Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 Aliana Tukaj sem pa jaz (Aiwa, ne takoj las skritizirat,m tukej še nisem bila na sveže pobarvana) Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 smotka smotana. jz te zih nam kritizirala. hehehehehe... k si fuuuul lušna. pa kle še tko lepo nežno deluješ zdej maš pa kao temnej pramenčke a ne? hihihi no sej da ti povem. jz sem tud že čist blond... se mi je vse spral... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ej sam šit no ... a si ti zihr, da nisi s kopra, tinal?? Mystica, 100% sem iz LJ! Veikokrat pa me je videti tudi na gorenjskem koncu! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>smotka smotana. jz te zih nam kritizirala. hehehehehe... k si fuuuul lušna. pa kle še tko lepo nežno deluješ zdej maš pa kao temnej pramenčke a ne? hihihi no sej da ti povem. jz sem tud že čist blond... se mi je vse spral... heheMam mal temnej pramena vmes, ja, vendar se skoraj ne opazi, ker sem se jih bala dati preveč... Bom jih dala naslednjič mal več vmes.... Kje pa je kakšna tvoja slikca? Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 najbolš da ti pokažm kok se mi je spral. tu mač... grem zdej enkrat spet farbnt. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 čak... na tej se bolš vid. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lia, hm pr tej slikci pa res gledaš gledaš pa gledaš pa zmer lepš se zdi... ima eno "vsebino"Lisica je dala glih ko me ni blo. to ti pa zamerim Lia... **Ful novih fotk, superca!!!! Kriss, luschy (kot vedno, ze nimam dovolj besednega zaklada zate!!). x:Xx Diana - ful si mi vsec na tej fotki! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>najbolš da ti pokažm kok se mi je spral. tu mač... grem zdej enkrat spet farbnt.A ti si naravno svetla?? Nice Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>da ne bo zdej tale čez cel ekran Oj, HEEEJ!!!! se kar ful fotk! dbest! Matejkica nude?! (skoraj, no ) Kok mas lepo kozho in tole, Mateja... tolk toplo izzarevas, da bi te clovek kar bozal. Ejj, Santos!! Ful fotk (dbestnih!!)! Tolk ste navalili, da komaj sledim... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 hehehehe... ne nisn naravno... sam sem bla čist blond prej... pol pa rjavo čez in valda se spere. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 ejjj!!! Halo!! ustavte konje! jaz sem sele pri aliani )al kom).. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> pa še enaaa..............pepsi Luškana Kristalka kot vedno! <{POST_SNAPBACK}>da ne bo zdej tale čez cel ekran Na tej fotki pa si tako zasanjana! <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa ugotavljam, da sem s to barvo las cist druga oseba... Aliana zelo ti pašejo temni lasje, veliko bolje kot blond! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak... na tej se bolš vid. Aiwa tudi svetlo je lepo,čeprav si bila z malo temnejšimi prameni še bolj lušna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak... na tej se bolš vid. Tale turkizna to pa FULLLLLLL sede!! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 men je tud bolš. zato grem spet potemnit spralo se je. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale turkizna to pa FULLLLLLL sede!! hwala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, pa ugotavljam, da sem s to barvo las cist druga oseba...Pih, blazota, kaksna bejba, pa sodis k (zelo zelo redki) 'skupini' (*free? ) bejb, ki jim vse barve pasejo.Haha, 'spanski vpliv'. ZELO vsec! x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>..Da bi nas kr na kruh namazal *razen da je 'nas' tule precej neumesten. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana Tukaj sem pa jaz (Aiwa, ne takoj las skritizirat,m tukej še nisem bila na sveže pobarvana) Ful lustna, dbest fotka (tud barva las, vse pase)! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ful lustna, dbest fotka (tud barva las, vse pase)! hvala hvala Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 aliana, definitivno zmagovalka! Sej to je forum luskanih ljudi Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. april 2005 Avtor Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak... na tej se bolš vid. O, aiwica!! Spremenjena, bolj zivih barv, super, vec nosi tele turkizne (pa se taka divja zelena ti bo pol tud pasala )... fajn, imas nekak vec globine... si imela eno obdoobje ocitno... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kak mlada , pa lepa si tu ma joj, lia, hvala za tole, ampak nisem ne preveč mlada (nekaj let nazaj, kakšne štiri), ... lepa pa... kaj vem, lepota... hmmm... je (bila) zame kaj drugega ... <{POST_SNAPBACK}>Matejkica nude?! (skoraj, no ) Kok mas lepo kozho in tole, Mateja... tolk toplo izzarevas, da bi te clovek kar bozal. saj sem res nude tule... zadaj je 'naša' prikola in tole je Ulika... hvala, Marsa <{POST_SNAPBACK}>Na tej fotki pa si tako zasanjana! ja, tole je bil 'začetek konca' in verjamem, da se mi 'vidi'... ** aliana, tko lep obraz imaš ... in tale barva las ti res lepo paše pri kristalkinih fotkah pa itak ne vem več, kako naj napišem, da se ne ponavljam... in diana, aiwa, tina... je treba upoštevat pogum, da dajemo gor fotke ob takih čednih bejbah Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čak... na tej se bolš vid. Hej, ful zanimivo.. vceri, ko sem te vidla, sploh nisem dojela.. pa sem te vsak dan na ikonci gledala.. zdej mi pa cist ista delujes tole z laski na celo ful lustkano zgleda <{POST_SNAPBACK}>Pih, blazota, kaksna bejba, pa sodis k (zelo zelo redki) 'skupini' (*free? ) bejb, ki jim vse barve pasejo.Haha, 'spanski vpliv'. ZELO vsec! x!x Ja, men se tud zdi.. blond mi je cist pasala.. sam res, total druga oseba.. Zdajle, v temle obdobju lajfa, si me ne predstavljam z blond.. rabim tole, power, energy.. usnje, pa rdece lase Pa se eno je.. spet je bla stara klapa skupaj.. ko znamo tko d best fotke delat, da noben profi fotograf ne bi takih naredil... <{POST_SNAPBACK}>** aliana, tko lep obraz imaš ... in tale barva las ti res lepo paše Ti tud.. ful lustkana.. tko si mi znana, pa nima pojma kam bi te dala... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 he he... sm vidu, sm vidu... sej levi (ceprou v asc) smo radi v skupini, sam ce smo lah glavni kr ce ne,raj prepustimo vpliv podznaku al pa znaku, ipd... --------.. 'skupini' (*free? ) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.