Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dolga 170....hvala, hvala... Sstane, glih sm razmišljala, če b vseen šla na wc eno posnet? Prišparaj za party Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 A centimetre al wc? Do 7. maja ne bom mogla brez wc-ja...to bi bil pa safer! Bejbi, čakam še na tvojo....to sm zato nardila, da me novš dons sfalila, k se bova dobile! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 okej pol pa eno skup a nje? tale pa direktno from my room Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A centimetre ?Kake cm spet Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>okej pol pa eno skup a nje? tale pa direktno from my room Dans pa same panoramske fotke, nice Aiwa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Kok boste šele gledal, k bova obe skp gor! hihi Aiwk...lep... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 če sm pa ponavlanka... tko k mi je nekdo enkrat reku ena čisto navadna sredozemska papiga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pika in Aiwa lušni obe Sta se zmenili za enak stile fotkanja!? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Jst sm bla prvaaaaaaaaaaaa Aiwa je ponavlala....papiga! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kul fotke , pika pikica,aiwa (papiga št. 2) pa še moja malenkost (papiga št. 3) slikca od zgoraj navzdol e tak, zej pa lahk žvečte travo pa potem spluvate Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 o lej ga sealček!! še en papagajček hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 Pih, seal, kaj naj se se rece sploh!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 da prav z užitkom pogledam vse vaše fotke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Matr, same papige smo dons slikce gor dale...čiv čiv.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Matr, same papige smo dons slikce gor dale...čiv čiv.... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Un svetniški sij si pa kr dol z glave zbij...it's not you! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Un svetniški sij si pa kr dol z glave zbij...it's not you! It is I, Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>It is I, Un ta drug ti bl paše....je čist men podoben... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Un ta drug ti bl paše....je čist men podoben... ja če pa je teb podoben, potem pa tebi tudi paše, meni pa je podoben un z šajnom na glavi Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>okej pol pa eno skup a nje? tale pa direktno from my room Aiwa...kaj, da ti rečem...prva stvar, ki mi pade v oči so kokomeri...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 LoL kokomeri santos ti si faca svetska!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 evo pred pol ure v mostecu dvoglavka Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Kdo pa sta tooooooooooooooo? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Aiwa...kaj, da ti rečem...prva stvar, ki mi pade v oči so kokomeri...! Prleki pravijo kurbusi, srbi pa lubenice Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo pa sta tooooooooooooooo? dve tepke k sem jih srečala u mostecu pred pol ure Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.