santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Todika...kot vedno cela ročica ! Milf,ali bez cigare ne gre ha ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 že spet same dobre fotke...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jao mene mili bože, ja ne mogu iz svoje kože... Na tvojmu mestu si tega tud neb želu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na tvojmu mestu si tega tud neb želu..... ja no sej si ne...sam včas bi blo bolš (zame) če bla tih Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Saj tist zgor ne pomen, da ti bi kaj škodlo, če bi jeziček več na tičku k na forumu uporabljala.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Saj tist zgor ne pomen, da ti bi kaj škodlo, če bi jeziček več na tičku k na forumu uporabljala.... ne dragi moj nisem to mislila to mi sploh ne škodi, kaka druga uporaba jezička pa včasih mi (pa sma spet v napačni temi, bejž dol) Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Bi člouk pričakoval, da ga do tistih, ki jih kličeš "dragi moj" bolj koristno uporabljaš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf,ali bez cigare ne gre ha ! Težko, zelo težko. Bi pa res moral počasi nehat. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena bolj stara, taka poletna uhja nice nice nice... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Tukaj pa ene dve moje, ko sem bil čist mičken mičken...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa ene dve moje, ko sem bil čist mičken mičken...! ful si bil dober,ej... pinky boy Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ful si bil dober,ej... pinky boy Hja, očitno mamica me je oblačla, kot bi bil njena mazica... Pinky Girl ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Misty 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ena bolj stara, taka poletna Si kul res Todika, zdaj si te bom lahko vsaj predstavljala namest tizga ptiča. Citiraj V sili se človek prelevi v genija. Yann Martel Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Haaa, hudo Santos!!! :P Tak naughty look!! Fuuuul cute!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Blazota! Upam da sem sploh vse vidla! <{POST_SNAPBACK}>Edini Turčin, ki na najino blonTnost s Candy ni trznil niti z učem <{POST_SNAPBACK}>Zakaj ga nista mal po jajčkih...morda bi mal trznu...!? <{POST_SNAPBACK}>No Lia tale pa samo zate. Moja turška frenda, pa en turčin, ki je uletel, medtem, ko sva midve pozirale za slikco, žal nimam njegovega meila, da bi mu poslala sliko, eh smola pa taka-njegova.Fajn fotka, ena je rekla, v temnem sendvicu! <{POST_SNAPBACK}>evo,to se trenutno dogaja pr meni v sluzbi,ker nimam kej pocet.....pa spilam psihopataTi mas pa vedno kaksne tele fajn barve pa imidze, ceprav si mi res bolj vsec na tistih, kjer lepo gledas in se ne pacis - saj si ful cedna bejba! <{POST_SNAPBACK}>Pin & Santos - Tajska (Pattaya)Iiiiiii, <{POST_SNAPBACK}>Pa še ostalo(ne samo roke)PIH! Kaksna macka!!! <{POST_SNAPBACK}>Ena easy (si pa res dober tipcek, Milf!) <{POST_SNAPBACK}>Stilska preobrazba,da ne bo kakšnih nejasnosti! Prej:TiharekaSedaj:NiagaraDbest, hudo, velik boljs, pa sploh je fajn, ko je mal spremembe! No saj za niagaro sem vedla, jasno, ocitno , a tole pa zdaj vidim in se mi zdi dbest. Zgledas oven/bik, mal pa tud riba, kot pravi katja. <{POST_SNAPBACK}>ena bolj stara, taka poletna iii, trebuscek, taka suhcena, vitka, nezna, lustkana ful! <{POST_SNAPBACK}>Tukaj pa ene dve moje, ko sem bil čist mičken mičken...! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 [Ti mas pa vedno kaksne tele fajn barve pa imidze, ceprav si mi res bolj vsec na tistih, kjer lepo gledas in se ne pacis - saj si ful cedna bejba! Iiiiiii, ::mozno,da mas prav....sam se tolk rada pacim....hvalabogu bolj sama sebi....pa mozu vcasih tolk ,da ne more vec od smeha opica n:1 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 hočem dat svoj novi image gor pa nastane tole... torej nova frizurca drugič Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 drugače, pa ful rada zaidem v to temo, ker ste vsi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 ti to je pa res kar ornk sprememba, selene! Diana, thanx, a se sploh nimam za ne vem kako pozornega cloveka sicer... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii santi kwas kjuuuuutttt! hihihihihi fuuul cukr!!!! selene... hehehe... heheh... hehehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 14. april 2005 Avtor Prijavi Deli 14. april 2005 Oooooooooooo, Iiiiiiiiii, , kaksna neznost in vse, no tu pa se ne drzis kislo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 Todika, mysti in santos iiii kake pupice Ok..Santos zdele pupec ampak tale roza ti ful paše, ful cortlih Bejbe pa itaq Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 WAAAAUUUU misti kok fajn vrt še mi nimamo tko velikega :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 a imaš zelene okice? ful lepe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 14. april 2005 Prijavi Deli 14. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej to ni naš vrt aja, jah ql vrt Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.