Skoči na vsebino

Fotke (3)

Marsa

Recommended Posts

ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. :)

V bistvu je fajn, da so fotke... ne sam, da se lohk vidmo in tko, se mi zdi, da pripomore tud k domacnosti in toplini...

Me preseneti vcasih, ko grem na kako osebno stran, kolk vas je dal svoje fotke, datum rojstva in vse - to je meni dbest podatek x:Xx - pomeni, da se dobr pocutte, da ste domaci tu in v bistvu nekak tudi *varni*.

Tko da, sem ful vesela, ko se dajejo fotke gor. xyesx x8Dx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 18,8k
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

<{POST_SNAPBACK}>ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. :)

V bistvu je fajn, da so fotke... ne sam, da se lohk vidmo in tko, se mi zdi, da pripomore tud k domacnosti in toplini...

Me preseneti vcasih, ko grem na kako osebno stran, kolk vas je dal svoje fotke, datum rojstva in vse - to je meni dbest podatek x:Xx - pomeni, da se dobr pocutte, da ste domaci tu in v bistvu nekak tudi *varni*.

Marsa :2src: :palec:

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

<{POST_SNAPBACK}>ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. :)

yeah baby, we're one BIG happy family!! x:Dx x:Dx x:Dx x^x :inocent: :palec: x;)x x:Ix

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>Thanks Marsa !

Na tej Terasci bi jaz naredil eno roštiljado 7. maja, ki naj bi imeli v planu za Lunin.net party...!! x;)x

Si vidla spodaj na obvestila ? :inocent:

Hm, sem nekaj gledala prejle, ja...

Sicer pa v glavnem ne berem teme party, ker nisem bla v stosu taksnem... kdo bi kaj, kdaj... itd---

Sem mislila, da je Dragonja v igri..

VsAKDo pa jasno navija za svoj datum in svoj plac. Pac, tko kot vedno.

Sem videla, da je Lia omenila, da je nedelja, to mi ze ni prevec vsec, nedelje mam jaz bolj domace in druzinske itd., poleg tega pa nisem ziher, da mam kaj za pocet v druzbi 10 mladih tipckov in bejb, ki kar pokajo od hormonov in energije. xDDx x;)x

Tko da sem za mal sirso druzbo morda, po drugi strani pa tud - ne bi rada delala guzve na tvoji terasi, ki je glih primerna za manjse druzbice - kaj cte boljsga. xyesx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>Hm, sem nekaj gledala prejle, ja...

Sicer pa v glavnem ne berem teme party, ker nisem bla v stosu taksnem... kdo bi kaj, kdaj... itd---

Sem mislila, da je Dragonja v igri..

VsAKDo pa jasno navija za svoj datum in svoj plac. Pac, tko kot vedno.

Sem videla, da je Lia omenila, da je nedelja, to mi ze ni prevec vsec, nedelje mam jaz bolj domace in druzinske itd., poleg tega pa nisem ziher, da mam kaj za pocet v druzbi 10 mladih tipckov in bejb, ki kar pokajo od hormonov in energije. xDDx x;)x

Tko da sem za mal sirso druzbo morda, po drugi strani pa tud - ne bi rada delala guzve na tvoji terasi, ki je glih primerna za manjse druzbice - kaj cte boljsga. xyesx :palec:

V bistvu 7. maj je sobota...! :inocent:

Jaz sem tud za širšo družbo...in ta party ne delam zato, da bi se nabasale sam mlade punce, zato da bi lahk bulu v njihove zadnjice in noge pa kaj ti jaz vem...kljub temu, če komu ne paše datum...lahko ga spremenimo, ker če tebe ne bo...pol tud party-ja ne bo...sorry ! :sori:

Pa tud so še Cosma, Astra, Oona...Achuk(kaj je že), Sončna Vila, Aiwa, Bobnar (čeprav mi je antipatičen)itd. :palec:

Tako, da vi se odločte...!! x:)x

Je pa bila varianta, da bi šli na soline v strunjan, kot je nekaj omenil Sstane...zdaj lahko se tud tam damo..., če bo lepo vreme seveda ! x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

ma ne no!!! nic nisem mislila s tem, sam... pac povem, kaj jaz. :) Jaz ponavad povem tko kot mislim.

Je ze prav tko, saj tud na tortah sem bila sam 2x, pa so se fulkrat zmenili.

Jasno, dbest - se doloci datum, se pride, kdor lahko in zeli. Pa je. Naslednjic pa drugje, drugi... ali isti oz. spet kdor lahko in zeli. :palec:

Tako da sem se ti pozabila zahvalit za povabilo in pripravljenost, sam naropotala sem.

In tud, kot pravim, stekam, jasno da nas ne mores zdaj dobit na svojo terasco ful, men je to cist jasno. xyesx

Skratka, sploh ni nobenga problema.

naredte party, pol pa pridem(o) ali ne.

Men je povsod vsec - na kolpi, dragonji, v strunjanu... kjerkoli, sam da je lusten, ni pogoj, je pa nadvse zazeleno, da je voda zraven. :)

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>ma ne no!!! nic nisem mislila s tem, sam... pac povem, kaj jaz. :) Jaz ponavad povem tko kot mislim.

Je ze prav tko, saj tud na tortah sem bila sam 2x, pa so se fulkrat zmenili.

Jasno, dbest - se doloci datum, se pride, kdor lahko in zeli. Pa je. Naslednjic pa drugje, drugi... ali isti oz. spet kdor lahko in zeli. :palec:

Tako da sem se ti pozabila zahvalit za povabilo in pripravljenost, sam naropotala sem.

In tud, kot pravim, stekam, jasno da nas ne mores zdaj dobit na svojo terasco ful, men je to cist jasno. xyesx

Skratka, sploh ni nobenga problema.

naredte party, pol pa pridem(o) ali ne.

Men je povsod vsec - na kolpi, dragonji, v strunjanu... kjerkoli, sam da je lusten, ni pogoj, je pa nadvse zazeleno, da je voda zraven. :)

Marsa,

ne bo šlo to tako...s tem, ko sem napisal, da na moji terasci ne presega več, kot 15 ljudi...to sem napisal iz preprostega razloga, ker sem računal, da več, kot 15 nas ne bo...kljub temu jaz lahko najdem večji place in to kjerkoli na obali in celo na najlepšem delu obale, kjer je višina in se vidi cela obala !! x^x

Sam tega ne bi rad rihtal, ker pol bojo večji stroški...pač place ni zastonj...a kljub temu bi polovico jaz pokril...a ostalo polovico, če bi nas bilo več...bi morda na vsazga prišlo 500 sit na glavo, kar ni veliko !

Za hrano in pijačo bi poskrbeli vsak po malo in evo ti party...sam povejte datum..., če ne jaz si ne bom več drznil tega oz. poleti ne bom imel več časa...pol pride zima pa sploh odpade v kakih zaprtih prostorih...pa še pomožnosti mene ne bo več veliko videt po Sloveniji...tako da, povejte Vi ! x:)x

<{POST_SNAPBACK}>oo santos.... helooooooo pa kaka fajn terasica x:px  x:Dx

Thanks Aiwa,

ravnokar se menimo za kak mini party...oz. BIG Party ! x:px x:Dx Jaz sem predlagal mojo teraso, ker ni terasica :o|o: , kot pravi Marsa...lahko sprejme 30 ljudi...sam pol bi že bil kaos tukaj pri meni...! x:Dx :vragec:

Pa res xyesx x:)x x;)x Sweet x:Xx

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...