Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 saj - kje? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Marsa, vem, da si riba, zato te prosim, da se izražaš malce bolj jasno, . A sem morda se kje spregledala še kakšne fotke, ali kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ne saj to, sebe sem mislila. a sem spregledala, pravim - ker vidim omembo nekih fotk...TO sem mislila.Pol sem se pa res mal pohecala - aja, se cudno in zblojeno izrazam?Ribje pravis? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ja, jst k sm riba, te ponavad kr stekam! sam pomoje ni sam v ribah point, temvec v merkurju ane!? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 ja saj jaz ga mam v ribah. (vem, ti pa ne, po mojem ga mas v vodnarju). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja, jst k sm riba, te ponavad kr stekam! sam pomoje ni sam v ribah point, temvec v merkurju ane!? Veeeeeeem, ampak je šlo za hecenje, Marsa brez zamere! Pač nisem poštekala, kaj hočeš povedat.... Moj jezik je hitrejši od misli, saj veste: Merkur v Ovnu v 1.hiši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 da, v 6 hisi! sej zt pa tolk o zdravju govorim Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 sej jasno! - grizes bl k un ps na sliki! ke mas ap sonce, luno, venero, asc, itd..? oz. kdo sploh si ti spljoh??? -----------Veeeeeeem, ampak je šlo za hecenje, Marsa brez zamere! Pač nisem poštekala, kaj hočeš povedat.... Moj jezik je hitrejši od misli, saj veste: Merkur v Ovnu v 1.hiši... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>oz. kdo sploh si ti spljoh??? ----------- Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 kwa? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Pišuka ! same neke fotomodelke s kastingov tu gledamo ! Še dobro, da nimam digitalca in ne morem dat svojih fotk gor, ki so čisto povprečne... same dolgolase prelepe dive ste tu, jaz pa kot kak temnolasi pobček z zelenimi očmi in bledo poltjo.... Tudi tipčki ste ful fajn (tisti, ki ste se objavili gor) , ampak Milf je pa najbolj kjut! <{POST_SNAPBACK}>Milf <{POST_SNAPBACK}> Hja, jaz ga pa mam, zal, pol...kao.. Diana - zelo si zapeljiva na oni barvni, lepa! Mal morda barve prevec naturirane, a mi je svec, kot sem rekla, z eno besedo - zapeljiva. Na oni blond... ja, si fajn, lustna, stekam zakaj si si vsec, men se zdis pa mal 'zbegana', ce lohk temu izrazu tko recem. Milfa spregledala? Santosa v fajtu? Oh, kaj pa je to nedeljo v zraku? Tak me pa še niste pogrešali Mick Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej jasno! - grizes bl k un ps na sliki! ke mas ap sonce, luno, venero, asc, itd..? oz. kdo sploh si ti spljoh??? ----------- Sun oven-1Moon vodnar-11Venus dvojčka-2Mars dvojčka- 2ASC zadnj pol stopinje rib Pes na sliki je moj in nič ne grize. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 no, ce je ps tak k gospodar, pol tut ti ne grizes. naj ti bo! glede na o da sva v temi fotke, bi blo bl cool, ce bi kr tvojo fotko gor ruknla, kt da jst desifriram tvoj chart... ceprou, bi mi lah pomagal se pr tvoji psihi.pol bom pa itak use vedu o tem kao. mal se zezam no. --------Sun oven-1Moon vodnar-11Venus dvojčka-2Mars dvojčka- 2ASC zadnj pol stopinje ribPes na sliki je moj in nič ne grize. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pol bom pa itak use vedu o tem kao. -------- Kao. Nimam digitalca, itak pa ni kaj videt.Je ps lepši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Joj, joj . No, sam če pomislim......pa je moj mačkon tud lepši od mene. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>itak pa ni kaj videt.Je ps lepši... <{POST_SNAPBACK}>No, sam če pomislim......pa je moj mačkon tud lepši od mene. saj mimi tud od mene, saj ma take oci kot kleopatra! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hehe! No, saj moj ego ni tako na psu, kot zgleda, mu nebi škodilo, če bi bil, pravzaprav.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Ful se cenis vidim ---------Kao. Nimam digitalca, itak pa ni kaj videt.Je ps lepši... