Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

O Michelle, to sem pa zelo rada prebrala, ves. x:Xx x8Dx Thanx!! x:Xx

Ni glih v navadi, saj res, macona je enkrat rekla, pa morda mateja nekoc nekje... no men... haha... x:Dx x:o)x

OK torej... xDDx x;)x

In blond? a tu sem ze blond? ja saj skoraj... vse bolj...

ja, tista je cist nejasna, sam nekak... se mi je zdel, da vsaj mal se vid, pa drugac mi je ok fotka (morda zato, ker poznam vzdusje oz. me spominja fotka, pa tko)...

Da se ne smejem? hm, hecno, na fotkah pa zgleda res ne prav pogosto, prav ono, krohot, ceprav - ocitno me tedaj nihce ne slika (se boljs! xDDx x;)x)...

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nc ne stekam, aiwa...

Free, ja, jasno, saj vidim, zato pa se mi zdi kul - sam se pac se smejem. :D

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

ej res... prav ze zacnem pisat, avtomaticno: 'sam ne, ker... tamle nekaj (na x noge al kaj takega xDDx)...' in tko..

V bistvu je to butasto, ker je necimrno... celo jaz sem torej, ki nisem tolk 'za videz'.. mislim sem, sam ne maram popravkov pa tega.. mislim na sebi al na tem kar imam, da bo kao zgledal dobro... recimo da mi je nekaj off, pa me prodajalka 'snnubi', ces, saj ce nosite to pol tko, je pa pol tko (kao ok... :o|o: - brez veze).

No jaz pa ne... meni je, kot pri risanju, osnovna linija pomembna; ce 'nima za nastat D slika', potem jo lohk se tolk barvam pa popravljam..., pa ne bo ... hm, 'delala'... ne bo 'Taprava'... torej - NOCEM tega - 'da ce pol ko pa tko, bo pa -mal?- boljs...' - jaz hocem, da je ok -samo po sebi- ze, ce pa HOCEM, pa lohk pol cez kaj nosim... (in ne zato, da kaj prekrijem recimo al kaj tacga)...

a stekas? :8):

No in morda tud mal zato, ker risem, sem bolj nekak... zahtevna... ne gledam sam tko, ces to sem pa zdaj jaz, ampak gledam tud kriticno, aha, tule linija ni dobra (x;)x xDDx x:px) in tko... kaj pa vem - morda mal bluzim, sam je res tocno to kar govorim - ce se pa steka al pa ne, pa j***. :P

tko sem pac zdaj to povedala. :)

Picasso

se dobr da mas duh v ribah torej, za kakega merkurja v kozorogu pa... hm, no morda bi pomagal njegovemu razumevanju, ce bi me bil ze predtem kdaj tud dejansko slisal... ker pol.. si lazje predstavlja tole zuborenje ali raje recimo slap besed. :P ;)

Picasso

(popravljeno)
Slikica Popravljeno -> bela vrtnica

Non-cooperation with evil is a sacred duty.

Victory attained by violence is tantamount to a defeat, for it is momentary.

Democracy and violence can ill go together. Evolution of democracy is not possible if we are not prepared to hear the other side.

Power is of two kinds. One is obtained by the fear of punishment and the other by acts of love. Power based on love is a thousand times more effective and permanent then the one derived from fear of punishment.

Mahatma Gandhi

O kok si fajn, Vrtnica!! :palec:

Videti si strelec (pojma pa nimam, kaj si)... zanimiva, pa mal ... hm, 'nevarna' tud... pa nekak sportna... v glavnem ful dbest! x^x :palec:

Kok ste res lustni vsi, a ni nad? x8Dx

Picasso

vis jaz se pa nikol ne primerjam... ne gledam nikol v taksni povezavi... da ce vidim nekoga, da kaj pa zdaj jaz... :)

Jaz imam 'k0mplexe' (ce temu recimo tako recem, da ne bluzim, to je beseda, ki pac tud sirse oznacuje en pojem) sam zarad sebe... ker je MENI vsec (al pa ne) to pa to videt... se ne identificiram... pac pa - ok, on je tak. Dbest! x8Dx :palec:

Nima v bistvu zveze z mano to... :)

Ima sam z mano, ce mi je kaj vsec na men al pa ne... pa nekak sem naravnana tud k... 'popravljanju', v nekaterih receh sem perfekcionist (sory taresnicnim - iz mojih ust se slisi skorajda pregresno x;)x)...

