Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A tisto, kjer si svetla? Ja,tisto! Če jo najdeš, jo daj gor! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 pa to hirto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Matr je fajn baba!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 O, Katrca....... No, zdej pa bo vroče, k boš par nude fotk gor dala, ne? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Time for rock'n'roll!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Seksoroll Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 še vedno čakamo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 To pa zlo gothic zgleda.Jest se ne bi upu zraven. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dve škorpijonki! (pa saj nisi tako svetla,no glede na to, da si skoraj črna pa si- pa si res polizana tukaj) Mislim, da sva tukaj obe malo out! Zdaj je boljša frizura! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Jst si bi upal zravn . Sam to.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst si bi upal zravn . Sam to.... Jah ti k si ze v letih...itak nimas kaj izgubit. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Meni je všeč tista črno-rdeča kombinacija! Definitivno boljša! Kje pa je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jah ti k si ze v letih...itak nimas kaj izgubit. Čuj pubec, nea se špilaj..... Kaj bi pa ti lohk zgubu? Po mojm bi lohk sam dobu. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hudo!!! Conti, Katrina.. kaka huda fotka!!! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Contesa-lepota Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa je Tukaj Sstane! Sem jo morala poiskati! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Hm.......jst bi desno ......na večerjo pelal. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm.......jst bi desno ......na večerjo pelal. Je že bila Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tukaj Sstane! Sem jo morala poiskati! Obe sta žareči Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Ta ni slaba, Conti! Kaj pa, ko pleševa tango? Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ta ni slaba, Conti! Kaj pa, ko pleševa tango? Kaj si bila ti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sem morala zbrisati dve fotki, da bom dala lahko tole gor! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Sheat,ne gre! Daj ti Conti,please! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 Zadnja,o.k.! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2005 Prijavi Deli 24. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnja,o.k.! Dobra diagonala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.