free 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ta fotka mi je cool! sicer mi roka zgleda tko nenaravno postavlena, sam obraz in scena in fotka je pa mega!! tak sasanjan sarm, milino!!! ----Ja, pa ugotavljam, da sem s to barvo las cist druga oseba... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>saj sem res nude tule... Matr kak sm zdej mrzlično toto fotko iskal..... Ful fotk Res, same čedne bejbe , pol pa ni čudn, da se nam moškim včasih mal fuzla tule na lnf.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr kak sm zdej mrzlično toto fotko iskal..... ... pol pa našel tam eno zasanjano nekaj Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 10. april 2005 Prijavi Deli 10. april 2005 ......pa ne bil čist nič razočaran. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, aiwica!! Spremenjena, bolj zivih barv, super, vec nosi tele turkizne (pa se taka divja zelena ti bo pol tud pasala )... fajn, imas nekak vec globine... si imela eno obdoobje ocitno...hwala. ja so men tud ful všeč žive barve sploh pa točno tko k si rekla zelena mam tud in nosim eh... sem pa tja pa še vedno črna ... hehe... je biu tak obdobje pa mamo zdej velik tega... hehehe <{POST_SNAPBACK}>in diana, aiwa, tina... je treba upoštevat pogum, da dajemo gor fotke ob takih čednih bejbah eh dej no... pa cela lepa, nežna.... <{POST_SNAPBACK}>Hej, ful zanimivo.. vceri, ko sem te vidla, sploh nisem dojela.. pa sem te vsak dan na ikonci gledala.. zdej mi pa cist ista delujes tole z laski na celo ful lustkano zgleda hwala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hjaja da ustrežem škorpijonskem okusu, tokrat brez bradice Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 iii kak pobek luškan...sej je tud bradica kul, res si tak...ne vem...bi te človk kr stisnu mau Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>iii kak pobek luškan...sej je tud bradica kul, res si tak...ne vem...bi te človk kr stisnu mau hihi ja ja to je tisti efekt ki ga iščem od mojega videza da bi me kdo mal stisnil hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hehehee... sej tebe bi vsi sam stiskal... pa mal si se zredu u obraz pa fajn je brez bradice Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Ja, Ninč, res si fejst pobček.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Vseen bols brez brade...pa velik boljs je brez dolgih las. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hajlo, sem spet tle. Kaj kej počnete.Mene tok matra s tem fotkam, da moram probat če jo zdej lahk povečam.Prihaja slikca Rimskega zdravilišča z ptičje perspektive. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 slikce... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hjaja da ustrežem škorpijonskem okusu, tokrat brez bradice Nino veliko boljše! Sploh ni primerjave! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Zakaj ne morem dat več fotk gor.A je poln polnilnik in kako ga spraznim.? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 100% ni poln. mogoče maš spet prevelke.a greš tm na browse pa dodaš svojo fotko? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ja, na prebrskaj... kr mam v slovenščini.Ko jo dam gor če je prevelika mi napiše da je prišlo do napake še predno lahko kliknem objavi komentar, zdej pa mi nič ne napiše pa tudi na voljo nimam več bytov za priponke, tko da mislim da jih moram nekako počistit. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Glede na število objav verjetno nimaš prav veliko prostora za priponke. Odstrani obstoječe(imaš na svoji strani) in lahko boš dala gor nove. Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aliana Tukaj sem pa jaz (Aiwa, ne takoj las skritizirat,m tukej še nisem bila na sveže pobarvana) Tina,vedno vesela. <{POST_SNAPBACK}>čak... na tej se bolš vid. Aiwa,kot sončen na zahodu...čudovita ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hjaja da ustrežem škorpijonskem okusu, tokrat brez bradiceNino,men se tud zdi (sodeč po fotki), da si se mal popravil v obrazu....fajn ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 mislim da sem počistla, pa poglejmo a je gor fotka Rimskega zdravilišča... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aiwa,kot sončen na zahodu...čudovita ! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Fokica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 še ne gre. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Fokica,si šla na tvojo stran - pod Možnosti, nato greš pod uredi svoje slike oz. priponke, zbrišeš objavljene fotke ...!Lahko pa je druga varianta...je prevelika fotka, ki jo želiš nataknit !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 jz mislim da je najbolš da jo nekomu pošleš in jo on namesto tebe da gor... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.