santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Intuicija,praviš? ...?! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 U, kolk novih fotkic. Kul, vsi ste ful fajn. Sam ne morem pa mimo tega, da ne bi povedala: " Kristalka ti si pa res ena fejst lepa pupa!" Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, tole moram pokazat.. Aakhut, ti si na generalko prisel, pa se nismo imeli gledaliskih listov.. tkole zgledalo.. felix kartice v bistvu... mal gledam za nazaj in se vsem pridruzujem v mnenju da vse superca zgledate...me je pa tale felix kartica tule gor cist zmedla... ker v predstavi igrata moja 2 precej dobra prijatla... nic jasno... Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 A res? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 No, če drug nebo dal fotke... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 No, če drug nebo dal fotke... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 moja soba Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>moja soba pa v tej sobi spish?nj nj nj.......pol ti pa she tv seva lepo......ajej ajej....to ni dobro...nj..nj...nj... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa v tej sobi spish?nj nj nj.......pol ti pa she tv seva lepo......ajej ajej....to ni dobro...nj..nj...nj...Hehe ti to meni praviš? Moja sestra in njena cimra mata v sobi 2pc-ja plus še televizijo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe ti to meni praviš? Moja sestra in njena cimra mata v sobi 2pc-ja plus še televizijo pa po moznosti se velik shpegu...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 špegel? hm to lih nima, ampak ma enega zelo velikega na notranji strani omare, no obe imata enega Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 ----------No, če drug nebo dal fotke... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Mal sem gledal fotke nazaj Aliana pa TinaL, hja, k sem že mislil uau kok so rdečelaske dobre pol pa ena blondica pride mimo zdej sem pa js spet tehtnica pa se ne morem odločit kera je lepš tko da dva palca gor :palec: Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Hi hi, I`m blushing.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 pofotkaj še to :D ;) hehe blushing je definitivno odločilni adut če bi moral izbirati :D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Edini Turčin, ki na najino blonTnost s Candy ni trznil niti z učem Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edini Turčin, ki na najino blonTnost s Candy ni trznil niti z učem ....bošček Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Edini Turčin, ki na najino blonTnost s Candy ni trznil niti z učem Zakaj ga nista mal po jajčkih...morda bi mal trznu...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Hahahaha....bi, sam z unim delom, k ga pol ga neb smel kaznovat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 Sej Candy ga je mal....hmmm sam nimam te slike, mislim, da je na njenem aparatu, jaz se pa nisem upala šleva reva.No tale možakar mora stati na miru kako urco ali dve, ista fora, ko na angleškem dvoru, ne sme se premaknit niti za milimeter, tudi če ga vprašaš, koliko je ura ne p.s. tukaj sva ravno iz enega harema pridivjale, pa sva ble še mal divje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 cosma, beg to the town...kak smo te pogrešali...ti pa pr janičarjih učke pasla.... dej še kako fotko Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 No Lia tale pa samo zate. Moja turška frenda, pa en turčin, ki je uletel, medtem, ko sva midve pozirale za slikco, žal nimam njegovega meila, da bi mu poslala sliko, eh smola pa taka-njegova. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 nekaj manjka na tej slikci, jst bua ma taka fajn razpoloženjska....ma kr not me je potegnil, med tebe pa turčina Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 11. april 2005 Prijavi Deli 11. april 2005 hi ,hi Cosma v temnem sendviču go, girl kakšni pa so kaj tile turčini ? Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 12. april 2005 Prijavi Deli 12. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sej Candy ga je mal....hmmm sam nimam te slike, mislim, da je na njenem aparatu, jaz se pa nisem upala šleva reva.No tale možakar mora stati na miru kako urco ali dve, ista fora, ko na angleškem dvoru, ne sme se premaknit niti za milimeter, tudi če ga vprašaš, koliko je ura ne p.s. tukaj sva ravno iz enega harema pridivjale, pa sva ble še mal divje Ohh Turčija. Jess my friend. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.