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Hm. Ja psica je evropska prvakinja v lepoti, jaz se sicer nisem in se nebi prijavljala na lepotna tekmovanja, o sebi imam kar dobro mnenje, nisem lepa , sem pa zanimiva....Tako nekako. Sicer smo vsi enkrat v boljši koži, drugič v slabši, jaz sem trenutno bolj zadnje...ampak zaradi povsem drugih stvari... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 sej bo bols ane! evropska prvakinja v lepoti! cool ane. mislm, a je to cool sploh? oz. zakaj je to sploh cool!? kako pa se tebi zdi? oz. kaj ti pri tem dozivljas?sm bil letos na gospodarcu, ko je blo tekmovanje psov itd... in sem prav o tem razmisljal, ali ego gospodarja full zraste k ma psa, k je recimo prvak ipd...? in ali nekak gospodar dozivlja svoje neuspehe v lifeu skozi psa, kakor tudi skozi uspehe svojih otrok, etc... ?? zanima me pac?? ker se mi je zdelo, da kar dosti njih - lastnikov psov prav to dozivljajo in se tega sploh ne zavedajo!? vsaj po opazovanju in ragiranju sodec..? kaj pa ti mislis o tem? --------Hm. Ja psica je evropska prvakinja v lepoti, jaz se sicer nisem in se nebi prijavljala na lepotna tekmovanja, o sebi imam kar dobro mnenje, nisem lepa , sem pa zanimiva....Tako nekako. Sicer smo vsi enkrat v boljši koži, drugič v slabši, jaz sem trenutno bolj zadnje...ampak zaradi povsem drugih stvari... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 17. april 2005 Avtor Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>... cool ane. mislm, a je to cool sploh? oz. zakaj je to sploh cool!? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 ma ja, sej zmer pravm, da sami sebi pojasnjujemo etc... iz nivoja mna katerem se nahajamo Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 Todikine učke kjut, Diana vedno sexy , Conty meni tudi bolj všeč na prejšnjih fotkah, sicer pa itaq Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm. Ja psica je evropska prvakinja v lepoti, jaz se sicer nisem in se nebi prijavljala na lepotna tekmovanja, o sebi imam kar dobro mnenje, nisem lepa , sem pa zanimiva....Tako nekako. Sicer smo vsi enkrat v boljši koži, drugič v slabši, jaz sem trenutno bolj zadnje...ampak zaradi povsem drugih stvari... Moj mačkon je pa navaden kmečki sin, pa je vseeno lepš od mene, tak da ........hm.....torej....pa dobro, nisam lep al sam tip Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 17. april 2005 Prijavi Deli 17. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej bo bols ane! evropska prvakinja v lepoti! cool ane. mislm, a je to cool sploh? oz. zakaj je to sploh cool!? kako pa se tebi zdi? oz. kaj ti pri tem dozivljas?sm bil letos na gospodarcu, ko je blo tekmovanje psov itd... in sem prav o tem razmisljal, ali ego gospodarja full zraste k ma psa, k je recimo prvak ipd...? in ali nekak gospodar dozivlja svoje neuspehe v lifeu skozi psa, kakor tudi skozi uspehe svojih otrok, etc... ?? zanima me pac?? ker se mi je zdelo, da kar dosti njih - lastnikov psov prav to dozivljajo in se tega sploh ne zavedajo!? vsaj po opazovanju in ragiranju sodec..? kaj pa ti mislis o tem? -------- Odvisno od lastnika. Če si bil na gospodarcu letos, si lahko videl one, za moje pojme psihotične lastnike, ki do onemoglosti špricajo pse s spreji in jih tupirajo... To se mi upira. Seveda si vesel, če tvoj pes zmaga, še zlasti , če je konkurenca huda. Ampak na koncu še vedno ugotoviš, da imaš pač psa, ki ustreza standardu in to je za vzrejo hudo pomembno. Jaz vzrejati nisem nikoli hotela, saj se nebi mogla ločit od mladičev in bi me pobralo od skrbi, v kakšne roke bodo prišli, zato sem dala prvo psico (na sliki) sterilizirat, da ji prihranim raka na seskih. Psica, ki jo imam sedaj, je tudi zelo lepa , na razstave se mi ne da več, ker sem se naveličala-grem le gledat. V bistvu se vse skupaj ves čas ponavlja, ampak na koncu te tudi zmage več ne razveselijo, razveseljijo se jih najbolj tisti lastniki, ki jim to prinese potem na tisoče evrov, ko njihov prvak pari psice po celi Evropi. Vsak to drugače doživlja. Sem ljubitelj moje pasme zaradi značaja in nezlomljivega karakterja, vedno znova pa me fascinira tudi ponosna in elegantna zunanjost. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.