Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. V bistvu je fajn, da so fotke... ne sam, da se lohk vidmo in tko, se mi zdi, da pripomore tud k domacnosti in toplini...Me preseneti vcasih, ko grem na kako osebno stran, kolk vas je dal svoje fotke, datum rojstva in vse - to je meni dbest podatek - pomeni, da se dobr pocutte, da ste domaci tu in v bistvu nekak tudi *varni*. Tko da, sem ful vesela, ko se dajejo fotke gor. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. V bistvu je fajn, da so fotke... ne sam, da se lohk vidmo in tko, se mi zdi, da pripomore tud k domacnosti in toplini...Me preseneti vcasih, ko grem na kako osebno stran, kolk vas je dal svoje fotke, datum rojstva in vse - to je meni dbest podatek - pomeni, da se dobr pocutte, da ste domaci tu in v bistvu nekak tudi *varni*. Tko da, sem ful vesela, ko se dajejo fotke gor. Marsa Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma tolk ste lustni, da mi je vcasih kAR skor bv vsakic hvalit in posebej poudarjat, no a se navadno vseen oglasim. V bistvu je fajn, da so fotke... ne sam, da se lohk vidmo in tko, se mi zdi, da pripomore tud k domacnosti in toplini...Me preseneti vcasih, ko grem na kako osebno stran, kolk vas je dal svoje fotke, datum rojstva in vse - to je meni dbest podatek - pomeni, da se dobr pocutte, da ste domaci tu in v bistvu nekak tudi *varni*. Tko da, sem ful vesela, ko se dajejo fotke gor. yeah baby, we're one BIG happy family!! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Thanks Marsa !Na tej Terasci bi jaz naredil eno roštiljado 7. maja, ki naj bi imeli v planu za Lunin.net party...!! Si vidla spodaj na obvestila ? Hm, sem nekaj gledala prejle, ja...Sicer pa v glavnem ne berem teme party, ker nisem bla v stosu taksnem... kdo bi kaj, kdaj... itd---Sem mislila, da je Dragonja v igri..VsAKDo pa jasno navija za svoj datum in svoj plac. Pac, tko kot vedno.Sem videla, da je Lia omenila, da je nedelja, to mi ze ni prevec vsec, nedelje mam jaz bolj domace in druzinske itd., poleg tega pa nisem ziher, da mam kaj za pocet v druzbi 10 mladih tipckov in bejb, ki kar pokajo od hormonov in energije. Tko da sem za mal sirso druzbo morda, po drugi strani pa tud - ne bi rada delala guzve na tvoji terasi, ki je glih primerna za manjse druzbice - kaj cte boljsga. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, sem nekaj gledala prejle, ja...Sicer pa v glavnem ne berem teme party, ker nisem bla v stosu taksnem... kdo bi kaj, kdaj... itd---Sem mislila, da je Dragonja v igri..VsAKDo pa jasno navija za svoj datum in svoj plac. Pac, tko kot vedno.Sem videla, da je Lia omenila, da je nedelja, to mi ze ni prevec vsec, nedelje mam jaz bolj domace in druzinske itd., poleg tega pa nisem ziher, da mam kaj za pocet v druzbi 10 mladih tipckov in bejb, ki kar pokajo od hormonov in energije. Tko da sem za mal sirso druzbo morda, po drugi strani pa tud - ne bi rada delala guzve na tvoji terasi, ki je glih primerna za manjse druzbice - kaj cte boljsga. V bistvu 7. maj je sobota...! Jaz sem tud za širšo družbo...in ta party ne delam zato, da bi se nabasale sam mlade punce, zato da bi lahk bulu v njihove zadnjice in noge pa kaj ti jaz vem...kljub temu, če komu ne paše datum...lahko ga spremenimo, ker če tebe ne bo...pol tud party-ja ne bo...sorry ! Pa tud so še Cosma, Astra, Oona...Achuk(kaj je že), Sončna Vila, Aiwa, Bobnar (čeprav mi je antipatičen)itd. Tako, da vi se odločte...!! Je pa bila varianta, da bi šli na soline v strunjan, kot je nekaj omenil Sstane...zdaj lahko se tud tam damo..., če bo lepo vreme seveda ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 28. april 2005 Avtor Prijavi Deli 28. april 2005 ma ne no!!! nic nisem mislila s tem, sam... pac povem, kaj jaz. Jaz ponavad povem tko kot mislim.Je ze prav tko, saj tud na tortah sem bila sam 2x, pa so se fulkrat zmenili. Jasno, dbest - se doloci datum, se pride, kdor lahko in zeli. Pa je. Naslednjic pa drugje, drugi... ali isti oz. spet kdor lahko in zeli. Tako da sem se ti pozabila zahvalit za povabilo in pripravljenost, sam naropotala sem. In tud, kot pravim, stekam, jasno da nas ne mores zdaj dobit na svojo terasco ful, men je to cist jasno. Skratka, sploh ni nobenga problema. naredte party, pol pa pridem(o) ali ne. Men je povsod vsec - na kolpi, dragonji, v strunjanu... kjerkoli, sam da je lusten, ni pogoj, je pa nadvse zazeleno, da je voda zraven. