Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Pa saj čist tak sm Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 No, samo, da ni bil photoshop na delu... A tisto na desni modro je pa Mickeni? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 A tist, k se ne vid? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ne, tist, k dol visi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Primavera! Kaj maš lepe roke pa nohte!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Ne, tist, k dol visi... ...to stoji, sam k je pa mickeni.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Hvala. Roke so edino, kar mi je nekak v redu, če bi pa videla ono tortico, ki je spodaj na krožniku... danes sem se pa postrigla in pobarvala na črno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...to stoji, sam k je pa mickeni.... To je že gut. Če bi napisal Veliki, bi si pa človk že kaj mislu... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj, apologise sem narobe videla datum sem mislila, da je maj, zdaj me pa žal ne bo-bom v Parizu. Pa drugič! Bo pa za 26. maja v SG ! Primavera, Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Si smešna? Morš nardit pričakovanja čim manjša, da ste pol hepi, k ni tak hudo..... A bi mal brisal......sam enih par postov da ne bo preveč čveka tu? Sam vprašam, no.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Zaradi mene komot, itak ne vem, da je to sploh možno- kaj brisat namreč...pol se marsa verjetno jezi. Sicer sva pa res cel kuip neumnosti naklatila...ampak saj to so ja čvekarije... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Ok. Saj men je vseen, sam se šefice mal bojim Kak ne? Poglej tam pod postom je pravokotniček k piše na njem "izbriši". Klikneš, te vpraša al resno misliš, potrdiš in posta že več ni. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Men se ne da, kar ti dej ..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Sam brisat pa ni tolk fajn, tko da .....Čak mal, ti mene zezaš, ne, si vedla kak se briše.....grrrrrrrrrrrrrrrrr Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 ........... ................ .......... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Mick : Lahko noč vsem skupaj.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 Da va jih jutr poslušala k sva sam čvekala pa nbene fotke več gor dala, pa boš kriva TI! Nočko Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 21. april 2005 Prijavi Deli 21. april 2005 A je še kaj fotk. Dajmo fotke še mau. Ikona od El Nina je prov una ultrap...hvatna... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Eto! Ti si zanč nalepla mojo fotko Katrina, jz bom pa tvojo! Sweet revenge! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eto! Ti si zanč nalepla mojo fotko Katrina, jz bom pa tvojo! Sweet revenge! Triplex, daj se še malo maščuj Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Da probam prilepit mojo fotko... je iz ta pravih tortožerk včeraj iz Maxija, danes mam pa itak čist drugo frizuro... Da ne boste mislili, da sm ps...hehe !Primaverčica sladka kot tortica Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Anje,anje! Še tale! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.