Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>

a kar naenkrat mas sina in je ze tolk velk?

evo, vidis, mater gre hitr cajt... :)

No saj podoben ti je res, cez oci..

Ti pa ves raznezen, pravi fotr. :D

Damn aneda, kolk hitr čas teče xrolleyesx upam da se zezaš... k tega "sina" mam že 11 let

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>Marsa vzem si čas, sm potrpežljiv dečko  :inocent:  x:Dx  x;)x

xokx glih prav, ker jaz pa sicer ne prevec...

sam me ne vabi vsak dan takle tipcek na vecerjo, pa nocem s kakim svojim... hm, pomanjkanjem rahlocutnosti... si zapravit zdaj tko hude sanse...

Pismu saj si 100x boljsi kot sanjski onile...

Pih!! x8Dx

... kaj pomeni potrpezljiv?

Da lohk do sobote pocakas, do jutri al do kdaj al da komot se kak let pocakas? x:px x:Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>xokx glih prav, ker jaz pa sicer ne prevec...

sam me ne vabi vsak dan takle tipcek na vecerjo, pa nocem s kakim svojim... hm, pomanjkanjem rahlocutnosti... si zapravit zdaj tko hude sanse...

Pismu saj si 100x boljsi kot sanjski onile...

Pih!!  x8Dx

... kaj pomeni potrpezljiv?

Da lohk do sobote pocakas, do jutri al do kdaj al da komot se kak let pocakas? x:px x:Dx

heheh, dej ne pretiravi s komplimenti, ke se mi bo še zdelo pa že tko sedim potem pa nevem kaj bom naredu.. x:Dx :inocent: x:Ix x:Ix x:Ix x:Dx ammmm sm čist ordinary , preprost, skromen fant na realnih oz. trdih tleh! x:)x

hmmmm ej sej ti pravm s takimi komplimenti si definitvno si zaslužla večerjo + bonus, da te čakam kokr hočeš in te peljem v kafano oz. restavracijo po tvoji izbiri :palec: heheh, sam mi morš prej sporočit,da mam js tud cajt :palec: x;)x aja pa spoznavanje novih ljudi še posebaj takih kot si ti pozitivnih.. mi je vedno v veselje :palec: x^x x;)x x:Ix

honor and respect

Ouki, Seal, drug drugega bova drzala za besedo. x8Dx

No problems, meni snovi redkokdaj zmanjka... x;)x x:o)x

Electra, xDDx x;)x

Drugac pa komaj cakam, da boste dal se kake fotke. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

a ves da jih mam res! x:)x

vsec so mi fotke, ki so nekak... 'dinamicne'... se pravi, ko na njih kdo kaj 'pocne'...

pa rada bi vec fotk, ki bi pokazale celo osebo, nekak sam obraz loceno se mi zdi, da ni cist... pravo.... v bistvu nismo sam svoj obraz.

Pa pogresam posrecene fotke, se pravi da je point v humorju in ne lepoti...

Mislim da nihce razen Astre se ni dal fotke, kjer je cist off. :D

To mi je tud zabavno, pa pogresam tule...

mal smisla za humor na svoj racun, pa mal onega - 'pa kaj pol'. :palec:

Picasso

sej Pikica, za zacetek lohk das kako drugo, wc pa za pol sparaj, ko se bos ze tolk sprostila. :) :palec:

Picasso

O, fajn, lustna, pa v bistvu dobra fotka, posrecena, si cela not, pa fajn barve so. :palec: x8Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...