Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

lepo napisano. hvala x:)x x:Xx

upam, da bo se vec lastnikov hisnih ljubljenckov razmisljal kt ti!! :palec:

---------

Odvisno od lastnika. Če si bil na gospodarcu letos, si lahko videl one, za moje pojme psihotične lastnike, ki do onemoglosti špricajo pse s spreji in jih tupirajo... To se mi upira. Seveda si vesel, če tvoj pes zmaga, še zlasti , če je konkurenca huda. Ampak na koncu še vedno ugotoviš, da imaš pač psa, ki ustreza standardu in to je za vzrejo hudo pomembno. Jaz vzrejati nisem nikoli hotela, saj se nebi mogla ločit od mladičev in bi me pobralo od skrbi, v kakšne roke bodo prišli, zato sem dala prvo psico (na sliki) sterilizirat, da ji prihranim raka na seskih. Psica, ki jo imam sedaj, je tudi zelo lepa , na razstave se mi ne da več, ker sem se naveličala-grem le gledat. V bistvu se vse skupaj ves čas ponavlja, ampak na koncu te tudi zmage več ne razveselijo, razveseljijo se jih najbolj tisti lastniki, ki jim to prinese potem na tisoče evrov, ko njihov prvak pari psice po celi Evropi.  Vsak to drugače doživlja. Sem ljubitelj moje pasme zaradi značaja in nezlomljivega karakterja, vedno znova pa me fascinira tudi ponosna in elegantna zunanjost.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Bom kar tule pohvalila contesino novo ikono.

Hot  :palec:  x:Dx

Res, hot, Contesa, to pa je! xyesx x8Dx :palec:

Pa Aiwa mi je tud lustna na tanovi ikonci zelo, prikupna, kot je nekje se izrazil Samson (sam lohk bi se te mal vec videlo, Aiwa). :palec: x:Xx

Ja, kje so fotke x?x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Fajn muki si, behemothek. xyesx - bos se fajn se naredil. x8Dx :palec:

*sam probaj se me vprasat, kaj je to muki, ker ti ne mislim milijardkrat povedat! :mad2:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Natrix vam pošilja sončen pozdrav! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>oooo kul! zih uživa! :wOOt:  :palec:

Ja zelo lepo se ima! :palec: x;)x

<{POST_SNAPBACK}>Oo, fajn videt....sam zgleda, da ni preveč vroče, ker ima dolge rokave..

Conti, še nisem napisala, cooooool ikonca... :palec:

Astra

Je bilo bolj zgodaj zjutraj,pravi, da je takrat kar hladno,popoldne pa noro vroče! x:Dx

Hvala! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}>O!!!! Juhej, lepo ga pozdrav! :palec: x:Xx

Bom, Marsa hvala, sva ves čas na vezi! :palec: x8Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>U, Natrix, hudo!!!  xDDx Conti, pozdravi ga še v mojem imenu! x:)x

Veš, da bom Katja! x;)x x:)x

HONORE DE BALZAC

Sem mu poslala vaše pozdravčke! x;)x Vas pogreša! x8Dx

Free hvala! x:Ix

HONORE DE BALZAC

Conti,

pozdrav ga še v mojem imenu...čeprav ne ve kdo sem...saj bo kmalim ! x:px x;)x :palec:

Tukaj pa plakat, ki sem ga obljubil nalimat pred mojim fightom, ki bo naslednjo soboto 30. aprila ! x^x :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...