Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 O! Pikica, lustna bejba! Behi, lepi ochki, kot vedno, hehe, hartbrejker... Todika, superca, men si tud zlo vsec s temnimi! Samson - kaj dogaja, kdaj fliknes fotkico? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Zgleda da je tale Santana ze poznal casovni stroj...Black Magic Woman... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Nove totke! beybe kva me rajcate! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO ČIST FRIŠNA....Todika,lepo ti stoji črna barva pa tud friz ti sede ! Pa si sigurna, da si ti 80 letnik...tukaj mi deluješ mal starejša...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika,lepo ti stoji črna barva pa tud friz ti sede ! Pa si sigurna, da si ti 80 letnik...tukaj mi deluješ mal starejša...! zihr zihr jebi ga ostrigla sm se pa sama s škarjami za piščanca razkosat ni blo druge pr roki Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Samson - kaj dogaja, kdaj fliknes fotkico? U jaz sem glede njega tudi ful firbcna! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>zihr zihr jebi ga ostrigla sm se pa sama s škarjami za piščanca razkosat ni blo druge pr roki V glavnem ti je dobr uspelo...men si kjut na tej fotki...osebno ne vem, morda bi me infarkt...!? Joke! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> V glavnem ti je dobr uspelo...men si kjut na tej fotki...osebno ne vem, morda bi me infarkt...!? Joke! ne bi te nebi...nič bat...osebno bi te očarala še bolj valda..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne bi te nebi...nič bat...osebno bi te očarala še bolj valda.....Jaz tud mislim...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tud mislim...! ......sploh te zelene okice!!! Ful pašejo črni lasje z zelenimi očmi.... .....sam ne vem, men bla mogoče mal bolj všeč s svetlejšimi.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 O, Katja, si mela mal razpotegnjeno faco na ikonci, pa sem postekala, da si jo zamenjala, pa sem refreshala tole stran, pa vidim, da imas lustno novo ikonco (kakrsne se nisi imela). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>......sploh te zelene okice!!! Ful pašejo črni lasje z zelenimi očmi.... .....sam ne vem, men bla mogoče mal bolj všeč s svetlejšimi.... Kljub temu, te črne nevem zakaj...so vse bolj divje...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 sploh ni črna...na soncu je ful rdeča, taka odštekana barva pač....... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 O, tnx Marsa! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 evo...približn.... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, tnx Marsa! Ribica,res je, zelo lepa ikonca, mislim ti , to itak...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Oooo, malček in 2 novi fajni bejbi Pikica (upam, da sledi pičkica v nude fotkah ) in Todika .....zlo posebna obraza , fajn bejbi Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Pismu Todika, kaka bejba si!! Ful je huda barva, bolj všeč kot črna, pa HUDA frizurca!!! Ma res.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo...približn....Na tisti si mi dosti bolj hooooooooooooooooooooot... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 hi hi...tale je jutranja.....zmedena, ob čiku in kavici, nč jasn..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica,res je, zelo lepa ikonca, mislim ti , to itak...! Tnx Santos. Enkrat ko bom spet kej na obali se zmenmo za kak drinkič.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Todika, super si! Še sploh na tej drugi fotki. Sicer pa dobrodošla v klubu črnolasih, jaz mam zdaj tud nov image... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 25. april 2005 Avtor Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>O, tnx Marsa! Itak si ful lustna, katja, imas tak nezen mehek obrazcek in sochno kozo, pa pasejo ti tele modre farbice. <{POST_SNAPBACK}>evo...približn....Fajn, kul barva! men se pa zdi, da ti morda skor bolj pase kot svetla... No, oboje ti pase... a ni zanimiv, da mamo same lustne? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 pa ni črna noooooooo Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo...približn.... Men pa na tej ...tak bl.......no, ne smem vse čveknit kaj mi pade na pamet, baje ..........pismu, bejba hot za tipe tak al drgač...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.