Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dve tepke k sem jih srečala u mostecu pred pol ure Sej res ful tepke zgledata... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo pred pol ure v mostecu dvoglavka jaaa keee pa šiiiiii dvoglavka??! luškani tepki Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja šeal u mošteču a ne? hehehehe ma ja sta bli kr posrečeni tepki.... sploh k sta po gugalncah skakale Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 gugiceeeeeeee šeeeeeeeeeeee....pozable sva se gor slikat! Damn...pa jutr! Kok se je fajn gugat, k letiš po zraku in ti lasje plapolajo in dobiš en nor občutek popolne svobode.....a sm jst res tok stara???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja šeal u mošteču a ne? hehehehe ma ja sta bli kr posrečeni tepki.... sploh k sta po gugalncah skakale ubogi otroci se ne bodo mogl več gugat, k sta tepki pokvarli gugalnice Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ubogi otroci se ne bodo mogl več gugat, k sta tepki pokvarli gugalnice A s hotu bit smešn? No, ni ti ratal! Pa sam za informacijo: nisva vseh pokvarle...neki jih še na pol gor visi... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A s hotu bit smešn? No, ni ti ratal! Pa sam za informacijo: nisva vseh pokvarle...neki jih še na pol gor visi... Se grem hitr jest ke gugat...mater, kok je fajn da poznam Đukića od Odskodnina d.o.o.! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A s hotu bit smešn? No, ni ti ratal! Pa sam za informacijo: nisva vseh pokvarle...neki jih še na pol gor visi... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kera lepotica, dol pades!! ------------če sm pa ponavlanka... tko k mi je nekdo enkrat reku ena čisto navadna sredozemska papiga Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Se grem hitr jest ke gugat...mater, kok je fajn da poznam Đukića od Odskodnina d.o.o.! o kul pol boš pa častil Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kera lepotica, dol pades!! ------------ Ma dej, dej...a zdej te bomo pa še pobiral, al kaj? Prej bi se prpravu, sej s vedu, da je fejst... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>o kul pol boš pa častil Potem ko vaju oderem do kosti mi pa res ne bo tezko dat za par pirckov. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 kako boš pa naju? sej gugalnice niso najina last Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Ja, sam sva jih midve polomile....hehe Samson, kva se pa na ta polomlene hodš gujsat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako boš pa naju? sej gugalnice niso najina last To ze sam pofaulale sta jih pa vi2, mam Pikino izjavo od prej. Tko da vaju lahko obtozimo recimo nenamerne povzrocitve telesne poskodbe...eh Đuko bo ze neki skombiniru!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 ja, vem ja. in kwa cm zdej, sam poven no -----------Ma dej, dej...a zdej te bomo pa še pobiral, al kaj? Prej bi se prpravu, sej s vedu, da je fejst... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, vem ja. in kwa cm zdej, sam poven no ----------- Neh se sam seb smilt! Mal sm žleht zdele ...ne mi zamert... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 sicer pa, 1 lep dan vsem!! Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> ja, vem ja. in kwa cm zdej, sam poven no -----------lep daaaannnnn tudiii tebiii a vidš kok je sončkast? je pr teb tud tok sončkast? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>To ze sam pofaulale sta jih pa vi2, mam Pikino izjavo od prej. Tko da vaju lahko obtozimo recimo nenamerne povzrocitve telesne poskodbe...eh Đuko bo ze neki skombiniru!! A ti b mene tko grdo potunku? Čak, jo grem prec zbrisat...zviiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz....sm že Pa najino sodelovanje pr anketi je odpadlo....porkadush! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>A ti b mene tko grdo potunku? Čak, jo grem prec zbrisat...zviiiiiiiizzzzzzzzzzzzzz....sm že Pa najino sodelovanje pr anketi je odpadlo....porkadush! Haha jest sm ze pofaulan, sam pol sm jo nazaj nastimal da bi si sla se moja mami ke kaj pofaulat, da pride nasa familija do kaksne vikendice...Sam zdej bo pa sam moja odskodnina...jah bo pa sam nov avto, kaj cem. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 uuuu pa ma da je velik avto... k ga boš itaq name prepisu a ne? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Äiwa, a maš še kšno lepo fotko? Dej še mal luštov jim naredva...z uno, sej veš! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu pa ma da je velik avto... k ga boš itaq name prepisu a ne? jah ce ga bom ze z vajinim denarjem kupil ...ah raj ne, sej ti bom otroka naredu, da ti bo on okol po fasngo hodu, sej drgac pa itak nimas kaj okol vngavt. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Joj, Aiwk, če novš ti tega dvojčka okol kepe 2x, ga m jst mogla! A s ti to vidla, kake ma! Mislm, za posrat! :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.