal pa bi začelo smrdet od mene <{POST_SNAPBACK}>Just your regular goodboy;) Pismu,že dolgo me ni bilo...kr nekaj novih fotk...ena lepša od druge ! Diana !! Nice ikonca ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tukaj pa ena iz Tajske, ko smo bli na pripravah pred svetovnim prvenstvom !Levo - Jasmin v sredini (zadaj), sodnik Brane in jaz seveda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 Tukaj pa ena, ki sem jo pobral z net-a...fight v Novem Mestu za Power to Help ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>skratka. cist tipicna skorpija oz. clo oven - skorpija! pol pa da sem čist tehtnica hihi hjaja bradica bo šla dol... sej to je dost manjši poseg kt lasje, lasje rastejo par let, bradica pa dva tedna pa sem spet tle hihi to bo to ja ;) babica bo vesela.... čeprav v bistvu mi paše tko mal se praskat po bradici mmm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 torek...mal blo vroche: Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 če ti v diskaču delaš? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>če ti v diskaču delaš? ja....kje pa? zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 a ne delaš v kleti? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 nek umes zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 sej hudič more bit pod zemlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. april 2005 Prijavi Deli 7. april 2005 ql. Sam da naoš feršterkerije škuru, ker pri nam si lahko samo slišal: dum, dum, dum........ Upsi, no ša je šlo za nekaj milijonov feršterkerije Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
buio 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Pa še eno tukaj...( Pattaya & Big Budha ). Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 .. ..hudo Santos, teb pa dogaja..ti prov velik potujes, kot vidim..kok si pa kej prepotoval te nase zemljice...priblizno kok drzav, ce se lahko spomnis?? Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>.. ..hudo Santos, teb pa dogaja..ti prov velik potujes, kot vidim..kok si pa kej prepotoval te nase zemljice...priblizno kok drzav, ce se lahko spomnis?? Dogaja dogaja...sam ni vse tako rožnato, kot zgleda ! Kolk sem dal skozi...mah...veš, da ne vem...mislim, da sem dal kr neki...oz. taprava potovanja šele pridejo...z upanjem, da bo bolj fajn, kot v preteklosti...(manj denarja iz mojega žepa) ! Želim si ogledat ceu Tibet, Afriko, Avstralijo in malce Amerike...! To so države oz. celine, ki jih nisem še dal skozi...kar se tiče Evrope in Azije...sem jo dal počez in kaj ti še jaz vem...v glavnem povseh kotih...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še eno tukaj...( Pattaya & Big Budha ). Dbest santos, postavcka, okolje, kot vedno! 1 A. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sam res, Santos, pa kok se maš ti fajn!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hm, pa je res lep tale Santos Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 Joj Lia, jaz pa sem ze mislila, da si fotko dala! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 bemu,medprostori ne boš verjela lih kr sem eno zbrala, če bi blo treba, da nam v dilemi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 hehe, ti si nekaj posebnega, Lia! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> hehe, ti si nekaj posebnega, Lia! :palec: Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 aha, pa sem res...tehnični idiot veš da bi že dala če bi znala... babjanečimernost.press valjda bi se kir najdu, k bi reku kak sem fejst ( mam včasih občutek, da si me predstavljajo k penzionistko....) Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.