Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>Ja, sej...jst morm vse pokazat, ti pa nč.....skopuh!

A žnablčki pa jezičk bojo uredu? x;)x

Hihihi, veš de :palec: :vragec: x:px Saj, če hočva bit oba konkretna, še lohk mickenga zravn uštuliva pa v uni drugi temi pol objaviva x:px ....Pa volk sit in koza cela. :vragec: x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A te morm dat dol?  x:Ix Uh, kaj vem kaj zdej to blo, sm mislu vprašat, če dava te žgećkljive poste dol..... :inocent:  x:o)x

Mick, ko šljivi poste, nena dajaj postov dol. Prvo daj Piko Pičkico dol, potem pa se s posti ukvarjaj x:Dx x:Dx

Če pa Pikica nima zadost pa lahko kak "ménage à trois" dol vdarimo x:Dx

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Ja, že dolg me nben ni dal dol....ampak bom potrpežljivo počakala na najboljšo ponudbo...do takrat pa tud cyber rajcanje pašeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

Dej me dol! x:Dx

A sam cyber dol? :o|o: :vragec: x:Dx No saj, za rajcanje je pc še kar, no, sam za dol dajanje pa bi blo že tumač, ne.... xcivx x:Dx

Milf :vragec: :vragec: x:Dx

K. Čapek

Viš Pikica, zdej pa mava :O: x:Dx . Pa saj res, zakaj jih neb par zbrisala, ha? Dej no.......bom mignil pol :vragec: x:px x:Dx Ne res, dajva zbrisat enih par, ok? x:)x

K. Čapek

sem pa ze mislila, da bom kaj druzga vidla in ze hotla 'predlagat' - Mick, a se cva mal skregat? :vragec: x:Dx x;)x x:px

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>sem pa ze mislila, da bom kaj druzga vidla in ze hotla 'predlagat' - Mick, a se cva mal skregat? :vragec: x:Dx x;)x x:px

Mystica, tebe bom za uhico, k sam hantle delaš, pol se pa še režiš.... :vragec: x:px x:Dx

Ja, se lohk Marsa, sam pol bo treba na ktero drugo temo it, da neva tu svinjala.... x;)x :vragec: xDDx Pih, se kregam tam, kjer ima smisla in je razlog, tu pa prznam, da nima smisla tolk bluz postov dajat.... x^x

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Mick, ko šljivi poste, nena dajaj postov dol. Prvo daj Piko Pičkico dol, potem pa se s posti ukvarjaj x:Dx  x:Dx

Če pa Pikica nima zadost pa lahko kak "ménage à trois" dol vdarimo x:Dx

Sem za! Oba neznanca, fejst...moji pogoji za menage a trois! Pa me lohk po francosk ozmerjaš Milf....oui, oui.... x:Dx x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...