contesa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, nikol se ne ve.... Glede na to, da si dvojčica, moraš biti kar v redu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glede na to, da si dvojčica, moraš biti kar v redu! Ja, lohk bi se tko rekl...kr v redu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 kr u redu? se ne strinjam. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kr u redu? se ne strinjam. Čak, da me spoznaš...pol boš šele vidla, kok sm zajebana mrha! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To je zdej ful relativno...vsake oči majo svojga malarja...lahk sem tud najlepša na svetu, pa sm po karakterju krota....verjem, da pol ne bi dolg mojga pretty face-a prenašal... No, sej, baje nism taka krota.... Jaz tud verjamem da.................................. ................, nisi Fajna si Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud verjamem da.................................. ................, nisi Fajna si Hvala Dons sm že tok komplimentov dobila, da še mal manka, pa bom ena vase zagledana bitch postala...pol boste pa mel hudiča! Zdej pa dost! Ne, še biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Chandra 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No evo pa še moj kompliment zate Pikica. Wau kaki žnablčki Citiraj Moja domača stran Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hvala Dons sm že tok komplimentov dobila, da še mal manka, pa bom ena vase zagledana bitch postala...pol boste pa mel hudiča! Zdej pa dost! Ne, še biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! K......., dost maš ! Saj si že zdaj tolk važna ! (ampak fotka je pa kjut! ) Sam da nimaš piskajočega glasu ! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Hvala, Chandra in Primavera...še zdaleč nimam piskajočega glasu...queek, queek... Žnabelčki? Tuki niti niso tok opazni...so v živo še bolši! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 No te bom pa se jest pohvalu.Wild thing...I think I love you.... Hot stuff!!!!!!!!!!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Tvoje mnenje o men je pa iz dneva v dan boljše...nism taka čarovnca, k delujem, a ne? Kdaj bo pa kaka tvoja slikca padla, da te lohk še mi pohvalmo??? A? Ajde, opogum se...še nben ni bil spluvan tuki gor....sicer je pa vse 1x prvič, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 jooooj pikica mi samo dlake stojijo pokonci Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Kdaj bo pa kaka tvoja slikca padla, da te lohk še mi pohvalmo??? A? Ajde, opogum se...še nben ni bil spluvan tuki gor....sicer je pa vse 1x prvič, a ne? Sem ze napovedal prihod slikce odresenika na ta forum, po 18.juniju enkat. Ne, ne sej nisi tak bav bav. Si prov v redu decwa. Za ozent... Sam ne okol govort, da sem to reku. OK?? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 A to je bil kompliment , al kaj? Sej ti s tud fejst...sm te pohvalila dons....sta ble prov fejst fotke gor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Ja, ja Behi tut prov fejstfnt gratuje bodoci heartbreaker! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja Behi tut prov fejstfnt gratuje bodoci heartbreaker! heartbreaker. A nebom No pa še ti dej svojo fotko gor Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Čak, da me spoznaš...pol boš šele vidla, kok sm zajebana mrha! no da vidmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 A vi2 se bosta dons zvedle??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Čak, da me spoznaš...pol boš šele vidla, kok sm zajebana mrha! bla, bla, bla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 no pa še ena bolj stara fotka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A vi2 se bosta dons zvedle???čez 10 min Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>čez 10 min Sta bih dao da sam bijelo dugme... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Behi supestar!!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 EVO ČIST FRIŠNA.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO ČIST FRIŠNA.... SUPER!!!!!!!! FUL ti pase temna!!! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.