Primavera 22. april 2005 Prijavi Deli 22. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma ja, ne bodi malenkostna To pa res nisem nikoli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Natrix vsem,ki ste mu poslali pozdrave nazdravlja in sporoča, da je bila degustacija coctailov izredno uspešna! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 ooo kul pa fino uživa. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 Primavera vredu bo sicer imaš prav, tukaj takele klamfamo, da je res bolje če te nebi kak od tvojih mulcev zvohal Učiteljica v Tržiču...joj kako sceno so iz tistega naredli, men so pa prov kul fotke izgledale, kdo si nebi želel imet tako seksi učiteljico santos njet za kaj Hmm hmm Natrix pa...če sm prov razumela je to contesin bratec uhh, simpatično dete ni kaj *tralali-tralala* kje pa srka te koktejlčke da se kdaj ponesreči tam znajdem Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 5trca trenutno še v Mehiki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>5trca trenutno še v Mehiki! Kwa mu zavidam...MEHIČANKE...............!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 23. april 2005 Prijavi Deli 23. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>5trca trenutno še v Mehiki! je že kr dolg a ne? Da ne ostane... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Tale tema pa že ratuje podobna rumenemu tisku, kjer se razkrivajo škandali lunatikov. Tole temo bi lohka poimenovali The Daily Moon. Hehehe Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 holaaa, buenas tardes im home na sliki s kratko frizurco in gnilim bananam Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 O, Seal!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, Seal!! ciao Marsa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 sem te ze pogresala celo, ves kaj to pomen ( )!!! In - zagorel, dinamicen, ceden - kot vedno! *sem ze mislila, da si nas sit. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>sem te ze pogresala celo, ves kaj to pomen ( )!!! In - zagorel, dinamicen, ceden - kot vedno! *sem ze mislila, da si nas sit. ooooo ke lepoo ja hvala, hvala sit?!? jaz nikoli p.s. tud js pogrešal Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 Fajn pol skratka, ko si spet okol, WB! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 seal :!: :!: Koko smo te pogrešali Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Seal a si bil kaj diablo do senoritk??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tale tema pa že ratuje podobna rumenemu tisku, kjer se razkrivajo škandali lunatikov. Tole temo bi lohka poimenovali The Daily Moon. Hehehe Kje imaš kak škandal, pokaži, da vidim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 bom kasnej še kake slikce pokazal... ja hvala vsem, ki ste me pogrešal , haha bom dobil še kak čuden občutek o sebi, ker mi tok laskate ammm mrzlo je ja kaj naj še rečem, vedno ko sm pogledal v nebo in zagledal luno, sm se spomnu na vas vse! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal a si bil kaj diablo do senoritk??? ee to pa ne , sm angelčk Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>... vedno ko sm pogledal v nebo in zagledal luno, sm se spomnu na vas vse! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ee to pa ne , sm angelčk Pohvalno. Pa so gajstne te mehiske dekline, al je Salma Hayek izjema??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 24. april 2005 Avtor Prijavi Deli 24. april 2005 x:Dx Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 ma je.es videz... energy k ga ma fridoslava cist dol padu.temperamentoslava! -------Pohvalno. Pa so gajstne te mehiske dekline, al je Salma Hayek izjema??? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sej se temperament tut manifestira skozi videz. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 a zato sm jst tolk cool! men se pomoje bl moj lev v asc, pa riboslava tut. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.