Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Ja, nikol se ne ve.... x:Dx

Glede na to, da si dvojčica, moraš biti kar v redu! x;)x x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>To je zdej ful relativno...vsake oči majo svojga malarja...lahk sem tud najlepša na svetu, pa sm po karakterju krota....verjem, da pol ne bi dolg mojga pretty face-a prenašal... x:Dx

No, sej, baje nism taka krota.... x;)x

Jaz tud verjamem da.................................. x:Dx x:Dx x:Dx ................, nisi x:)x x;)x Fajna si x:Xx x:)x

It's better be dead and cool than alive and uncool

<{POST_SNAPBACK}>Jaz tud verjamem da.................................. x:Dx  x:Dx  x:Dx ................, nisi x:)x  x;)x  Fajna si x:Xx  x:)x

Hvala x:Xx Dons sm že tok komplimentov dobila, da še mal manka, pa bom ena vase zagledana bitch postala...pol boste pa mel hudiča! x:Ix x:Dx

Zdej pa dost! x:Dx Ne, še biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! x:px

<{POST_SNAPBACK}>Hvala x:Xx Dons sm že tok komplimentov dobila, da še mal manka, pa bom ena vase zagledana bitch postala...pol boste pa mel hudiča! x:Ix  x:Dx

Zdej pa dost! x:Dx Ne, še biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! x:px

K......., dost maš ! Saj si že zdaj tolk važna ! x:Dx x;)x

(ampak fotka je pa kjut! xDDx ) Sam da nimaš piskajočega glasu ! x:Dx :vragec:

No te bom pa se jest pohvalu.

Wild thing...I think I love you.... :2src: x:px :2src:

Hot stuff!!!!!!!!!!!!! x:px :2src: x:px

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Tvoje mnenje o men je pa iz dneva v dan boljše...nism taka čarovnca, k delujem, a ne? x;)x

Kdaj bo pa kaka tvoja slikca padla, da te lohk še mi pohvalmo??? x:px A? Ajde, opogum se...še nben ni bil spluvan tuki gor....sicer je pa vse 1x prvič, a ne? x:Dx

Kdaj bo pa kaka tvoja slikca padla, da te lohk še mi pohvalmo???  x:px A? Ajde, opogum se...še nben ni bil spluvan tuki gor....sicer je pa vse 1x prvič, a ne? x:Dx

Sem ze napovedal prihod slikce odresenika na ta forum, po 18.juniju enkat. x:Dx

Ne, ne sej nisi tak bav bav. Si prov v redu decwa. Za ozent... Sam ne okol govort, da sem to reku. OK?? :palec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ja, ja Behi tut prov fejstfnt gratuje bodoci heartbreaker! :palec:

Frank Zappa

A vi2 se bosta dons zvedle???

Frank Zappa

<{POST_SNAPBACK}>čez 10 min x:Dx  :onfire:  :onfire:  :onfire:  :onfire:

Sta bih dao da sam bijelo dugme... x:Dx

Frank Zappa

Behi supestar!!!!

Frank Zappa

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...