Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Joj, tole moram pokazat..

Aakhut, ti si na generalko prisel, pa se nismo imeli gledaliskih listov.. tkole zgledalo.. felix kartice v bistvu...

mal gledam za nazaj in se vsem pridruzujem v mnenju da vse superca zgledate...

me je pa tale felix kartica tule gor cist zmedla... ker v predstavi igrata moja 2 precej dobra prijatla...

nic jasno... :eek: :eek:

Življenje je lepo, če ga živiš...
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>pa v tej sobi spish?nj nj nj.......

pol ti pa she tv seva lepo......ajej ajej....to ni dobro...nj..nj...nj...

Hehe ti to meni praviš? Moja sestra in njena cimra mata v sobi 2pc-ja plus še televizijo x:Dx x:Dx :vragec:

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

Mal sem gledal fotke nazaj :D Aliana pa TinaL, hja, k sem že mislil uau kok so rdečelaske dobre pol pa ena blondica pride mimo :D zdej sem pa js spet tehtnica pa se ne morem odločit kera je lepš:D tko da dva palca gor :palec: :palec:
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Edini Turčin, ki na najino blonTnost s Candy ni trznil niti z učem x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Sej Candy ga je mal....hmmm sam nimam te slike, mislim, da je na njenem aparatu, jaz se pa nisem upala :V: šleva reva.

No tale možakar mora stati na miru kako urco ali dve, ista fora, ko na angleškem dvoru, ne sme se premaknit niti za milimeter, tudi če ga vprašaš, koliko je ura ne x:Dx

p.s. tukaj sva ravno iz enega harema pridivjale, pa sva ble še mal divje :vragec:

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

cosma, beg to the town...kak smo te pogrešali...ti pa pr janičarjih učke pasla....

:palec: xsrcx dej še kako fotko x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

No Lia tale pa samo zate. Moja turška frenda, pa en turčin, ki je uletel, medtem, ko sva midve pozirale za slikco, žal nimam njegovega meila, da bi mu poslala sliko, eh smola pa taka-njegova.

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

:C: nekaj manjka na tej slikci, jst bua :C: x:Dx

ma taka fajn razpoloženjska....ma kr not me je potegnil, med tebe pa turčina x:)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

<{POST_SNAPBACK}>Sej Candy ga je mal....hmmm sam nimam te slike, mislim, da je na njenem aparatu, jaz se pa nisem upala  :V:  šleva reva.

No tale možakar mora stati na miru kako urco ali dve, ista fora, ko na angleškem dvoru,  ne sme se premaknit niti za milimeter, tudi če ga vprašaš, koliko je ura ne  x:Dx

p.s. tukaj sva ravno iz enega harema pridivjale, pa sva ble še mal divje  :vragec:

Ohh Turčija. Jess my friend.

Ja sam ka mali pao s lipe

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...