Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Z aiwo sva zmenjena za po ritki. Po glav ne, ker lohk se tistih par mozganskih celic kaj pofaulate...ze zadost da brat ne znam... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 dost fotk za enkrat... nč ne skrb ga bom jz orng po riti pa bo. pol nau več tok glasn. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>dost fotk za enkrat... nč ne skrb ga bom jz orng po riti pa bo. pol nau več tok glasn. Upam da ne bo sam pr besedah ostalo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Nč bat...sm ji jst napotke dala, kako nej te, da bo najbl bolel...pol pa s soljo po ranah! Uiiiiiiiiiiiiiiii...kva sm sadistka.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 sam k sem jz tok dobra bom tazdravo sol uporabla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 fotk nobenih Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>fotk nobenih Na prejšnji strani ena čudna... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>LoL kokomeri santos ti si faca svetska!! <{POST_SNAPBACK}>evo pred pol ure v mostecu dvoglavka Lušne...ni kej...sam kokomeri so kokomeri...Sstane ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Pa tud jaz bom prilimal eno današnjo oz. v tem trenutku narejeno...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa tud jaz bom prilimal eno današnjo oz. v tem trenutku narejeno...! ciao Santos! come stai!? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ciao Santos! come stai!? Helow Man ! Bene bene...sam sem mal shujšal in se mi kr vid, da me manjka v obrazu...v soboto fight in danes mi je tehtnica pokazala pravo kilažo 73kg Te, che passa ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Helow Man ! Bene bene...sam sem mal shujšal in se mi kr vid, da me manjka v obrazu...v soboto fight in danes mi je tehtnica pokazala pravo kilažo 73kg Te, che passa ? kok si pa visok? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kok si pa visok?190cm Drugač moja kilaža je 75-76kg, sem pa bil tud na 85kg... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>190cm Drugač moja kilaža je 75-76kg, sem pa bil tud na 85kg... hmmm ja očitno te kilogrami, ki jih imaš ustrezajo tvoji disciplini in kategoriji športa,ne? ker na tvojo višino bi mogu met vsaj 80,ja? no ja, važno da se ti odlično počutiš, kg so itak sam številke, tako kot tudi leta! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm ja očitno te kilogrami, ki jih imaš ustrezajo tvoji disciplini in kategoriji športa,ne? ker na tvojo višino bi mogu met vsaj 80,ja? no ja, važno da se ti odlično počutiš, kg so itak sam številke, tako kot tudi leta! V bistvu tekmujem v kategoriji do 76kg, kar je tud moja idealna kategorija (pa tud največ konkurence je tukajna svetovnem rangu). Tega kmeta, ki ga imam v soboto pa dela do 72kg in smo ustvarili eno kategorijo, ki ne obstaja...do 73kg in kaj mi je še ta cepec napalil, da noče delat fight-a s komolci...a jaz sem se pripravljal lih na tem...in zdaj valda...to mi bo mal bala vse skupaj, ker sem navajen se borit v kompletnem stilu Muay Thai-ja, kar pomeni tud s komolci ! Saj bo že...kljub temu, se počutim kr fajn s to kilažo (75kg), nimam maščob in se mi niti ne pozna, da bi pogrešal kako kilco...v bistvu sem na bazi kite , tako da bom ustrajal kr v tej kategoriji...kasneje pa, če bo razlogov...bom šel tud super težko...sam ne mislim dajati več, kot 15kg na težo, ki jo že imam, kar pomeni, da ne mislim presegat 90 ali 95kg, sam to razmišljam po 30 letih ! Sem še kaj pozabil....? Aja,drži pa to, da bi moral na mojo višino imet vsaj 81kg ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>pa še moja malenkost (papiga št. 3) slikca od zgoraj navzdol e tak, zej pa lahk žvečte travo pa potem spluvate Full dobra fotka. Veš, si zelo simpatičen, ni kaj..................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>V bistvu tekmujem v kategoriji do 76kg, kar je tud moja idealna kategorija (pa tud največ konkurence je tukajna svetovnem rangu). Tega kmeta, ki ga imam v soboto pa dela do 72kg in smo ustvarili eno kategorijo, ki ne obstaja...do 73kg in kaj mi je še ta cepec napalil, da noče delat fight-a s komolci...a jaz sem se pripravljal lih na tem...in zdaj valda...to mi bo mal bala vse skupaj, ker sem navajen se borit v kompletnem stilu Muay Thai-ja, kar pomeni tud s komolci ! Saj bo že...kljub temu, se počutim kr fajn s to kilažo (75kg), nimam maščob in se mi niti ne pozna, da bi pogrešal kako kilco...v bistvu sem na bazi kite , tako da bom ustrajal kr v tej kategoriji...kasneje pa, če bo razlogov...bom šel tud super težko...sam ne mislim dajati več, kot 15kg na težo, ki jo že imam, kar pomeni, da ne mislim presegat 90 ali 95kg, sam to razmišljam po 30 letih ! Sem še kaj pozabil....? Aja,drži pa to, da bi moral na mojo višino imet vsaj 81kg ! go Santos go, maš da mu zlomiš kosti! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo pred pol ure v mostecu dvoglavka Super, ful sta lustni, fajn parcek bejbk! <{POST_SNAPBACK}>Pa tud jaz bom prilimal eno današnjo oz. v tem trenutku narejeno...! dbest Santos, se ena mal blizja, ne v fajtu in v domacem okolju (fajn terasca )! *Aja, Seal pa itak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>go Santos go, maš da mu zlomiš kosti! Absolutly ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Full dobra fotka. Veš, si zelo simpatičen, ni kaj..................... kadu pa si ti? ja hvala... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>evo pred pol ure v mostecu dvoglavka 2 luštni punci na enem mestu - ne vidiš vsak dan Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Absolutly ! te pa častiš z večerjo! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Super, ful sta lustni, fajn parcek bejbk! dbest Santos, se ena mal blizja, ne v fajtu in v domacem okolju (fajn terasca )! *Aja, Seal pa itak... Thanks Marsa !Na tej Terasci bi jaz naredil eno roštiljado 7. maja, ki naj bi imeli v planu za Lunin.net party...!! Si vidla spodaj na obvestila ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>te pa častiš z večerjo! Na lunin.net party-ju itak ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Marsa Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.