Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> babjanečimernost.press valjda bi se kir najdu, k bi reku kak sem fejst ( mam včasih občutek, da si me predstavljajo k penzionistko....) ....bom pokemintirau, ziher si Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Le pogumno Lia Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 9. april 2005 Avtor Prijavi Deli 9. april 2005 ... mal drgac...mene pa ne, mene pa so si vsi TKO. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Mene si pa vsi tko Sam jz sm v resnici taka Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 ...hm....uno prvo levo.......si ti? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 diana ma eno mojo v beli majčki..je rekla da jo bo dala gor...zdaj je pa zgleda šla v sobotno noč...al je pa v banji..... drgač si pa trofo ja, prva na levi Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Diaaaaaaaaaaaaaaanaaaaaaaa.................. Pismu, totih frkl nkol pr rok k bi jih člouk rabu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 dejmo fotke gor rajši Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 A se men sam zdi al na tej strani fali en post s fotko?!! Lia... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 meni se tudi zdi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 oranžžžžž Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kristalka 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 pa še enaaa..............pepsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Krsitalka, lustna punca si ful Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 zdej bo...evo - nasa draga Lia!! http://cokolada.net/lunin_net/images/lia_1.jpg Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Lia ..zelo lepo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hm, Free zrihtu...jst še zmer neki posebnega ..ne znam sama gor fliknt... thanx free Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Lia....waw! Kul! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Tak sredozemski tip človeka....lepa Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Krisss... hehe uh piškotek pa pol... Lia, hm pr tej slikci pa res gledaš gledaš pa gledaš pa zmer lepš se zdi... ima eno "vsebino" Diana, hm sej luštna in vse ampak a more bit zmeri črnobela? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sem gledala tud fotke nazaj........Nino ful maš lepe očke! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 liaaaa končno! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 -----------Lia, hm pr tej slikci pa res gledaš gledaš pa gledaš pa zmer lepš se zdi... ima eno "vsebino" Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}><{POST_SNAPBACK}> Diana, hm sej luštna in vse quote]kul črnobelajezaradmozolov.fuj oh ljubica... kšn mozolček gor al dol, važn da je taka lepa roza kožica hihi če ne pa pošlji k meni pa mal popravim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Kristalka, lusna, like always Liaaaa Drugacno sem se te predstavljala. Svetlo To je bolje!!!!! Aria, teb pa bolj temna barva pase, kul! Pa fajn ikonco mas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.