Pol si pa pac vcasih mal slabe, ce podoba na fotki ne ustreza nekim merilom, estetskim in taksnim... vcasih pa tud 'stvarnosti' (karkoli pac to 'je' x;)x xDDx)... recimo si cist ok, na fotki si pa cist beden. :P ;)

*tako da ona linija, ki sem prej omenjala da je prava, ni nujno, da je zdaj sam 'vitka linija'. :D

Sam da je PRAVA!. TO mora sam bit...

Ne govorim o ekstremih... pac pa o tem, da si nekdo pashe. xyesx

Picasso

ma ni bedno, dokler si v tem... 'tako pac je'... nekako... se moras zavedat, da si pac TI. to je vse.

jaz nimam temne polti. in tako pac je. ne mroem se primerjat pol z nekom, ki je tak... tko kot mam tolk pa tolk cm kot jih pac imam.

ni vazn kolk jih je, vazn je, kako jih jaz nosim. xyesx

Picasso

Marsa,lušne fotke,imam vedno občutek, da se boš premaknila na fotki, ker izžarevaš takšno energijo! :palec: xyesx x:Xx

Vrtnica,lepo,samo zelo žalostna si ! x:)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>..doma za računalnikom..  :inocent:

:palec:

<{POST_SNAPBACK}>O, Nat!!!! x:Xx Thanx!

Ja saj res kompliciram, saj sem cist ok.

No tu pa ne gledam dol, sam nisem cela, pa postran sem.

Drugace je bilo pa to vceraj pri frendici.

Pa tih bom, nic nom rekla (mystica x:px)

*sem se eno dodala, ceprav je cist nejasna, sam se smejem pa tko.. :)

Marsa,

tukaj si prav faca ! x:Dx :palec:

x:px :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ooo posrečena Marsa!! x:Dx x;)x hehe :palec: ja :O: hvala za tak kompliment x:Ix x:Ix ja nič, povej kdaj maš čas, pa te peljem na eno večerjo! x:Dx x:Ix x;)x

santos zdravo x;)x :palec:

vrtnica - kjut x:)x

.....emmmm sm koga pozabu :inocent: lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>evo js pa moj mali  :vragec:

To pa bo heartbreaker, s temi učki! :palec: x:Dx

Seal, sem te pozabila pohvalit! :palec: x:Xx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Marsa,lušne fotke,imam vedno občutek, da se boš premaknila na fotki, ker izžarevaš takšno energijo! :palec:  xyesx  x:Xx

Pha! Ful dobr! :palec: Hvala! x:Xx

Premaknila se pa itak bom. ker ni sans, da se ne bi. :P

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Marsa,

tukaj si prav faca ! x:Dx  :palec:

x:px  :palec:

a da glih tukaj al kako. x:o)x x:px x;)x Thanx! x:Xx

<{POST_SNAPBACK}> ja nič, povej kdaj maš čas, pa te peljem na eno večerjo!  x:Dx  x:Ix  x;)x
cakaj da razmislim, kako naj odreagiram na tole... ce prec okol padem (zate zmeri seal pa to), ni ok... ce se bom prevec fino delala, si lohk premislis x:o)x :madpro:... tko da... a mava kaj cajta al moram prec povedat? x:px x:Dx

<{POST_SNAPBACK}>evo js pa moj mali  :vragec:

a kar naenkrat mas sina in je ze tolk velk?

evo, vidis, mater gre hitr cajt... :)

No saj podoben ti je res, cez oci..

Ti pa ves raznezen, pravi fotr. :D

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...