Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 mick ti ka zin..... Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Tnx Santos. Enkrat ko bom spet kej na obali se zmenmo za kak drinkič.... Obvezno !!! Komaj čakam ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 Nečem. Si pa luštkana , okice delujejo mal žalostne, sam zlo fajne, sam v bistvu pa si torej zaspana.........hm, pol pa se je fajn ob teb zbudit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 todika waw! res si huda. fuuul dobr zgledaš. pa čupa je ful dobre barve. men si na tadrugi še bl všečna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. april 2005 Prijavi Deli 25. april 2005 ja čupa cev dan se že sama seb režim Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Ribica Katja na ikonci deluješ prav nežno ,Todika na tisti fotki si čisto drugačna,veliko bolj simpatična, kot na ikoni! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ribica Katja na ikonci deluješ prav nežno To je pa cist res.Kot bi se po orgazmu slikala... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Zasavka 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moji neukročeni lasje brez likanja(afrolook )kuk si lušna! xrosex xrosex Citiraj http://th300.photobucket.com/albums/nn10/hidingthepain/th_ththgorgeous.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>EVO ČIST FRIŠNA....Meni je ta fotka taboljša Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Moji neukročeni lasje brez likanja(afrolook )Ja, res je, ta je tud taboljša. Tu te nebi blo dobro zaj..., špičasti nohti Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na tej fotki sem imela pa res krempeljce! Devil in disguise Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 hihi...spet fajn fotke.... Todika, na drugi si mi boljša, na ta prvi si k ena cleopatra - sej je tud kul, sam ta druga ti bl paše...taka neukročena bejba zgledaš...fejst! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ja na tadrugi še nism škarij najdla Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Je že vse napisano, da ne bom še enkrat ponavljala santos <{POST_SNAPBACK}>Hudo!!! Conti, Katrina.. kaka huda fotka!!! <{POST_SNAPBACK}>pikica moja bejbika <{POST_SNAPBACK}>Vaaau, kake fotke... Lušne punce, ni kaj, nas "stare babe" je kr minilo, da bi še kaj objavile... Sicer pa, če bi morala glasovati za naj fotko...Seal, seveda Astra <{POST_SNAPBACK}>hehehe krota... krotica... hihihi pika pikica... aja santos v akciji! <{POST_SNAPBACK}>Ja, ja Behi tut prov fejstfnt gratuje bodoci heartbreaker! <{POST_SNAPBACK}>Ribica,res je, zelo lepa ikonca, mislim ti , to itak...! <{POST_SNAPBACK}>Pismu Todika, kaka bejba si!! Ful je huda barva, bolj všeč kot črna, pa HUDA frizurca!!! Ma res.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 odlicna fotka! -----------Dve škorpijonki! (pa saj nisi tako svetla,no glede na to, da si skoraj črna pa si- pa si res polizana tukaj) Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Todika, tebe pa kr razganja od energije! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Todika, tebe pa kr razganja od energije! a je hoč kej...mam viška Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 ja, kamot, lah posles. sam, a bo treba vrnit? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Je,uspelo,in to dobro! (komu pa kažeš jezik?) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je,uspelo,in to dobro! (komu pa kažeš jezik?) Tistmu, ki sprasuje... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Haha, devica, huuudoooo!!! Ful maš lep obraz.... Pa vshech mi je chupa, taka razchupana... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tole se, pocakam, da mi date lupcka, pol pa vrzem dol uuu,kolk lusna si....ups,pa ne me narobe razumet,sem hetero Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> uuu,kolk lusna si....ups,pa ne me narobe razumet,sem hetero Devička, si taka fajna, pa ne narobe razumet, sem hetero Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 Vi tud fajni...Pa ne me narobe razumet... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 26. april 2005 Prijavi Deli 26. april 2005 oooooo deviček sm se ustrašla da bom zamudila, k s napisala da boš dol snela! evo lupčke modelkaaaa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.