Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No, dej zdej ti kiteka gor, Mick, če upaš!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 To pa sam v živo vidiš pr men.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja na ikonci vidim samo eno mačko, zdaj pa ne vem, ali se pr tebi vidi kako drugače? Kaj bi pa rad vidu? A mačka ni zadost??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa sam v živo vidiš pr men.... Ja, sej...jst morm vse pokazat, ti pa nč.....skopuh! A žnablčki pa jezičk bojo uredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Je ni dost ne, pa še nekaj, kolko vem, fotka muce spada pod fotke v drugi rubriki Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 No, sej sm rekla, da povej, kako fotko bi rad...čeprov ni glih velik izbire.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Uh... kašn jeziček med ustničkami... hehe pa črna kitka darn inčrusting Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>No, sej sm rekla, da povej, kako fotko bi rad...čeprov ni glih velik izbire.... Ti samo postni pa bo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 ja, jst se po delčkih razkrivam, pol pa lohk puzzle sestavte, da dobite celo slikco! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sej...jst morm vse pokazat, ti pa nč.....skopuh! A žnablčki pa jezičk bojo uredu? Hihihi, veš de Saj, če hočva bit oba konkretna, še lohk mickenga zravn uštuliva pa v uni drugi temi pol objaviva ....Pa volk sit in koza cela. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Po moje bo bl koza sita....k bo mela polna usta.... joj, nehi s takimi, pol pa svinjam, ko .....boh mi pomagi!!!! Grem kr k spovedi! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 A te morm dat dol? Uh, kaj vem kaj zdej to blo, sm mislu vprašat, če dava te žgećkljive poste dol..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Ja, že dolg me nben ni dal dol....ampak bom potrpežljivo počakala na najboljšo ponudbo...do takrat pa tud cyber rajcanje pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Dej me dol! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A te morm dat dol? Uh, kaj vem kaj zdej to blo, sm mislu vprašat, če dava te žgećkljive poste dol..... Mick, ko šljivi poste, nena dajaj postov dol. Prvo daj Piko Pičkico dol, potem pa se s posti ukvarjaj Če pa Pikica nima zadost pa lahko kak "ménage à trois" dol vdarimo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 da se vam nau še kdo prdružu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, že dolg me nben ni dal dol....ampak bom potrpežljivo počakala na najboljšo ponudbo...do takrat pa tud cyber rajcanje pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! Dej me dol! A sam cyber dol? No saj, za rajcanje je pc še kar, no, sam za dol dajanje pa bi blo že tumač, ne.... Milf Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dejte še kakšno fotko gor, ne sam gobcat preselta se v chat pocas Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Viš Pikica, zdej pa mava . Pa saj res, zakaj jih neb par zbrisala, ha? Dej no.......bom mignil pol Ne res, dajva zbrisat enih par, ok? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. april 2005 Avtor Prijavi Deli 15. april 2005 sem pa ze mislila, da bom kaj druzga vidla in ze hotla 'predlagat' - Mick, a se cva mal skregat? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem pa ze mislila, da bom kaj druzga vidla in ze hotla 'predlagat' - Mick, a se cva mal skregat? Mystica, tebe bom za uhico, k sam hantle delaš, pol se pa še režiš.... Ja, se lohk Marsa, sam pol bo treba na ktero drugo temo it, da neva tu svinjala.... Pih, se kregam tam, kjer ima smisla in je razlog, tu pa prznam, da nima smisla tolk bluz postov dajat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mick, ko šljivi poste, nena dajaj postov dol. Prvo daj Piko Pičkico dol, potem pa se s posti ukvarjaj Če pa Pikica nima zadost pa lahko kak "ménage à trois" dol vdarimo Sem za! Oba neznanca, fejst...moji pogoji za menage a trois! Pa me lohk po francosk ozmerjaš Milf....oui, oui.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 contesa bjutiful Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 UUUUUUUUUAAAAAAAAAA Conti, kake okice, da se človek utopi vnjih Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Nč nova brisala...a se česa sramuješ? Ja eni so nama fovš... Pa to ni nate letel, Marsa....da me novš napizdila kej... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 15. april 2005 Prijavi Deli 15. april 2005 Fejst conti....zdej nov pa nč trojke....so čist nate padl. Sej prov, da si mal oddahnm....uf.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.