Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Nisem - ker se nisem hotla vtikat (sam kot bi se, ker jasno te zdaj zanima )...Mislila sem, da bi bilo blazno fajn, ce bi imela kaj oranznega, kak pis pa tud (svetlo)modrega, turkiznega, sinjega, belega ali rumenega. Kjerkoli na sebi, v pac taksnih kombinacijah in teh, ki imas, to so sam namigi.namesto crne si izberes temnomodro ali zelo temnordeco ali rjavo.Crne ne imet, sam kako mini zadevico, recimo kak oniksek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi šla pa danes žurat pa pit. mysti, ej zakon fotka Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Hvala marsa Crne bodo superge malo, ker nimam drugih za tect Drugace bom pa upostevala tvoj nasvet... Mysti, sej je kul Sam pirovskega odbobja pa jaz se nikol nisem mela Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 saj sem pomislila, da najbrz imas itak crne superge al kaj tacga in da to je cist ok. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).Sicer je pa ta fotka ze nekoc bila tukaj, v 1. ali 2. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 Hihi marsa, dobra si To je tvoja stanovanje? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 Ne to je pri frendih na krki. Tu Mimi vsak let pocitnikuje, ko gremo na morje.No, zunaj... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 aaa Ql Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 ajajoj, pol pa oprost, bom dala prec dol al pa kaksno s sokom... (ce mam kaksno )..ja, mal divja... je kar butalo pa migljalo, ko sem hotla kontraste nabit mal, pol sem pa pustila. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 hm, potem pa še bom jaz moral dat eno z alkoholom Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 kul si na tej fotki!!! -----------No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).Sicer je pa ta fotka ze nekoc bila tukaj, v 1. ali 2. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. april 2005 Avtor Prijavi Deli 30. april 2005 taka micka rdecelicna, pa se s cvickom. *p.s. behy ne sme pit! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 30. april 2005 Prijavi Deli 30. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne to je pri frendih na krki. Tu Mimi vsak let pocitnikuje, ko gremo na morje.No, zunaj... Pazi, da je kje ne vidi kak lovec. Vas Krka slovi po lovcih, ki do psov in mačk niso usmiljeni. Prijatelj, ki živi blizu izvira, je 50 m oddaljen od lovske preže in , ko imajo lovci svoj "pogon" (škoda, da ni pogin!), krogle švigajo kar okoli vogalov, mački pa izginjajo.Trenutno se vaščani ubadajo z medvedko in mladičem, ki se šetata v bližnjem gozdu. Pestro, ni kaj, ampak narava je pa čudovita tam dol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 res je, ne sam lovci, cigani in vse zivo.aja saj res - sem ze imela napisan, da a ti si od tam, sam se mi ni zdelo primerno v to smer peljat pogovor, pa sem izbrisala (ker je bilo v temi In memoriam).No, a Mimi je bila zdaj ze kakih 4x tam, pa vsakic vse kul. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Ne, jaz nisem od tam, imam pa prijateljico iz Krke, živim malce bolj proti Lj (pa nebi zdaj javno, ker še kar veliko kozlarij natrosim tu gor, da me kdo ne prepozna, haha) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 ja ja, saj stekam, sam ker si sama rekla.. sem postekala pol narobe, sem mislila da si ti od tam (ko sva govorili o borstnarju). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).Sicer je pa ta fotka ze nekoc bila tukaj, v 1. ali 2. nazdravje Marsa hahah, kul fotka Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 Thanx! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Čin Marsa Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>No ko je glih mystica s pijaco dala, pa ko so glih prazniki, pa ko ima LN glih jutri 5. rojstni dan (), pa se ena moja nazdravljaska (s cvickom, za prejsnje silvestrovo).Sicer je pa ta fotka ze nekoc bila tukaj, v 1. ali 2. Kje je ta slikca posneta???Ful mi je vsec ambient. To pohistvo pa to, ful organsko, sprosceno... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 Aja ups sori ... sem ze prebral. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 aja sem ti glih hotla odgovort, ko imam ze od prej odprto.Ja, to je v bistvu vikend nasih frendov na krki.Tud flat imajo podobno opremljen, no saj zadnjic sem se pri njih slikala, sam je med vrati pa ni nobenega pisa pohistva, ker so se glih preselili.Tule na krki smo pa velik zurov ze dal skoz, pekli velikrat, postrvi majo dol dobre, pa gres kupit in direkt na zar. je ogromen vrt tud, zakon plejs.Saj zato pa tud na tej slikci tko ribje/bikovsko zgledam (tko nekak.. hm, mogoce 'toplo', nekak prijazno... mensezdi da redko tkole gledam). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>*p.s. behy ne sme pit!kdo to pravi? Joooj marsa, se upam stavit it da sem bil že včekrat pijan kot ti :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. maj 2005 Avtor Prijavi Deli 1. maj 2005 hahaha, izjava tisocletja, behy! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. maj 2005 Prijavi Deli 1. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahaha, izjava tisocletja, behy! če pa res <{POST_SNAPBACK}>hahahahahahaha Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.