lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 hvala na komplimentih, ..a blond ste misli, da sem, ja včasih po postih sodeč Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Liaaaaaaaaaaaaa Kul , pa ninotov koment mi je ful všeč.... Ti pršepnem neki.....jst pa tebe poznam. Sam na videz, mogoč sva se kdaj kje zunaj uzput kako rekla, to ne vem ziher, sam na videz te pa skor ziher poznam....če nis komu tolk podobna.... Trililitralala......kdo bi si mislu..... lii Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa ninotov koment mi je ful všeč.... če nis komu tolk podobna ne pa res je taka pogledaš rečeš... mhm, pogledaš šenkrat pa rečeš mmmhmmmm pa še kr mal gledaš pa ne morš naprej pa znana se zdi hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Sam je res Pa taka gajstna na dobrohoten nacin Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Diana pa prava macka Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 to sta jih vidva že tolko vidla, da se vama je vse pobrkalo..ajd ne rečem...moglo bi, da bi se z Mickom kje vidla , Maribor je mali, sam Ajdovščna me pa še peš ni vidla Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Lia to pa je presenečenje saj ne, da bi si te predstavljala kot kakšno babico, samo da si taka dobra bejba... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Diana pa prava macka o tem ni dvoma Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 coccinelle hvala... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> to sta jih vidva že tolko vidla, da se vama je vse pobrkalo..ajd ne rečem...moglo bi, da bi se z Mickom kje vidla , Maribor je mali, sam Ajdovščna me pa še peš ni vidla Hihi, še te kar gledam......in res se mi zdi, da te poznam......Mah....kam si hodla včasih ven v mb? Če mi to poveš, bom siguren al te poznam al ne.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 v šolo...jst sn sa sela...tja vas meščanov ni blo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 js sn tud s sela.......sam sem hitr v mest k mestjanarkam pobegnu.....so prej dale..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Mick ....na selu je tud lepo.... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Misliš rečt..............na selu je lepše. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Misliš rečt..............na selu je lepše. to ja selo je lepš, al pa vsaj obrobje mesta kakorkol hm sam pr nas pa res tlele na vasi uh morem mal pofotkat sebe v divjini Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Dbest santos, postavcka, okolje, kot vedno! 1 A. sam, da je postavca...? Okolje pa itak 1A ! <{POST_SNAPBACK}>Sam res, Santos, pa kok se maš ti fajn!!! Včasih tud men dogaja...ni pa zmeraj tako....! <{POST_SNAPBACK}>hm, pa je res lep tale Santos Huh...thanks ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Santos.Lia le pogumno :palec: <{POST_SNAPBACK}> pa še enaaa..............pepsiKristalka,Nice punca...fotogenična <{POST_SNAPBACK}>Lia pravi da ima Free eno bolj frišno Še ena moja: Lia,čudovita punca ! Nino,ti pa imaš zelo lepa učka...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Še mal Tajske!Tukaj sem spoznal tega meniha...smeh tip, mu dogaja ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 To pa je Bon,kolega, skupaj sva trenirala oz. jaz sem v njegovem kempu treniral ! Tukaj pa spuščava ptičke, (ne vem kjere vrste so...), ena vrsta rituala preden vstopiš v tempelj...! Prej bi rekel biznis za domačine...moreš plačat, če jih hočeš spustit iz kletke....in valjda jaz sem jih kupil tri, kar pomeni trideset ptičk. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ja Mick...na vasi je veliko lepše kot v mestu...vsaj meni. Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 Ja, saj to sem reku tud zase, ne. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 kul fotke ... Lia ena gimnazijska ... jaz in moj prjatu Marko Brecelj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kul fotke ... Lia ena gimnazijska ... jaz in moj prjatu Marko Brecelj Mateja,lahko daš še manjšo fotko...prosim ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 (sem taka maharca okol tega, da nikol ne vem, kolk bo fotka velika ) Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. april 2005 Prijavi Deli 9. april 2005 da ne bo zdej tale čez cel ekran Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.