Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 NIČ FOTK :!: Kaj se to dogaja :?: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 lepo napisano. hvala upam, da bo se vec lastnikov hisnih ljubljenckov razmisljal kt ti!! ---------Odvisno od lastnika. Če si bil na gospodarcu letos, si lahko videl one, za moje pojme psihotične lastnike, ki do onemoglosti špricajo pse s spreji in jih tupirajo... To se mi upira. Seveda si vesel, če tvoj pes zmaga, še zlasti , če je konkurenca huda. Ampak na koncu še vedno ugotoviš, da imaš pač psa, ki ustreza standardu in to je za vzrejo hudo pomembno. Jaz vzrejati nisem nikoli hotela, saj se nebi mogla ločit od mladičev in bi me pobralo od skrbi, v kakšne roke bodo prišli, zato sem dala prvo psico (na sliki) sterilizirat, da ji prihranim raka na seskih. Psica, ki jo imam sedaj, je tudi zelo lepa , na razstave se mi ne da več, ker sem se naveličala-grem le gledat. V bistvu se vse skupaj ves čas ponavlja, ampak na koncu te tudi zmage več ne razveselijo, razveseljijo se jih najbolj tisti lastniki, ki jim to prinese potem na tisoče evrov, ko njihov prvak pari psice po celi Evropi. Vsak to drugače doživlja. Sem ljubitelj moje pasme zaradi značaja in nezlomljivega karakterja, vedno znova pa me fascinira tudi ponosna in elegantna zunanjost. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bom kar tule pohvalila contesino novo ikono. Hot Res, hot, Contesa, to pa je! Pa Aiwa mi je tud lustna na tanovi ikonci zelo, prikupna, kot je nekje se izrazil Samson (sam lohk bi se te mal vec videlo, Aiwa). Ja, kje so fotke Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 to je moja nova frizurca. sm bla u petek pr frizerju. sm mal bl rdeča (no sej prej nisem bla). Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 Prima, osvezujoce. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 ql aiwi Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. april 2005 Avtor Prijavi Deli 18. april 2005 Fajn muki si, behemothek. - bos se fajn se naredil. *sam probaj se me vprasat, kaj je to muki, ker ti ne mislim milijardkrat povedat! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. april 2005 Prijavi Deli 18. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fajn muki si, behemothek. - bos se fajn se naredil. kako pa to misliš? boš še fajn se naredil? :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako pa to misliš? boš še fajn se naredil? :Dda boš v fajn moškega zrastu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Natrix vam pošilja sončen pozdrav! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 oooo kul! zih uživa! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Oo, fajn videt....sam zgleda, da ni preveč vroče, ker ima dolge rokave.. Conti, še nisem napisala, cooooool ikonca... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. april 2005 Avtor Prijavi Deli 19. april 2005 O!!!! Juhej, lepo ga pozdrav! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>oooo kul! zih uživa! Ja zelo lepo se ima! <{POST_SNAPBACK}>Oo, fajn videt....sam zgleda, da ni preveč vroče, ker ima dolge rokave.. Conti, še nisem napisala, cooooool ikonca... Astra Je bilo bolj zgodaj zjutraj,pravi, da je takrat kar hladno,popoldne pa noro vroče! Hvala! <{POST_SNAPBACK}>O!!!! Juhej, lepo ga pozdrav! Bom, Marsa hvala, sva ves čas na vezi! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 U, Natrix, hudo!!! Conti, pozdravi ga še v mojem imenu! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>U, Natrix, hudo!!! Conti, pozdravi ga še v mojem imenu! Veš, da bom Katja! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Kdo je natrix? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 Contesin bratec.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 aha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Natrix vam pošilja sončen pozdrav! Natrix,serbus! mehičanke pozdrav, pa ne jih preveč ganjat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Freya 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Natrix vam pošilja sončen pozdrav! Ja pošlji mu ga nazaj Fest fant tale tvoj bratec (vse ostane v družini, kaj) Citiraj SI SAPIS SIS APIS. http://www.clipartsalbum.com/cliparts/garfield/107450.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. april 2005 Prijavi Deli 19. april 2005 natrix zio!! contesa mas vredi ikonco. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 20. april 2005 Prijavi Deli 20. april 2005 Sem mu poslala vaše pozdravčke! Vas pogreša! Free hvala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Conti,pozdrav ga še v mojem imenu...čeprav ne ve kdo sem...saj bo kmalim ! Tukaj pa plakat, ki sem ga obljubil nalimat pred mojim fightom, ki bo naslednjo soboto 30. aprila ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sami nabildani body-ji. To bo bab, kt listja! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.