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 oo santos.... helooooooo pa kaka fajn terasica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Bemu zmente se že, zdej že mene živčnega delate, pa me sploh ne bo. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>ma ne no!!! nic nisem mislila s tem, sam... pac povem, kaj jaz. Jaz ponavad povem tko kot mislim.Je ze prav tko, saj tud na tortah sem bila sam 2x, pa so se fulkrat zmenili. Jasno, dbest - se doloci datum, se pride, kdor lahko in zeli. Pa je. Naslednjic pa drugje, drugi... ali isti oz. spet kdor lahko in zeli. Tako da sem se ti pozabila zahvalit za povabilo in pripravljenost, sam naropotala sem. In tud, kot pravim, stekam, jasno da nas ne mores zdaj dobit na svojo terasco ful, men je to cist jasno. Skratka, sploh ni nobenga problema. naredte party, pol pa pridem(o) ali ne. Men je povsod vsec - na kolpi, dragonji, v strunjanu... kjerkoli, sam da je lusten, ni pogoj, je pa nadvse zazeleno, da je voda zraven. Marsa,ne bo šlo to tako...s tem, ko sem napisal, da na moji terasci ne presega več, kot 15 ljudi...to sem napisal iz preprostega razloga, ker sem računal, da več, kot 15 nas ne bo...kljub temu jaz lahko najdem večji place in to kjerkoli na obali in celo na najlepšem delu obale, kjer je višina in se vidi cela obala !! Sam tega ne bi rad rihtal, ker pol bojo večji stroški...pač place ni zastonj...a kljub temu bi polovico jaz pokril...a ostalo polovico, če bi nas bilo več...bi morda na vsazga prišlo 500 sit na glavo, kar ni veliko !Za hrano in pijačo bi poskrbeli vsak po malo in evo ti party...sam povejte datum..., če ne jaz si ne bom več drznil tega oz. poleti ne bom imel več časa...pol pride zima pa sploh odpade v kakih zaprtih prostorih...pa še pomožnosti mene ne bo več veliko videt po Sloveniji...tako da, povejte Vi ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>oo santos.... helooooooo pa kaka fajn terasica Thanks Aiwa,ravnokar se menimo za kak mini party...oz. BIG Party ! Jaz sem predlagal mojo teraso, ker ni terasica , kot pravi Marsa...lahko sprejme 30 ljudi...sam pol bi že bil kaos tukaj pri meni...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>kadu pa si ti? ja hvala... Jaz sem samo ena Kokica.....Ti si pa še vedno uf.............. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bemu zmente se že, zdej že mene živčnega delate, pa me sploh ne bo. Eko,še ti si manjkal ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem samo ena Kokica.....Ti si pa še vedno uf.............. hehe, js sm sam en uf.. ti pa si ena kokica js pa bi rad bil en kokec heheh Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 Santos on the Beach (Pattaya) Thailand Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos on the Beach (Pattaya) Thailand Satos! Tudi ti si takšen cukerček.................. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Satos! Tudi ti si takšen cukerček.................. Thanks ! Škoda, da ne morem tud zate povedat enako...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 28. april 2005 Prijavi Deli 28. april 2005 BOM ENKRAT POSLALA SVOJO FOTKO, OBLJUBIM............ DO TAKRAT PA....................... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Santos, kako nedolžno zgledaš na tej slikci luškane papige uuu seal na tisti slikci si pa za pojest Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Santos, kako nedolžno zgledaš na tej slikci luškane papige uuu seal na tisti slikci si pa za pojest Na kjeri, sorry ? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jst ne vidim nobene slikce Morda na tej...!? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Morda na tej...!? Hihi..kle s tak navihan dečko videt.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 Pa res Sweet Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihi..kle s tak navihan dečko videt.... <{POST_SNAPBACK}>Pa res Sweet Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> Evo, še lupčke sm dobila! Juhu...se splača kakšen kompliment sem pa tja dat! Takoj nagrada pade....dej še kako sliko gor! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 29. april 2005 Prijavi Deli 29. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, še lupčke sm dobila! Juhu...se splača kakšen kompliment sem pa tja dat! Takoj nagrada pade....dej še kako sliko gor! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.