Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem! Kaj pa ti? Z veseljem si lahko Črni Peter..., pravila so fleksibilna Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Da ne bomo samo klepetali brez fotografij! Ko je bil dežuren za novo leto, smo se malo tudi poveselili in plesali(no, sem bolj visela na njem kot plesala) To je pa tako, če kaj popiješ! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da ne bomo samo klepetali brez fotografij! Ko je bil dežuren za novo leto, smo se malo tudi poveselili in plesali(no, sem bolj visela na njem kot plesala) To je pa tako, če kaj popiješ! Slabo se vidi Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Slabo se vidi Moraš dobro pogledati! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moraš dobro pogledati! Ja, če šparaš s kilobajti, daje večjo sliko gor, pa še kako, ko si sama Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, če šparaš s kilobajti, daje večjo sliko gor, pa še kako, ko si sama Nisem še dovolj dolgo gor, da bi dajala večje formate,pa saj je že triple dal gor več kot dovolj. Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primavera, bi dala kakšno slikco kjer se ne skrivaš za rokcami ker tukaj mi tako profesorsko deluješ Ne dam. Že tako tvegam, da me kateri od mojih mulcev tule zagleda pa prebere, kake kvasim, pol smo pa tam... človek mora ostat malo in cognito.... Milf: kako se igra Črni Peter? Vem, da smo to igrali kot otroci, ampak , ko sem premišljala o osnovnih pravilih, se jih ne spomnim. Črni Peter je karta, ki jo vsi nočejo ali vsi hočejo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne dam. Že tako tvegam, da me kateri od mojih mucev tule zagleda pa prebere, kake kvasim, pol smo pa tam... človek mora ostat malo in cognito.... Kaj in cognito, oči tak največ povejo - tak da si pokazala že skoraj vse. Zato pa lahko lepo zdaj pokažeš še cel obrazek he he. Še enkrat luškana fotka Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj in cognito, oči tak največ povejo - tak da si pokazala že skoraj vse. Zato pa lahko lepo zdaj pokažeš še cel obrazek he he. Še enkrat luškana fotka Je suis comme je suis.... ok, naj vam bo, samo če bo ratalo gor prilepit... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne dam. Že tako tvegam, da me kateri od mojih mulcev tule zagleda pa prebere, kake kvasim, pol smo pa tam... človek mora ostat malo in cognito.... Milf: kako se igra Črni Peter? Vem, da smo to igrali kot otroci, ampak , ko sem premišljala o osnovnih pravilih, se jih ne spomnim. Črni Peter je karta, ki jo vsi nočejo ali vsi hočejo?nočejo (pri polnoletnih pa kak kdaj) Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočejo (pri polnoletnih pa kak kdaj) Poznam ta pravila! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Ne gre....bom zamenjala avatar...to znam brez problemov.. Tudi to ne gre, mi je napisalo, da datoteke s tako končnico ne morem uporabiti.Nekatere fotke lahko odprem le v nekem drugem programu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Pa jo daj v jpg. končnico in bo šlo! Ali pa mi jo pošlji in ti jo bom jaz sformatirala! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 5rca Se strinjam s tabo ! Thanks. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>nočejo (pri polnoletnih pa kak kdaj) Ti seme štajersko ! Ti mene malo hecaš, ne? Sprašujem o običajnem črnem petru, ker pol ne kapiram tvojega štosa.. Torej si ene vrste "škis" ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti seme štajersko ! Ti mene malo hecaš, ne? Sprašujem o običajnem črnem petru, ker pol ne kapiram tvojega štosa.. Torej si ene vrste "škis" ?pri pravem črnem Petru je dobro da ga nimaš Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa jo daj v jpg. končnico in bo šlo! Ali pa mi jo pošlji in ti jo bom jaz sformatirala! Ne upam kar tako pošiljat fotk okoli...saj veš, kaj je bilo v Tržiču z ono učiteljico... Seveeeeeeda moje fotke niso take Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Kakor hočeš! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne upam kar tako pošiljat fotk okoli...saj veš, kaj je bilo v Tržiču z ono učiteljico... Seveeeeeeda moje fotke niso take Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne upam kar tako pošiljat fotk okoli...saj veš, kaj je bilo v Tržiču z ono učiteljico... Seveeeeeeda moje fotke niso take Te pa itak moraš Jaz ga tudi pičim pod kouter. Lepo sanjajte punce Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Kaj ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj ?Škoda, kaj ti niso bile všeč Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Škoda, kaj ti niso bile všeč Precej zaSOLjene, ne ? Kdo pa je rekel, da mi niso bile všeč, le malo nerodno se je vse zapletlo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Precej zaSOLjene, ne ? Kdo pa je rekel, da mi niso bile všeč, le malo nerodno se je vse zapletlo.... Ma ja, ne bodi malenkostna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 Evo, katrina, mi je ratalo sčarat fotko in njeno končnico- sem menjala avatar... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.